Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 10, 2012, 21:32:21 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 11 12 [13] 14   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sorceress/Sorcerer  (Przeczytany 21250 razy)
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #180 : Lipiec 27, 2009, 21:09:11 »

ja 3500 to widzę raz na ruski miesiąc, może temu że mam 900 toughnes, kto wie
miejcie sobie tego wopa
niech lepiej zbugowanego BW naprawią

Aldrin
Mówca

Reputacja: 22

« Odpowiedz #181 : Lipiec 27, 2009, 22:57:51 »

Zaczna biegac WoP-squady, w ktorych sorce nie beda mialy inszych zadan nic zakladac ow skill i pare ewentualnych dotow dla spokojnosci - znerfia  Chichot

Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #182 : Lipiec 28, 2009, 01:50:52 »

Zróbcie sobie alta sorce i zobaczcie jaki ten WoP przegięty i jak wygodnie się nim gra Mrugnięcie
10s w scenariuszu to cała wiecznośc (no może po nertie AoE pół wieczności). Jesli by to przerobic na zwykłego DoTa to przez 10 sekund tick'ał by po 700 (w najlepszym przypadku: 3500/5=700) - ze dwa razy mocniejsze niż doty magusa, ale jako, ze standard to minimum 3 razy to miesci się to bardzo w normie. Naprawde nie widze powodu, zeby na tego nieszczesnego WoPa płakać. Jak na mój gust jest zbalansowany, tylko że trochę spektakularny z tym jednym a mocnym kopnieciem.

grouth
Bard

Reputacja: 26

Imię w grze: grouth braath

« Odpowiedz #183 : Lipiec 28, 2009, 02:58:00 »

Zróbcie sobie alta sorce i zobaczcie jaki ten WoP przegięty i jak wygodnie się nim gra Mrugnięcie
10s w scenariuszu to cała wiecznośc (no może po nertie AoE pół wieczności). Jesli by to przerobic na zwykłego DoTa to przez 10 sekund tick'ał by po 700 (w najlepszym przypadku: 3500/5=700) - ze dwa razy mocniejsze niż doty magusa, ale jako, ze standard to minimum 3 razy to miesci się to bardzo w normie. Naprawde nie widze powodu, zeby na tego nieszczesnego WoPa płakać. Jak na mój gust jest zbalansowany, tylko że trochę spektakularny z tym jednym a mocnym kopnieciem.

male pytanie, czy przez te 10 ecund dubiesz w nosie ?Uśmiech Bo sie powaznie aczynam zastanawiac, czemu narzekcie na magusa Uśmiech nawet w komiksach wymyslcie , ze zbroje trzeba odnowic, jkaby inzynier nie musial Uśmiech do ego nie bylo np w komiksie ojej mam zasieg 0  , chyba autor zaomnial, a takze zapomnial napisac, o Jezu jaki kryt
Posted on: Lipiec 28, 2009, 03:54:19
ja 3500 to widzę raz na ruski miesiąc, może temu że mam 900 toughnes, kto wie
miejcie sobie tego wopa
niech lepiej zbugowanego BW naprawią
tougnness to nie wszystko, resisty tez Uśmiech na ruski miesiac widisz, bo masz przepakowane aury jak chosen moze Uśmiech nic nie robisz pstrykasz a przeciwnik gasnie Uśmiech ja mam ponad 800 z  bufami   i resisty pod granice Uśmiech

Lock is Coming
Czosnek Cruaulas & Maruda Shellert
Anethra
Rozmówca

Reputacja: 4

« Odpowiedz #184 : Lipiec 28, 2009, 06:54:07 »

hej,

no w sumie to ja bym tak chciał by po castcie WoP podłbubac sobie w nosie, ewentualnie otworzyć piwko, spojrzec ponownie w ekran i ciach - gościa nie ma Chichot

Co do WoP u Sorców vs R&D u BW - oba można uznać za lekko przegięte. Mozna by znaleźć pewnie jeszcze kilka takich OP skilli i u Sorcy i u BW. Jeżeli byłby sprawiedliwy nerf po obu stronach uważam, że mozna by je przyciąć bez straty dla ogólnej rozrywki. To że obie strony mają coś OP wcale nie oznacza balansu a tylko wzajemną frustrację (w stylu kto pierwszy użyje swojego OP skilla=win). Każda klasa powinna wnosić coś do rozgrywki, a nie byc tylko tłem - jak obecnie niektóre. 70%-80% populacji w random wb na KA to choppa/dok/chosen/sorc. Czasem Shaman lub SH. Trochę bieda.

