Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 04:42:14 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pomoc - zakładka Tome of knowladge  (Przeczytany 1015 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ansage
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Ansage

« : Styczeń 21, 2009, 00:26:17 »

Witam! czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi w tej zakładce? co to za niebieski pasek (1) i co to sa te itemy w tych ikonkach(2)? i wogole o co w tym wszystkim chodzi? z góry dzieki za odpowiedz Mrugnięcie

(1) http://www.wrzuta.pl/obraz/1UcIaMNy42/war_tome_of_knowledge_war_story_1

(2) http://www.wrzuta.pl/obraz/qeiFBGmAno/war_tome_of_knowledge_war_story_2

(3) http://www.wrzuta.pl/obraz/5Wqj5BdFW9/war_tome_of_knowledge_war_story_3

Żeby zobaczyc foty trzeba kliknac na te czarne obrazki na stronie bo screeny zrobily sie troche duze i w miniaturach ich nie widac Język
Kyal
Rozmówca

Reputacja: 28

« Odpowiedz #1 : Styczeń 21, 2009, 09:28:05 »

Przechodząc przez tiery każdy obóz w którym bierzesz questy związany jest z tzw. chapterem - czyli niczym innym jak rozdziałem (oznaczany ch1, ch2 etc.)
W każdym rozdziale masz od jednego do czterech PQ związanych z tym rozdziałem - zazwyczaj otrzymywane questy kierują cię po kolei do każdego PQ.
Wykonywanie PQ w danym chapterze wiąże się z otrzymywaniem punktów influence (w skrócie inf). Im wyższy ch tym więcej tych punktów trzeba zdobyć. Ten niebieski pasek to nic innego jak poziom otrzymanych punków influence.
Na pasku znajdują się trzy punkty: w 1/3, 2/3 i na końcu - oznaczają poziomy zdobytych punktów. Z każdy poziom: Basic, Advanced, Elite dostajesz odpowiednią nagrodę, wyszczególnioną przy opisie chaptera.
Nagrody odbierasz w obozie przypisanym do danego chaptera u gościa z podpisem Rally Master. Łatwo go rozpoznać bo ma niebieską ikonę nad sobą, jeśli możesz odebrać nagrodę. Zazwyczaj po osiągnięciu poziomu Advanced dostajesz u niego questa, po którego wykonaniu dostajesz kolejnego typu "dostarcz wiadomość", która kieruje cię do następnego chaptera.
Mam nadzieję ze to pomoże.
Acha, jeszcze jedno, wartość punktowa poziomu influence, i wymagana wartość na poziom Basic, Advanced, Elite widoczna jest albo przez addony albo w opisie chaptera (obrazek 2) po najechaniu kursorem na pasek influence.

Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
Selraten
Rozmówca

Reputacja: 5

Imię w grze: Selraten / Cpunek/ Uglyduck / Ownmachina

« Odpowiedz #2 : Styczeń 21, 2009, 10:06:29 »

mnie stary najbardziej ciekawi czemu masz tylko 2 możliwości mutacji łapki Język gdzie monstrosity :O?

Bright Wizards don't die. They just go to warcamp to retake a quest.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 20, 2012, 01:49:31