Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 05:14:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie się przenieść z badziewnego K8P  (Przeczytany 2319 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Evan85
Niemy

Reputacja: 0

« : Kwiecień 01, 2009, 09:29:57 »

Witam. Jaki serwer polecilibyście z dość zrównoważonymi stronami i jakaś sporą polską gildią Destro. Ważne jest też żeby nie było umawiania się na środek nocy z atakami bo gdybym chciał się w to bawić to bym poszedł na US. Najlepiej żeby serwery polecały od razu gildie PL do których by można od razu dołączyć. Mogę grać dowolną klasą byle była zielona Mrugnięcie. Waaagh!
Pluszowy
Mówca

Pluszowa Śmierć

Reputacja: 29

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 01, 2009, 09:57:04 »

to chyba wlasnie k8p jest na chwile obecna najbardizej zrownowazony... ale koledze chyba chodzi o dominujace destro... a taki to maja tylko francuzi..

*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***

cfaniak
Małomówny

Reputacja: 2

Imię w grze: Vivaldi (SW) Muchomor (RP) Werter (engie)

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2009, 10:47:18 »

Nie jest zrównoważony, migracje zakłóciły równowagę, której wcześniej też nie było. Tak jak kiedyś order rozjeżdżał destro, tak teraz destro rozjeżdża order.

Evan85
Niemy

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 01, 2009, 11:05:30 »

Z równowagą jest całkiem całkiem, ale raczej mi chodzi o to że ludzie się uparli na zdobywanie stref itp. w środku w nocy. Nie da się ludzi wyciągnąć na RvR bo "Z ally jesteśmy umówieni na noc" i musze chodzić z jakimiś niezgranymi randomami, a chce zaznać prawdziwego RvR w zgranej ekipe klanowej.
Pluszowy
Mówca

Pluszowa Śmierć

Reputacja: 29

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 01, 2009, 11:12:45 »

Nie jest zrównoważony, migracje zakłóciły równowagę, której wcześniej też nie było. Tak jak kiedyś order rozjeżdżał destro, tak teraz destro rozjeżdża order.

jak ja bym chcial tak arownowage na nornie .... < sentyment >

*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***

Szept
Rozmówca

Reputacja: 4

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 01, 2009, 11:15:35 »

w watku Aktualne wydarzenia na K8P Ucek napisał:
Javiar ale Ty tak powaznie ? ...  Szok  Chichot  Szok
Naprawde sadzisz ze sobie robimy event serwerowy po stronie destro i o 4 w nocy zbieramy sie na lockowanie zony ,fortec i stolicy ? :>  <lol>  ---- No moje moze sa smieszne , ale Twoje .. pffff
hahaha to jak to jest panowie
umawiacie się na 4 w nocy czy nie?
a może to pryma aprylis? hehehe to nawet całkiem prawdopodobne skoro Evan85 ma narazie 2 posty na tym forum.

S.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 11:19:17 wysłane przez Szept » Zapisane

Risthalion
Gawędziarz

Nie, pomimo wszystkich przesłanek, to nie ja:)

Reputacja: 4

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 01, 2009, 12:20:13 »

Stawiam na prima aprilis... K8P jest dość rozsądnym serwerem, więc ja osobiście nie mam powodu prrzenosić sie gdzie indziej... Czy wogóle jest otwarty transfer z K8P na cokolwiek innego, o wyborze serwera nie wspominając??

"-Ładne... Dobra, co rozwalamy najpierw?"

Evan85
Niemy

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 01, 2009, 12:29:43 »

Nie jest to Prima Aprilis. Postaci nie przenosze, chce zacząć od nowa na nowym serwerze. I proszę nie robić off-topu. Chciałbym dostać jakieś propozycje od klanów.
Pierun
Gość
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 01, 2009, 12:38:26 »

Proponuję poczekać do patcha(lub przynajmniej patch notes), bo może być tak, że w skutek zmian, które nie ma co ukrywać - będą niekorzystne dla WP/BW(podstawowa broń orderu na każdym serwerze), trend się odwróci i na nowo destrukcja zdominuje większość serwerów. Jeśli już się gdzieś przenosić to na pewno tam, gdzie order ma lekką przewagę, czyli np. Eltharion.
kalinus
Milczący

« Odpowiedz #9 : Kwiecień 07, 2009, 01:51:03 »

na karak azgal jest ciekawe... ogolnie to order miazdzy nas niesamowicie, kilka gildi zrobilo reroll z destro na order bo chcieli "ownowac" np. KDS , Titans. Porobili samych Kotbs , BW , Eng , WP. No i niestety jak wkoncu udalo nam sie po miesiacu pojsc na fortece... to kazdy kto podszedl za blisko muru... zostal usmarzony :> Lipa straszna

Kilka pomniejszych gildi zmergowalo do enklawy. Tworzymy najwieksza PL gildie na serwerze, 30+ online , polecam.

Bierdol
Mówca

Gorka Morka !

Reputacja: 28

Imię w grze: Zyzol SH

« Odpowiedz #10 : Kwiecień 07, 2009, 10:32:15 »

Skoro prezentujesz postawe "dostaje w dupsko, wiec uciekam tam gdzie latwiej" to nawet Ravens z Burloka Ciebie nie zechce (chyba...) Mrugnięcie
mufur
Gość
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 09, 2009, 07:26:09 »

co to miało znaczyć "nawet"?
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 21, 2012, 21:11:34