Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 06:03:23 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Disciple of Khaine  (Przeczytany 26270 razy)
Morley
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Morley

« Odpowiedz #195 : Październik 16, 2009, 09:11:16 »

Całe imperium ma słabszy odpowiednik Dok'owego absorba Emperor's Ward
WP ma jeszcze jedną taktykę która czyni go lepszym healerem od DoK'a - Exalted Defenses

Naprawdę nie ma powodów do współczucia "biednym" WP'kom.

Nie żebym narzekał, od dawna uważam, że DoK jest OP.  Mrugnięcie
MGGG
Mówca

Reputacja: 14

« Odpowiedz #196 : Październik 16, 2009, 09:53:09 »

Ja dostrzegam spora różnicę między 375 a ponad 700. Te 375 to nawet dmuchnięcia nie zapsorbuje. Dobre na levelowanie na mobkach.

Bound by BloodKhaine's Bounty +nasze taktuka na AoE detaunt + nasz mechanizm na regeneracje SE przy Essence Lash (mam nadziej, ze chociaz obniza poziom obrazen do naszego, czyli o 1/2) = niesmiertelny DoK.

Dziekujemy Mythic  Złość

unplagged
Morley
Niemy

« Odpowiedz #197 : Październik 16, 2009, 10:06:52 »

DoK w healu bez Discipline? Powodzenia Chichot

Exalted Defenses + Fueled Fury + Discipline + Intimidating Repent = Nieśmiertelny WP...od ilu to już miesięcy? Mrugnięcie

Stop whining Uśmiech

PS. Bound by Blood był/jest zbugowany. Ale tutaj dobrze by było gdyby jakiś healujacy DoK się wypowiedział.
MGGG
Mówca

« Odpowiedz #198 : Październik 16, 2009, 10:45:57 »

Rozumiem, że znerfią DokA i bedzie na 40 ranku biegał z trzema slotami taktyk.
Bo tyle ich wymieniłem w swoim poście.

Nie whinuje, tylko zwracam uwagę na głupotę tych zmian. Pisałem wyżej dlaczego są one kretyńskie i osoby grające DoKami na healu sie ze mna zgadzaja. Wiec nie za bardzo rozumiem o co koledze chodzi.

PS. Nie używam AoE Detaunta. Wole Cleasing Power. Uśmiech Nie używam też FF Uśmiech Wole inna taktyke

unplagged
Morley
Niemy

« Odpowiedz #199 : Październik 16, 2009, 11:14:39 »

nasz mechanizm na regeneracje SE

Zrozumiałem to jako opis DoKowiego odpowiednika FF.

A chodzi mi o użalanie się nad WPkami którzy będą teraz słabszym odpowiednikiem DoK'a. Śmiech na sali.
Milczek
Rozmówca

avat by Ygethmor

Reputacja: 2

« Odpowiedz #200 : Październik 16, 2009, 11:29:04 »

Ja dostrzegam spora różnicę między 375 a ponad 700. Te 375 to nawet dmuchnięcia nie zapsorbuje. Dobre na levelowanie na mobkach.

Wolę 1x375przy trafieniu we mnie a nie 1x700 w krycie z direct heala.
MGGG
Mówca

« Odpowiedz #201 : Październik 16, 2009, 11:39:37 »

A ja wole 700 przy krycie z AoE heala. Policz prawdopodobieństwo Język Praktycznie cały czas masz tarcze na sobie.
Z checią sie zamienie

unplagged
Milczek
Rozmówca

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #202 : Październik 16, 2009, 11:49:08 »

He he. Tu mnie masz Chichot Ale czasem ci się SE kończy... więc i tarczy nie ma. Chichot

No ale już dziś mogę śpiewać:
"Jestem Dokiem i dobrze mi z tym,
Jestem OP i szczycę się tym.
WP są przy mnie jak zwykłe szlafroki,
jak jestem na scenario to bierzcie D w troki!"
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2009, 11:51:12 wysłane przez Milczek » Zapisane
virtusek
Mówca

Reputacja: 16

Imię w grze: Wirtus, Ganna

« Odpowiedz #203 : Październik 16, 2009, 12:37:06 »

Wolę 1x375przy trafieniu we mnie a nie 1x700 w krycie z direct heala.
Tez bym wolal, ale mam 0.25 szansy na 1x375 przy trafieniu we mnie... i to z cooldownem.

Co do Discipline to jest przereklamowana Język
Ja biegam z FF, Cleansing power, exalted defense (ta tez jest przereklamowana - za rzadko sie wlacza) i AoE detauntem.

