zaxis
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 11, 2008, 17:17:39 » |
|
a dps doka to jakiej klasy mozna porownac?wypada dobrze czy raczej bardzo kiepsko?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dydek
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 11, 2008, 22:21:30 » |
|
a dps doka to jakiej klasy mozna porownac?wypada dobrze czy raczej bardzo kiepsko?
Dps ma dobry, zdarzylo mi sie byc pare razy w BG w pierwszej piatce jako DPS i w pierwszej piatce jako healer, wiec klasa naprawde silna i do tego mega sie fajnie nia grac, probowalem prawie kazdej klasy i ta mi sie gra najlepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haqim
Małomówny
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 11, 2008, 22:26:16 » |
|
Mi wydal sie wysoce niezadowalajacy. Healer z niego slaby, bo zeby leczyc musi isc do zwarcia. A jak dojdzie do walki, to leczyc musi sam siebie zeby nie zginac. A i tak ginie. Wydaje mi sie ze funkcjonuje tutaj stare pozekadlo "co jest do wszystkiego, to jest do nieczego". Ale fajnie wyglada z dwoma mieczami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dydek
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 11, 2008, 22:32:51 » |
|
Mi wydal sie wysoce niezadowalajacy. Healer z niego slaby, bo zeby leczyc musi isc do zwarcia. A jak dojdzie do walki, to leczyc musi sam siebie zeby nie zginac. A i tak ginie. Wydaje mi sie ze funkcjonuje tutaj stare pozekadlo "co jest do wszystkiego, to jest do nieczego". Ale fajnie wyglada z dwoma mieczami  Jesli wbijasz sie sam w mlyn i giniesz to juz twoja wina. I healer z niego dobry a to ze musisz walczyc zeby moc leczyc to jeszcze lepiej (chociaz i tak sie da stac z boku i leczyc).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haqim
Małomówny
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 11, 2008, 22:36:34 » |
|
Nie ja gralem, znajomy. Po 15 lvl dal sobie spokoj i przezucil sie na zaleota. Healujac z 100 ft jest bezpieczniejszy troche, tam nie lataja fireballe i inne cuda BW 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dydek
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 11, 2008, 22:48:09 » |
|
Nie ja gralem, znajomy. Po 15 lvl dal sobie spokoj i przezucil sie na zaleota. Healujac z 100 ft jest bezpieczniejszy troche, tam nie lataja fireballe i inne cuda BW  Ja dobilem do 21  , to juz zalezy od stylu gry, ja tam wole byc w centrum walki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 19, 2008, 09:52:16 » |
|
prawde mowiac zrobilem sobie trzy postacie magusa sh i wlasnie doka i powiem ze zabijam najszybciej dokiem czyli dok wcale nie ma malego dps a i zycia sporo ma takze chyba bedzie to moj main  z tym ze ludzie mnie znienawidza bo nie bede leczyl  only spec torture 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaurim
Małomówny
Imię w grze: Gaurim
|
 |
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 19, 2008, 10:16:27 » |
|
DoK'a można różne strony rozwijać. Np Combat healer, sam Combat i jeszcze pare innych opcji jest i jeżeli w jakiejś gildi albo w party zbierze sie 3 może 4 takich i każdy będzie w inny sposób rozwinięty to jest to dość mocna mieszanka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 19, 2008, 11:09:45 » |
|
co do dps to na 40lvl do jakiej klasy mozna przyrownac(dps oczywiscie)??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcml
Niemy
Disciple of Khaine
Imię w grze: Spinacz
|
 |
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 21, 2008, 22:45:58 » |
|
chyba ciężko przeprowadzić takie porównanie... W zasadzie to od wczoraj zacząłem swoja przygodę z Warem. Wybrałem Disciple - podobała mi się ogólna koncepcja tej postaci i powiem, że się nie zawiodłem  Gra się miodnie, albo i jeszcze lepiej. Dual wield + Medium robe mm miodzio  ) Taki Paladin w T2 z dwiema kosami z Wowa  Questy robie bez problemu - idzie jak burza. Scenario takze swietna sprawa w 1v1 zauważyłem problemy bodajże z Archmagiem gdzie występuje Never Ending Story ;p Jestem ciekaw jak to będzie na wiekszych lvl'ach. Jakby ktuś się mógł wypowiedzieć kto okiełznał ta klase i ma dosc wysoki lvl. Jak to tam wyglada pvp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caspion
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #55 : Wrzesień 22, 2008, 03:45:44 » |
|
Jezeli chodzi o dps, to z moich obserwacji a spedzilem troche ostatnio w krainie DE, wyglada to tak ze, lepszy zniego dps niz np moj ork w wersji ofensywnej a slabszy niz maruder (tak na levelu 18/19 porownuje), sadze ze jest pomiedzy, oczywiscie wszysko zalezy od odpowiednich skili no i broni, ale mimo wszysko uwazam ze jest bardzo ciekawa postacia, potrafi sie niezle leczyc no i udeza dosc mocno, nawet bardzo, wiec mozna go niezle wyspecjalizowac w zabijaniu np magow itp, nie mowie tylko o pvp ale o RvR i scenariosach gdzie czasami maruderowi zabraknie paru metrow aby dobiec do maga, a mi np wystarczajaco sily zeby jak dobiegne zabic w kilku ciosach, a DoK jest wersja posrednia, wpada zabija i sie leczy:>:> zyc nie  umierac:>:>:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomk81
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 22, 2008, 11:05:01 » |
|
Zgadzam sie z przedmówcami, postać bardzo dobra, w PQ często jestem na 1 miejscu mimo, że jest masa innych postaci z wyższymi levelami. Questy też idą całkiem szybko, a co do rvr jak mialem 11-12 lvl to ciezko bylo bic 18-20 teraz jest juz calkiem niezle:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 22, 2008, 23:29:32 » |
|
no poki co tez uwazam ze ma dosc dobry dps ciekawi mnie tylko czy na 40tym tez bedzie mial tak dobry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #58 : Wrzesień 23, 2008, 07:34:13 » |
|
jeszcze chyba nikt nie dobił do 4o-stego więc nie ma o czym dyskutować 
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 23, 2008, 09:57:17 » |
|
DoK nie musi być w walce zeby leczyć. Owszem - lepiej leczy gdy jest w walce ale nie jest to konieczne. Starczy konwersja AP na SE - jest odpowiedni skill.
Ze swojej strony polecam DoK raczej doświadczonym graczom onlinówek. Trzeba mieć sporo rzeczy pod kontrolą. Szczególnie podczas scenariuszy PvP gdzie chcemy leczyć grupę i walczyć. Moliby wypuścić add-ony wskazujące np. czy Cripple weszło czy nie :-( bo ikonki przy targecie sa malutkie i jest ich z reguły mnóstwo.
Pozatym niezła jest kombinacja na PvP - Choosen + DoK. Obydwu trudno ubić a jak przeciwnik najpierw skupi się na choosenie to można w takim tandemie załatwić nawet 4-5 wrogich graczy.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2008, 11:25:49 wysłane przez Milczek »
|
|
|
|
|
|