Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #45 : Październik 20, 2009, 10:45:00 » |
|
Lokalizacja taka, żeby nikogo nikogo nie zabijali ludzie walczący na T1. Jak Milczek napisał oflagować możesz się sam (p-klik na swój portret -> Flag for RvR)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 20, 2009, 19:30:28 » |
|
A nie sprawdzalem czy samo oflagowanie w t1 zmieni mnie w kurczaka. Ale skoro tak to problem z glowy. Posted on: Październik 20, 2009, 14:46:05 Cos jest nie tak z kurczakami jak to mozliwe zebysmy gineli wszyscy naraz, a przed chwila dostalem za 40k od szamana ktory wygladal na nie przemionego (ale to pewnie bug graficzny). I szkoda tej bandy idiotow na low lvlach.
Ale i tak zabawnie tylko jakos nie umiem nikogo nawet ciut dziabnać.
ps. moglby mi ktos wytlumaczyc kiedy kurczakiem sie atakuje?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2009, 19:43:50 wysłane przez andzik13 »
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 20, 2009, 19:41:40 » |
|
Wielkie dzięki za trochę zabawy Jakies cuda sie dzialy. Kiroy trafiles mnie raz za 20000  Generalnie wyszedl remis  Szkoda ze troche przeszkadaly lowlvl ale i tak wielkie dzieki Posted on: Październik 20, 2009, 19:41:04
My juz mamy wprawę. Musisz autoatak wciskac non stop.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziemov
Rozmówca
Duraz Tarag pije i bije !
Imię w grze: Athylla, Ziemov, Ziemow
|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 20, 2009, 19:43:11 » |
|
No cuda, laliscie mnie za 5 k, a ja za 53 Was  Ale Kiroy przy Waszej ostatniej szarzy uruchomil jakies AoE jajco i porozkladal sily wroga  No szkoda ze nas tak malo bylo, ale chetnie sie piszemy 
|
|
|
|
|
|
"Każdy żołnierz dupa, kiedy wrogów kupa"
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #49 : Październik 20, 2009, 19:44:54 » |
|
Dzieki za walke bylo milo, do nastepnego
|
|
|
|
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #50 : Październik 20, 2009, 19:46:03 » |
|
 prawie ta 3ke zadziobalismy raz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
Reputacja: 7
Imię w grze: Kiroy/Scyroy
|
 |
« Odpowiedz #51 : Październik 20, 2009, 19:46:57 » |
|
Jakies cuda sie dzialy. Kiroy trafiles mnie raz za 20000  Ma się te pie***lniecie w łapie  Fajnie to wyglądało jak banda kurczaków skacze po tym biednym WP  . Dzięki za zabawę! Do następnego
|
|
|
|
|
|
KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII "Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #52 : Październik 21, 2009, 14:26:44 » |
|
Dzięki wszystkim za przybycie  Dzibanie WP'ka na 3 ranku było epickie  I nareszcie krasie mogły poczuć się jak to jest patrzeć na kogoś z góry. Dobrze że Ziemow przyszedł bo już myślałem że to jakieś stunty party. Za dużo facial hairów jak na mój gust.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #53 : Październik 21, 2009, 17:54:14 » |
|
Dzięki wszystkim za przybycie  Dzibanie WP'ka na 3 ranku było epickie  I nareszcie krasie mogły poczuć się jak to jest patrzeć na kogoś z góry. Dobrze że Ziemow przyszedł bo już myślałem że to jakieś stunty party. Za dużo facial hairów jak na mój gust. Za to Stunty Party masz u mnie wpis w pamięci 
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #54 : Październik 26, 2010, 11:58:15 » |
|
Szkoda ze sie nie da deptac kurczakow Posted on: Październik 23, 2009, 00:14:08
Mala propozycja moze znowu sie ustawimy na walki kurczakow? (wb na wb czy 6 na 6 a moze nawet duele:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sliwka
Mówca
Reputacja: 8
|
 |
« Odpowiedz #55 : Październik 28, 2010, 10:47:06 » |
|
W obliczu dramy w watku Best in Class pomysl zostal niezauwazony. Ja jestem za, poprzednie przegapilam =)
|
|
|
|
|
|
Reylene the Stalker
ORZ
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #56 : Październik 28, 2010, 11:57:14 » |
|
To pogadaj tam z ludzikami moze np 1 listopada zeby ucczic wszystkie zarzniete kurczaki swiata?
Trzeba by znaleźć jeszcze jakas dobra lokalizacje, gdzie nie bedzie sie paletac pelno low lvli zabijajacych kurczaki. W Nordland bylo by idealnie bo oba chaptery sa blisko siebie, ale nie jest zbyt bezpiecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #57 : Październik 28, 2010, 12:10:14 » |
|
A może by tak pseudo-kampanię w różnych strefach z dorobionym durnym wątkiem fabularnym?
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
|