No i WP nie ma 1001. Przynamniej nasz smite jest o niebo wiekszy (z tego co zauwazylem to ma wiekszy zasieg, dmg(wbrew wardb) i mniejszy cooldown Uśmiech + dodatkowe RF przy dodatkowych celach) (no ale Curse of Khaine + essence lash to chyba jednyny AoE heal 50% debuff na heal przychodzacy (nie bedacy morale) w grze)

A CoC nadal krytuje w live... Cos czuje ze destro ma nowego najlepszego DPSa.
Glutek
Rozmówca

Reputacja: 1

Imię w grze: Vithoria Dok (KA)

« Odpowiedz #204 : Październik 16, 2009, 15:43:45 »

Ciezko sie z wami nie zgodzic. Chociaz jak dla mnie (Dps) to te zmiany niewiele wprowdzaja (no moze oprocz aoe detaunta), ale healujacego bedzie Doka bedzie teraz problem zaciupac. Prawde mowiac, wolalbym zeby usuneli aoe detaunta wpekom, niz dodali go dokom. Wracajac do CoC, nie wiem Wirtus cos sie tak tego uczepil, ale ta stara wersja jakos takos bardziej mi odpowiadala, znajac zycie w nowym CoCu jest/bedzie ukryty timer. Nadchodzace hot fixy zapewne przyprowadza walec i bedzie wsio ok.
virtusek
Mówca

« Odpowiedz #205 : Październik 16, 2009, 16:38:39 »

No narazie nie ma tego timera, CoC wali lepiej niz nasz PoR (bo krytuje) i ma snara.

I to wszystko bez taktyk zwiekszajaych czestosc proca i jego sile. Na PTSie ponoc CoC krytowal do 700. Wiec, imho jest sie czego uczepiac Uśmiech
(brat mi wlasnie pisze ze wali tanka za 100 + 400 z convenatnta na live.. kryty z CoC do 800... magiczne ofc - ciekawe czy sa zalezne od sily Mrugnięcie )

Az ze kiedys to zmienia - napewno - pytanie tylko kiedy Uśmiech

btw. Jak jest z procowaniem przy dual wield? Czy convenant moze sie procnac przy autoataku z off-handu? (jest to dosc istotne, zwazywszy ze nawet jakby nie to i tak DoKom sie to bedzie czesciej procowalo bo maja szybsza bron Uśmiech )

Co do AoE detaunta, to sie w pelni zgadzam - powinni wywalic go z WPeka a nie dawac DoKom.
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2009, 16:43:53 wysłane przez virtusek » Zapisane
Glutek
Rozmówca

Reputacja: 1

Imię w grze: Vithoria Dok (KA)

« Odpowiedz #206 : Październik 16, 2009, 17:16:56 »

Juz ci koledzy na wha odpowiedzieli ze procuje tylko z maina. Co do aoe detaunta mam w ch.. mieszane uczucia. Dziwnie to jakos dziala. Sprawdz DS, bo cos mi sie wydaje ze nam poprawili DS/CE i chyba tez cos majstrowali przy DA/RS.
virtusek
Mówca

« Odpowiedz #207 : Październik 17, 2009, 01:14:56 »

Juz ci koledzy na wha odpowiedzieli ze procuje tylko z maina.
Wiem wiem... tylko wciaz nie chce mi sie wierzyc Mrugnięcie "moj swiat sie zawalil" i temu podobne.. Język

Ja mam wrazenie ze problemy z CE byly duzo wieksze u DoKow niz u WP - jakos niespecjalnie udalo mi sie zaobserwowac zeby czesto byl problem - jak jest teraz - sprawdze jutro Uśmiech

Ogolnie co do balansu DoK/WP - imho w healu sa teraz porownywalni (WP ma exalted defense/cleansing power, DoK 1001) - czyli tu jest duuzo lepiej niz bylo - problem pojawia sie gdy porownojemy pozostale drzewka Uśmiech ... no ale pewnie kiedys cos z tym zrobia.
Milczek
Rozmówca

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #208 : Październik 20, 2009, 10:25:29 »

Trochę mało grałem sc na razie ale mogę tylko powiedziec: MASAKRA. DoK w healu jest absolutnie OP teraz Chichot. Terryfing Vision ma 100ft zasięgu Chichot a jak się doda Aurę.... Nie ma po co stosować Khaines Bounty... Nic więcej nie powiem Chichot
virtusek
Mówca

« Odpowiedz #209 : Październik 20, 2009, 12:22:16 »

Terryfing Vision ma 100ft zasięgu
100ft dookola doka?!
Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 26, 2012, 11:49:27