Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 05:50:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sorceress/Sorcerer  (Przeczytany 21176 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
cieniu
Milczący

Reputacja: 0

« Odpowiedz #30 : Wrzesień 04, 2008, 15:36:55 »

Sorcka wydaje sie dla mnie jedna z ciekawszych klas, szczegolnie ze wzgledu na system dark magic'a. Gral ktos na becie? Co prawda sam za pare dni sproboje, ale jestem ciekawy opinii. Zaslyszalem ze BW>Sorcki, ale maja to wyrownac. Wypowie sie ktos?
Arthad
Rozmówca

Reputacja: 4

« Odpowiedz #31 : Wrzesień 04, 2008, 15:42:46 »

to sa klasy ktore sa swoim odbiciem, z patcha na patch zmieniaja sile skilli wiec kto teraz silniejszy nie wiem, ale obie postacie sa mocnymi dpsami ktore maja szanse zabic sie swoja sila.

Sander
Rozmówca

Reputacja: 3

« Odpowiedz #32 : Wrzesień 04, 2008, 22:28:40 »

obie klasy to "glass cannon" mocno biją i mają słabą przeżywalność w rvr
Lik
Małomówny

« Odpowiedz #33 : Wrzesień 10, 2008, 11:20:11 »

Mam pytania odnośnie tej klasy, widzę większość odpowiedzi na forum są porównywalne z WoW, w którego niestety nie grałem.
1.   Sorc zadaje damage dwoma rodzajami magii Corporeal (fizyczne) oraz Spirit (duchowe), jakie to ma odzwierciedlenie  w WAR? Na kogo bardziej działa, a na kogo mniej?
2.   Można wybrać 3 ścieżki kariery. Jeśli ktoś posiada wiedze, chętnie wysłucham krótkich opisów poszczególnych karier oraz plusy i minusy wybranej ścieżki.
3.   Jak aktualnie spisuje się Sorc na Open Beta?  Chichot

Z góry dzięki za odpowiedz i jeszcze będę was męczył  Duży uśmiech

pac
Niemy

« Odpowiedz #34 : Wrzesień 10, 2008, 11:24:25 »

Gralem paroma klasami. Jezeli chodzi o walke na odleglosc nie ma sobie rownych. Z walce z pojedynczym bobkiem ma taki DMG ze przeciwnik nierzadko nawet nie dotknie nas.
Milczek
Rozmówca

avat by Ygethmor

Reputacja: 2

« Odpowiedz #35 : Wrzesień 10, 2008, 13:50:01 »

Sorc to typowy glass cannon. Ma (na razie) największy dmg w całym War. Jeżeli chodzi o zadawane obrażenia (na kogo działają a kogo nie) to ciężko powiedzieć. Trzeba by zobaczyć jak wygląda sprawa na 40 poziomie a na to na razie za wczesnie.
Jedynym minusem sorca jest to, że gra sie nim.... zbyt łatwo. Stoisz sobie 100ft od celu i odpalasz czary w tej samej kolejności. Łatwo i bez frajdy jak dla mnie.
Sakulos
Niemy

« Odpowiedz #36 : Wrzesień 12, 2008, 00:33:23 »

Sorc to typowy glass cannon. Ma (na razie) największy dmg w całym War. Jeżeli chodzi o zadawane obrażenia (na kogo działają a kogo nie) to ciężko powiedzieć. Trzeba by zobaczyć jak wygląda sprawa na 40 poziomie a na to na razie za wczesnie.
Jedynym minusem sorca jest to, że gra sie nim.... zbyt łatwo. Stoisz sobie 100ft od celu i odpalasz czary w tej samej kolejności. Łatwo i bez frajdy jak dla mnie.
Sorcem się gra łatwo ? Uśmiech ekhm a tak zwany backslash, którym nie raz się zabijesz xD bo chciałeś na 400 hp cos puknąc a tu ciebie skrabneło ... pozatym trzeba umiec grac sorkiem Język bo nie jest wcale tak latwo Chichot 1 na 1 mnie dwarfy healery rozdupiaja.  Jak masz pecha to prawie sam się zabijesz Uśmiech wiec sorc ( przynajmniej ja tak myśle ) musi być healowany raz na jakis czas (najlepiej często) . Ja osobiscie ide w masówki (damaging czy cos). Okropny dmg potrafie wyciągnąć za jeden strzał na rvr Chichot miałem raz na scenariosie ponad 50k dmg zadanego =D i jest to fajna sprawa bo znajduje targecik mniejwiecej w epicentrum zgromdzonych orderków Duży uśmiech i ciach =) . Bardzo fajne, polecam sorka ^.^ .. moze jakies screeny z gry jutro zarzuce jaki dmg wchodzi w jedną ofiare ]:->  z pełnym dark magic Uśmiech ( 100 ) to jakies 0,5 - 0,6k w jednego goscia na crt a bije wielu gosci na raz Chichot:D:D =) 
Co do tego dark magic to : +100% do power crt + 50% do szansy na crt + 50% sznasy na backslash <sam siebie uderzasz oprucz innych> więc nie jest tak kolorowo mimo ze sork moze wyciągnać niezły dmg to nic bez dobrego podejscia Chichot np. roota w ironbreakerow Chichot etc. ;P
No miło sie gra sorkiem , Język jak by co mój nick Elmora ;]
Tutaj screen jak uchwyciłem jakies 44k Mrugnięcie

