17 kwietnia 2009 (wiem, posty są datowane, ale nie każdy zwraca na nie uwagę w przeciwieństwie do samej treści)
Mój debitu, więc jeśli dubluję jakiś wątek lub popełniam jakiekolwiek inne błędy, proszę o wyrozumiałość.

Jeśli istnieje choć cień szansy, że może on cieszyć sie powodzeniem, proszę autorów wypowiedzi o dodatkowe podkreślanie na ich początku ich dat, co uważam za bardzo istotne dla nowych czytelników w przypadku tematów o ogromnej liczbie postów,a dynamicznych, nieponadczasowych.
Po 10dniowym Trialu zdecydowałem się na zakup gry. Ze względu na specyfikę Triala grałem dotychczas na serverach Karak-Norn i Karak-Azgal. Zanim trafiłem na forum zdążyłem usłyszeć już "wiele" o K8P, gdzie zamierzam stanąć po stronie Order. Mam ambicje naprawdę poznać grę, dlatego oczekuje propozycji serverów, na których warto zagrać Destruction. Ze względu na małą znajomość gry i doświadczenie w RPG bliskie zeru, preferuję servery typu Core, niekoniecznie zbalansowane, ale wiadomo bez przesady

Podobnie jak wielu grających w MMO mam nie najlepsze wspomnienia z typowo "polskimi" serverami.
Będę niezmiernie wdzięczny za propozycje, mające na względzie to co napisałem wyżej, a wysunięte przez bardziej doświadczonych graczy.
Trochę offtopowo, a dla wszystkich, którzy zaczynają grę z podobnym podejściem. Zamierzam grać: Order: main - ib/alt - wp z odpowiednio craftami tm + salv/scav, Destruction: main - shaman/zealot /alt - choppa z craftami apothecary/cultivation. Wybory uzasadniam: ib - subiektywnie kupa frajdy, klimat, wp - wielu i moim zdaniem op + potrzebny(?) alt pod tm, na któryś ze skilli "do zbierania", shaman/zealot - subiektywnie frajda i klimat, choppa - podobnie jak wp. Osobiście nie podeszła mi dotychczas żadna z klas rdps, ale mimo wszystko uważam, że taki zestaw charów i craftów pomoże w lepszym poznaniu WARa i doprowadzić może do wybrania tej najwłaściwszej dla siebie postaci, a także poznania przeciwnika
W razie gdyby coś mi się przypomniało będę edytował, a za wszystkie uchybienia z góry przepraszam i pozdrawiam.
Czy istnieje mozliwość transferu trialowych postaci z Norna na K8P? Jeszcze nie upgradowałem konta, w profilu na war-europe box character transfer mam siwy

(pytam co bym wiedział, czy uprgadowac wygaslego juz triala i wtedy spokojnie przerzuce sobie Ordery na K8P, czy zalożyc nowego triala, upgradowac, zrobic remake postaci od 0 i miec te 40 dni)