pół zartem pół serio - zakończmy dyskusję o WoP bo jak mdps w mojej gildii wyczytał na forum, że moje WoP walnęło za 3,5k to sam chciał mi walnąć Chichot on z pozycjonowaniem, krytem, jakimiś armor debuffem jest zadowolony jak zobaczy 1,5k po mitygacji (gra marudą). Więc zacznimy narzekanie na coś innego proszę Uśmiech ja w tym temacie z chęcią ponarzekałbym na Burn away Lies! u WH. Mozna odnieść wrażenie, że jedyna sekwencja jaką obecnie jest uzywana to: opener (dot na movement najczęsciej)/Phistol whip/BaL/Torment/Torment...respawn. Nie wiem za ile uderza ostatni tick z BaL bo moja sorca jeszcze tego nie dożyła, ale podobno boli. Moje narzekanie na BaL to wprawdzie taka trochę podpucha, bo uważam, że klasy melee powinny mieć wieksze znaczenie w warku i przynajmniej WH ma chyba taki poziom. Szybko ginie, ale ma "jebnięcie". Każdy mdps powinien mieć coś w stylu finishera który wymaga pozycjonowania ale jak wejdzie to pozamiatane.

pozdrowienia
Anethra

Pierun
Gość
« Odpowiedz #185 : Styczeń 19, 2010, 20:58:50 »

Sorc w bewuczych barwach:
Anethra
Rozmówca

« Odpowiedz #186 : Styczeń 19, 2010, 21:25:37 »

hej,

tfu tfu...nie porównuj wyglądu sorcy z bw - dla mnie wszyscy bw wyglądają mniej więcej jak kloszardzi z dworca Chichot ale lagę masz niezłą - Akire?
Pierun
Gość
« Odpowiedz #187 : Styczeń 20, 2010, 13:12:18 »

Tak, najlepszy lachon w grze  Uśmiech
Anethra
Rozmówca

« Odpowiedz #188 : Styczeń 26, 2010, 10:54:50 »

farmer... Chichot
Posted on: Styczeń 20, 2010, 13:59:34
hej,

to chyba nie jest najlepszy lachon w grze Pierun. Lagi ze stolic/króli sa chyba lepsze lub co najmniej porównywalne? Natomiast z tych najlepszych ta Twoja jest relatywnie najłatwiejsza do zdobycia. 
Pierun
Gość
« Odpowiedz #189 : Styczeń 26, 2010, 11:22:12 »

Najlepsza w sensie dpsu, 200+ magic powera, 100+ inta przy najlepszym talizmanie(90) i jeszcze 8 do kryta, gdy nie jest żal golden scarabów  Spoko
Malacar
Gość
« Odpowiedz #190 : Styczeń 26, 2010, 19:41:44 »

farmer... Chichot
Posted on: Styczeń 20, 2010, 13:59:34
hej,

to chyba nie jest najlepszy lachon w grze Pierun. Lagi ze stolic/króli sa chyba lepsze lub co najmniej porównywalne? Natomiast z tych najlepszych ta Twoja jest relatywnie najłatwiejsza do zdobycia. 

są lepsze tylko w przypadku DPSu, Akira jest fajna, ale droga w utrzymaniu, swojej jeszcze nie wyfarmiłem, używam Hommis, ale głownie na szczególne okazje ;(.

wg ciekawą pozycją, jest Kindlestave of the Desert Storms, nie wiem czy Sorce też maja swój odpowiednik?
Anethra
Rozmówca

« Odpowiedz #191 : Styczeń 28, 2010, 08:15:02 »

hej,

ja teraz biegam z "War staff of unbridled winds" - nie mogę znaleźć dziadostwa na wardb więc z pamięci wpiszę:
weapon dps 95,6
+49 toughness
+77 int
+53 magic power
on hit 5% to apply target with 540 spirit dmg over 9 secs
i dwa sloty na talizmany.

Wypadła z wizyty w pałacu u Karla Chichot nie wiem czy najlepsza pod względem dpsu ale moim zdaniem daje radę.

Niestety Malacar nie wiem jakie staty ma kindlestave of DS więc nie wiem czy sorce mają odpowiednik. Tak z ciekawości - ile kosztują sandstormy dla BW na KA? najtanszy dla sorcy jaki widzialem to 2 700  Szok

pozdrowienia
Linden
Bard

Please don't hurt me.

Reputacja: 27

Imię w grze: Lindenn AM

« Odpowiedz #192 : Styczeń 28, 2010, 09:19:42 »

Cena wywoławcza to około 5k, apóźniej BWki się o nią biją. Jeden z naszych kupił sandstorma za 9k.

Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
Pierun
Gość
« Odpowiedz #193 : Styczeń 28, 2010, 10:02:03 »

Tylko jaki sens płacić za sandstorma jeśli można kupić prostego lachona u merchanta: Accursed Cane of the Reaper

i powsadzać talizmany warte 3 golden scarab. Wyjdzie lepszy lachon od sandstorma, prawie 3 razy więcej magic powera, prawie tyle samo inta i jedyna różnica to -5% magic crita, ale na to miejsce lepiej wsadzić talik na APki lub ten co daje undefendable atak.
MGGG
Mówca

Reputacja: 14

« Odpowiedz #194 : Styczeń 28, 2010, 11:02:54 »

Bo modny progracz musi miec sandstorma? Mrugnięcie Nawet takiego za 10k golda Uśmiech

unplagged
Strony: 1 ... 11 12 [13] 14   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 17, 2012, 14:42:43