Glutek
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Vithoria Dok (KA)
|
 |
« Odpowiedz #180 : Wrzesień 15, 2009, 17:48:15 » |
|
I tak was wszystkich zabije... na smierc ! :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #181 : Wrzesień 16, 2009, 06:43:59 » |
|
MDPS bez heala i tak zabije wiecej osob niz DoK w DPSie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siekierka
Rozmówca
Imię w grze: Ersobhir
|
 |
« Odpowiedz #182 : Wrzesień 16, 2009, 09:09:21 » |
|
MDPS bez heala i tak zabije wiecej osob niz DoK w DPSie.
no nie  dok bez heala (w dpsie) jest w stanie rozwalic 3 osoby naraz ;P a mdps raczej takiego cudu nie dokona ;P i dok w dpsie moze zrobic +200k dmg i 150k heala i jest przydatny wtedy (mowa o sc) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #183 : Październik 05, 2009, 11:29:23 » |
|
Chyba przeciwko PUGowi. Posted on: Wrzesień 16, 2009, 09:26:04 Nie rozumiem wszystkich patch notów 1.3.2 dla DoKa. O co chodzi z tą regeneracją SE przy Fueled Actions? Przecież tym nikogo nie trafiasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 74
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #184 : Październik 05, 2009, 11:34:16 » |
|
Fueled Action ma szanse regeneracji, jak zostanie się trafionym, a nie jak się samemu uderza.
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
MGGG
Mówca
Reputacja: 14
|
 |
« Odpowiedz #185 : Październik 05, 2009, 11:39:35 » |
|
Dostajecie naszą taktykę Fueled Fury. Czyli każdy hit w ciebie ma 25 proc. szans, ze naładuje ci RF czy mroczną energię. W dużym skrócie: im wiecej AoE = wiecej mozliwosci energetycznych. Przydatna taktyka, choc osobiscie rzadko ja uzywam (praktycznie tylko jak jestem 1 healerem w party) Swoją droga ten patch bardzo mocno podpakuje DoK. Aż za mocno... 
|
|
|
|
|
|
unplagged
|
|
|
Radogost
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #186 : Październik 05, 2009, 12:00:45 » |
|
Swoją droga ten patch bardzo mocno podpakuje DoK. Aż za mocno...  mam podobne wrażenie, nie ukrywam wzbudza to moje zadowolenie, ale ogólnie raczej grze zaszkodzi, nie można zapominać ze te zapowiedzi mogą nie dojść do skutku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #187 : Październik 05, 2009, 12:34:26 » |
|
Dostajecie naszą taktykę Fueled Fury. Czyli każdy hit w ciebie ma 25 proc. szans, ze naładuje ci RF czy mroczną energię. W dużym skrócie: im wiecej AoE = wiecej mozliwosci energetycznych. O ja.... Nie miałem pojęcia, że coś takiego jest. Dzięki wielkie. + Ode mnie. Rzeczywiście to mnie podpakuje, mam dużą przeżywalność więc zawsze pcham się w pierwszą linię, ta taktyka będzie idealna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MGGG
Mówca
Reputacja: 14
|
 |
« Odpowiedz #188 : Październik 05, 2009, 12:56:59 » |
|
No widziesz Mileczek - na tym polega problem. Podstawową przewagą WP nad DoKiem była jego większa wydolność energetyczna. WP dzięki lepszemu Smitowi i tej taktyce po prostu miał więcej RF niż DoK (plus demonizowany AoE detaunt). Balans polegał na tym, że DoK ma możliwości wyciagniecia wiekszego heal crita, indywidualnego absorba oraz lepsze moralki.
Jesli takie zmiany wejda w zycie, to balans szlag trafi. DoK dostaje wiekszosc zabawek WP, a w druga strone nie ma żadnego transferu. Moim zdaniem zupełnie to jest niepotrzebne, bo ani DoK, ani WP w wersji healbota nie potrzebuje wzmocnien i zmian, a tym bardziej transferu skilii i taktyk w jedna strone.
|
|
|
|
|
|
unplagged
|
|
|
Karlsberg
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: Duergaim
|
 |
« Odpowiedz #189 : Październik 05, 2009, 13:30:50 » |
|
mozna to chyba przyrownac do podobnej (i chyba rownie idiotycznej sytuacji) IB vs BG
|
|
|
|
|
|
Duergaim 9x - Oscure
|
|
|
Linden
Bard
Please don't hurt me.
Reputacja: 27
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #190 : Październik 05, 2009, 13:38:10 » |
|
Dla mnie to zmiana na +. Może dzięki temu więcej DoKów zacznie leczyć, a mniej bić 
|
|
|
|
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Milczek
Rozmówca
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #191 : Październik 05, 2009, 13:41:33 » |
|
No widziesz Mileczek - na tym polega problem. Podstawową przewagą WP nad DoKiem była jego większa wydolność energetyczna. WP dzięki lepszemu Smitowi i tej taktyce po prostu miał więcej RF niż DoK (plus demonizowany AoE detaunt). Balans polegał na tym, że DoK ma możliwości wyciagniecia wiekszego heal crita, indywidualnego absorba oraz lepsze moralki.
Tylko, że te zmiany aż tak balansem nie zachwieją. Doków jest bardzo mało, a WPków od cholery. W naszej gildii DoKa maina maja 3 osoby (na ponad 50 aktywnie grających osób). Ale co do Twojej tezy - zgodzę się że, będziemy teraz silniejszą klasą od Was i to sporo (o ile wszystkie zmiany wejdą). Trochę to dziwne. Ja na DoKa nigdy nie narzekałem chociaż Wam parę rzeczy zazdrościłem a tu taka ostra zmiana na +. A tak z innej beczki. Własnie wbiłem 79RR, ma ktoś już 80 w Polsce? Lub w waszych Gidliach (na DoKu oczywiście)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #192 : Październik 05, 2009, 14:39:36 » |
|
Dla mnie to zmiana na +. Może dzięki temu więcej DoKów zacznie leczyć, a mniej bić  Dzięki AoE detaunt bijący dok będzie żył dwa razy dłużej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radogost
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #193 : Październik 05, 2009, 15:19:27 » |
|
A tak z innej beczki. Własnie wbiłem 79RR, ma ktoś już 80 w Polsce? Lub w waszych Gidliach (na DoKu oczywiście)
W mojej gildii FreshMeat Zebix 80rr miała juz w marcu albo w kwietniu, jako pierwsza na serwie zresztą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anethra
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #194 : Październik 05, 2009, 19:27:03 » |
|
hej, mało DoKów na KA?? Kurde, ja mam odwrotne wrażenie. Że ich za przeproszeniem jak psów...wszędzie są  mimo że gram DoKiem uważam, że zmiany pt. 1.3.2 są chyba nie do końca przemyślane. Odnoszę wrażenie, że będzie za mocny: i w healu i jako dps i jako hybryda. Dostaje wiekszość zabawek WP, nie tracąc niczego. Po co w ogóle? Można było pomyśleć nad tym by dać dokowi ewentualnie coś w stylu Smite WP i byłoby OK. Jeżeli mieliby dawać DoKowi wszystko co fajne u WP to w druga stronę powinien pójść odpowiednik M4 z Dark Rites. Inaczej po 1.3.2 może graczom grającym WP towarzyszyć małe uczucie rozczarowania czy coś w tym stylu. I moim zdaniem całkiem uzasadnione. pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|