Pozwulcie że rozwieje ten spor w miare moich możliwości bulid który pozwala wyciognoć 500k dmg na sc przy guardzie i direct healu.
http://www.wardb.com/career.aspx?id=6#5:40:0:0:15:8736:25:734:1778:1788:521:14166::15124:1799:1800:1801:630 Bulid świety dla mordercó aoe. Ma także swoje minusy ze wzgledu na żywotność. Tactiki w full dmg. Są tez znane najlepsze choppy z ChCh które mają duży crit wiec zamieniaja jedną taktyke na
Jagged edge. Co też jest świetnym rozwiązaniem. 1st uzywamy w tłumie Git to Da Choppa ktore z uwagi na spory cooldown,właczamy takżę wybrana taktyke która najbardziej pasuje do sytuacji według mnie najlepszy jest autoatack. jest używane gdy tylko minie. I po tym skillu zaczyna się mord właczamy Chopp fasta i spamujemy Wild Choopin co daje i choppy największy aoe dmg bez wyjątku i rozmyślania czy coś wiecej zabiera.

Umijętność ta jak widać na bulidzie ma jeden minus zjada wiele AP ale o tym też pomyślałem jak widać na bulidzie rozwinełęm się w DA'Savage ktore daje wspaniałą taktyke ze zerk nie spada to jest podstawa dla aoe choppy i także KEEP on choppin

, który daje AP. No i kiedy małe krasnoludy mają obite ryje i próbują zwiać rzucamy WOT's de rush co daje ze ich dorwiemy.
Mam nadzieje żę spodobał się bulid. do zobaczenia na rvr!
Posted on: Wrzesień 20, 2009, 10:43:28
Aha używamy zawsze 2 morala!