Harad
Niemy
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 20, 2007, 05:25:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
draccus
Niemy
Sorcerer rulez
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 04, 2008, 14:01:53 » |
|
Ja będę grał Sorcererem na 100%. Dobrze że zrobili faceta, bo dziewczyną nie chciałbym grać. Ktoś wie jaki level bedzie można osiągnąć w WAR?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vit
Zasłużony
Rozmówca
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 04, 2008, 14:18:45 » |
|
Ja będę grał Sorcererem na 100%. Dobrze że zrobili faceta, bo dziewczyną nie chciałbym grać. Ktoś wie jaki level bedzie można osiągnąć w WAR?
A dlaczemu? Pewnie dlatego, że nie ma wacka, co? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lio
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 04, 2008, 14:43:03 » |
|
Gust, gustem. Osobiście wcale się nie dziwie, że umieszczono w grze męską wersję. Jedna profesja tylko dla kobiet jest jeszcze ok, ale gdyby połowa profesji była dostępna tylko dla jednej płci. To byłaby lekka przesada. :wink:
Sam też zawsze gram facetem, bieganie panną nigdy mnie nie interesowało. Chyba, że gram aktualnie w jakiegoś Tomb Ridera czy coś i nie mam innego wyjścia.
|
|
|
|
|
|
One hundred thousand worlds. Ten hundred thousand wars. There is no respite. There is nowhere to hide. There is only war.
|
|
|
Destroyer
Mówca
Warcrimer (Chosen)-Royal Legio
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 04, 2008, 16:26:02 » |
|
ja tam lubie grac babami..  jak bym gral sorcerer/ess to na pewno bylaby to seksowna elfia panienka  Ale pamietam oburzenie niektorych na forach zagranicznych gdy okazalo sie ze beda chopy  alez psioczyli ze to niezgodne z ip itd.
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 04, 2008, 23:35:06 » |
|
Osobiście wcale się nie dziwie, że umieszczono w grze męską wersję. Jedna profesja tylko dla kobiet jest jeszcze ok, ale gdyby połowa profesji była dostępna tylko dla jednej płci. To byłaby lekka przesada. :wink:
Hehehehe, pewnie tak. Mimo to, w grze mamy wszystkie 3 orkowe-goblinowe postaci male (ok niech będzie, że aseksualne, ale jednak) oraz nie mamy female Maraudera i Chosena, a tylko sam Sigmar raczy wiedzieć, co zrobią z Black Guardem. Taka tylko mała notka, a na temat... Sorcerer jest klasą, która przyciąga mnie coraz bardziej, po zobaczeniu gameplay z bety i VOTM. Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie maina z tej postaci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 16, 2008, 19:51:11 » |
|
jak mi sie Sorcerer nie podoba ;/ bez kitu, nie chodzi nawet o to że gryzie się z fluffem (chociaż nie bardzo tak naprawdę), ale ma w sobie jakieś takie wewnętrzne fuj....
za to Sorceresska, miodzio, na pewno jeden z moich altów, nawet myślałem kiedyś czy nie grać nią jako mainem....
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
|
Kharnan
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 16, 2008, 22:11:03 » |
|
Sorcerer a Socreresska to jedno i to samo wewnętrzne ble.  Swoją drogą czym się różni od takiego ogniodziała jak brajt łizard czy warlockmage jak magus? W sumie czym się różni brajt od magus poza dyskiem i innym kolorem czarów też nie wiem ale sza. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corum
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 15, 2008, 16:04:28 » |
|
W sumie czym się różni brajt od magus poza dyskiem i innym kolorem czarów też nie wiem ale sza.  Wszystkim sie roznia. Bright Wiz i Sorcerress bardziej nawalaja kulami ognia/mroku i nie zajmuja sie niczym innym. Magus bardziej buffuje, debuffuje i robi cc. No i moze bic dyskiem. (oczywiscie wszystko sie moze zmienic, ale tworcy mowili dokladnie cos takiego)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilith
Rozmówca
Destroy the human race !
Reputacja: -17
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 18, 2008, 05:46:13 » |
|
Swoją drogą czym się różni od takiego ogniodziała jak brajt łizard czy warlockmage jak magus?
Bright Wizarda mozna by porownac do fire maga (z WoWa) Sorceresska to taki warlock z buildem destruction  Jak do tej pory sorceresska ma najwiekszy damage w grze, wiec ja osobiscie wybieram ta klase na swojego maina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iscra
Rozmówca
Cawti - Royal Legion Witch Elf
Reputacja: 7
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 18, 2008, 09:07:38 » |
|
Bright Wizarda mozna by porownac do fire maga (z WoWa) Sorceresska to taki warlock z buildem destruction  Jak do tej pory sorceresska ma najwiekszy damage w grze, wiec ja osobiscie wybieram ta klase na swojego maina. Znowu WAR blyskotliwie rozszyfrowany, taki klon WOWa po prostu. Jak wybrac sobie klase do gry? Najlepiej spytac sie na forum ktory jest najsilniejsza i zalatwione. Chyba, ze ktos ma upodobania SM, wtedy oczywiscie lepiej najslabsza.
|
|
|
|
|
|
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! 
|
|
|
mcml
Niemy
Disciple of Khaine
Imię w grze: Spinacz
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 19, 2008, 07:22:23 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=qRlWAGvSOxQFilmik z sorcererem najpewniej aoe spec. Jeżeli gdzieś się ten filmik na forum pojawił to wybaczcie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Civrill
Gawędziarz
Silent Warrior
Reputacja: 20
Imię w grze: Yavimaya Wolfheart
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 19, 2008, 09:02:44 » |
|
Jak do tej pory sorceresska ma najwiekszy damage w grze, wiec ja osobiscie wybieram ta klase na swojego maina.
Jasne i najszybciej można ją upolować ;]
|
|
|
|
|
|
Yavimaya Wolfheart The Peculiar <Radiant Knights> "Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors "Male elves are a lie."
|
|
|
iniside
Rozmówca
Reputacja: -8
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 19, 2008, 09:15:14 » |
|
Szkoda tylko ze ma mniej fajne sety niz Magus. Ba nawet mniej fajne niz Archmage. Ale co tam potestuje sie obydwa (Magusa i Sorca) i zobaczyc o co biega :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iscra
Rozmówca
Cawti - Royal Legion Witch Elf