Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 04:51:33 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Bug w ToT związany z taktykę greenskin ToT i chaotic ToT  (Przeczytany 1122 razy)
Krell
Milczący

Reputacja: 2

Imię w grze: Ankhazar Krell /serwer Karak Norn

« : Luty 22, 2009, 03:58:34 »

Krótko i na temat:
Unlokowałem i kupiłem w library 3lvl greenskin ToT.
Chwilę później wykupiłem 2lvl chaotic ToT (Favour of the Gods czy coś podobnego). W tym momencie z moich Abilities zniknęła 3lvl greenskin ToT (czyli nie mogę moge jej przeciągnąć i użyć).
Pisałem o tym wielokrotnie poprzez formularz bugów w grze i nic (przynajmniej już 2 miesiące). Za każdym razem mam potwierdzenie, "że się tym zajmiemy".

Ja wiem, z czego wynika błąd (nawet dałem im to na tacy ale jak widać mają to głęboko w...).
Otóż pomieszano greenskin ToT z chaotic ToT. Wykupienie w library 2lvl chaotic ToT wymaga 3lvl greenskin ToT (co już jest bugiem). Wykupienie 2lvl chaotic ToT powinno być uzależnione od unlokowania określonej liczby fragmentów właściwych dla chaotic ToT (każdy wie ile ich trzeba) i wykupienie 1lvl chaotic ToT. Tak jest w przypadku all pozostałych ToT.

W obecnej sytuacji, w momencie, gdy wykupiłem 2lvl chaotic ToT system uznał, że 3lvl greenskin ToT jest taktyką "poprzednią, niższolevelową" w stosunku do 2lvl chaotic ToT i ją usunął z moich abilities.
Normalnie tragedia. Miałem dużą satysfakcję z posiadania 3lvl greenskin ToT (wymagało to sporo wysiłku: zabicie 1k savage orcs lub zabicie zbugowanego chodzącego w powietrzu Kezzena w Mont Gunbad śni mi się po nocach).

Ktoś potrafi SKUTECZNIE rozmawiać z twórcami WH (osobami od poprawy bugów) i pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 10:16:27 wysłane przez Krell » Zapisane
Artein
Bard

Ravens

Reputacja: 37

Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk

« Odpowiedz #1 : Luty 22, 2009, 10:47:57 »

Stary bug, zgłaszany.

414, never forget
Krell
Milczący

Reputacja: 2

Imię w grze: Ankhazar Krell /serwer Karak Norn

« Odpowiedz #2 : Marzec 05, 2009, 14:55:59 »

Może i stary. Może i zglaszany.

Ale po ostanim patchu tak samo spierd.... Ręce opadają.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 16, 2012, 18:41:26