Dobranoc przyszłe sorce Chichot

War!! Język < de-lfim damskim głosem> Spoko
Haqim
Małomówny

« Odpowiedz #37 : Wrzesień 12, 2008, 01:25:33 »

I ja sobie chwale gre sorcem. O ile jestem healowany. Bez leczenia, nie moge po chwili rzucac czarow, nie tylko dlatego ze jestem martwy Uśmiech. Za to z porzadnym leczeniem (w walce normalnej, przydaje sie dedykowany healer, przy biciu jakiegos hero, HoT) naprawde spory dmg udaje sie wyciagnac. Moj rekord w OB (a gram sorcem 2 dni cale od stworzenia WAR) to 88k dmg na jeden scenariusz. I to Stonetroll pass czy jak on sie tam nazywa z Chaos Tier 2, gdzie ludzie biegaja jak szaleni i ciezko zlapac obszarowka takiego.

Draco
Milczący

Reputacja: 1

« Odpowiedz #38 : Wrzesień 14, 2008, 22:46:58 »

Może ktoś podać jakieś konkretne propozycje gry sorcem chodzi mi tu o carrer build tactics wszystkie skille ogólnie jakie sa wasze buildy???a rzczej jakie bedą....

LvL nie ma znaczenia,to tylko fikcja
Lik
Małomówny

« Odpowiedz #39 : Wrzesień 17, 2008, 23:34:24 »

Pytanie na które się nie zna odpowiedzi, znając życie będę resetował ustawienia co parę poziomów i sprawdzał jak się spisują. Na to pytanie chyba nikt Ci konkretnie nie odpowie bo wszystko wyjdzie dopiero po paru miesiącach.

Artein
Bard

Ravens

Reputacja: 37

Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk

« Odpowiedz #40 : Wrzesień 17, 2008, 23:42:10 »

ja na razie zacząłem iść w Destruction, zobaczymy jak się sprawdzi

414, never forget
Lik
Małomówny

« Odpowiedz #41 : Wrzesień 18, 2008, 00:00:12 »

Path of Destruction - nastawiony chyba na największy mass dmg jaki istnieje w WAR. Idealny do RvR
Path of Calamity - debuff, bardzo dobry wybór, ale chyba najmniej atrakcyjny RvR, PvP, PvE wszędzie przydatny. Profesja "a-heal" przygotowujesz cel do totalnego zniszczenia Język,
niby wszędzie się sprawdza, ale co jest do wszystkiego jest do niczego Mrugnięcie
Path of Agony - maxsadistictotalamazingdmg, oczywiscie rekomendacja z przewagą na PvP ... nie chce tego nawet komentować Język

To tylko moje odczucie co do karier, może ktoś ma inne.

Artein
Bard

Ravens

Reputacja: 37

Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk

« Odpowiedz #42 : Wrzesień 19, 2008, 23:52:45 »

może ja nie umiem grać ale jestem kończę powoli Shadowlands, mam R15 i jest ciężko solo, nawet bardzo

414, never forget
Haqim
Małomówny

« Odpowiedz #43 : Wrzesień 20, 2008, 02:38:38 »

Zasadnicza roznica jest taka, ze Sorc nie nadaje sie zupelnie do walki solo. Nic a nic, nawet z mobkami nie bardzo. Za to blyszczy gdy wspiera go chociazby jeden healer. Jak przylancza sie tank jeszcze, jest miodzio. Dla przykladu, z odpowiednim leczeniem (tzn ze nie zabije sam siebie baclashem ani nie utlucze mnie zaden shadow warrior czy inny zablakany warior priest) w tier 1 zadawalem w scenariuszach po 40k dmg (mam screen jak na 13 lvl 44k dalem rade), w tier 2 zdarza sie i po 120k. Powklejam screeny rano, ale dla tych ktorym ciezko jest-znajdzie gildie/znajomych i chodzcie w grupie.

iniside
Rozmówca

Reputacja: -8

« Odpowiedz #44 : Wrzesień 20, 2008, 10:22:05 »

Sorciem w PvE soluje sie duzo latwiej niz Magusem.
Zazwyczaj, jest sie w stanie wytluc wszystko co nas napadlo zanim, sami padniemy. Magusem, trzeba sie modlic o cud i miec nadzieje, ze jednak sie zdazy Chichot.
Ale moge sie mylic mam dopiero 15lvl sorc i Magus :E.
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 27, 2012, 06:42:20