Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 05:38:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1] 2 3 ... 14   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sorceress/Sorcerer  (Przeczytany 21174 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« : Listopad 30, 2007, 20:03:33 »

http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/flash/Paul-Sorceress-BR1000.html a jednak chlopcy pokusili sie na rodzaj meski tej klasy....no to sie zacznie burza na forum Duży uśmiech

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Vit
Zasłużony
Rozmówca

Reputacja: 1

« Odpowiedz #1 : Listopad 30, 2007, 20:45:18 »

Juz sie zaczela - z postami nie nadazysz pisac, jakbys chcial dyskutowac Uśmiech Trzeba miec wyjatkowe zaciecie i zajawke na odpisywanie Uśmiech

Ale Pani sie nadaje... http://www.warhammeralliance.com/gallery/showimage.php?i=2759&c=3 ... na warsztat Mrugnięcie
Benny
Rozmówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #2 : Grudzień 01, 2007, 11:04:43 »

Czyżby Witch King przestał bać się przepowiedni ? Hmm.. No nic, lecz na pewno będzie to wyjątkowo "miodna" klasa. Jeden z moich altów na pewno Chichot
Kharnan
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 01, 2007, 11:40:32 »

Pierwsza nieludzka klasa, która mi się naprawdę spodobała. Uśmiech
Dali male sorc a mechanika zapowiada się cudnie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2007, 11:43:01 wysłane przez Kharnan » Zapisane
iniside
Rozmówca

Reputacja: -8

« Odpowiedz #4 : Grudzień 01, 2007, 21:18:52 »

Dajcie spokoj. Dobrze ze jest male od poczatku. Bo pozniej bylby mega-whin ze nie ma... I
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

Reputacja: 0

« Odpowiedz #5 : Grudzień 10, 2007, 19:21:29 »

Bardzo interesująca ta mechanika typu nie-przecholuj. Mam nadzieję, że klasa będzie na tyle uber cool, żeby odciągnąć mnie od zealota ;p
Iscra
Rozmówca

Cawti - Royal Legion Witch Elf

Reputacja: 7

« Odpowiedz #6 : Grudzień 10, 2007, 20:21:03 »

Taka mechanike chyba bedzie im trudno zbalansowac. Skoro klasa ma pelny potencjal od poczatku walki, ktory sie raczej pogorsza, to albo niszczy przeciwnika juz na poczatku albo jest raczej slaba w walce.
Takie tylko gdybanie, moze cos sprytnego wymysla i bedzie sie ciekawie gralo.  Z politowaniem

BLOOD FOR THE BLOOD GOD!
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #7 : Grudzień 10, 2007, 20:24:41 »

Zrozumiałem to bardziej, że potencjał wzrasta wraz z szansą na rozjebanie siebie na kawałki.
Tak przy okazji, połączenie roli tej klasy (Ranged DPS) z supporterem mogłoby być całkiem ciekawe... damage zwiększa szansę na zranienie siebie, healing ją zmniejsza Mrugnięcie
Benny
Rozmówca

« Odpowiedz #8 : Grudzień 10, 2007, 20:58:29 »

Faktycznie to było by bardzo ciekawe rozwiązanie - rzucając czary napełnia się powoli pasek np. "destruction energy". Tą właśnie energię można wykorzystać na HOTy (healing over time dla niewtajemniczonych  Język) rzucane na siebie lub sprzymierzeńców. To brzmi dosyć sensownie. Bo gdyby Sorc miał być tylko klasą w stylu "5 czarów i 30 sekund przerwa" to byłaby to zdecydowanie najgorsza klasa z całego WARa (dla PvPców znany jako "easy frag"  Mrugnięcie).
kowal
Małomówny

magia spiewa. magia tanczy. magia zabija.

« Odpowiedz #9 : Grudzień 10, 2007, 22:17:55 »

pieknie ze jest facet i mysle ze bedzie to fajna klasa - generalnie trudno cokolwiek powiedziec teraz skoro oni i tak wszystko beda jeszcze zmieniac - ale sam pomysl zeby kontrolowac uzywanie ofensywnej magii pod grozba autodestrukcji jest bardzo ciekawy. rozumiem ze przeciwdzialaniem bedzie heal albo buff - bo bezczynnosc zabilaby ta klase. moj najpewniejszy alt. i nawet poczulem troche zew ciemnej strony nocy hyhyhy...

Kiedy mag ma juz dosc szukania tluczonego szkla w jedzeniu - znaczy ze ma juz dosc zycia.

Wielkiego maga poznac po tym ze ludzie przychodza na Jego pogrzeb tylko po to zeby sie upewnic ze naprawde nie zyje.
Kharnan
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 10, 2007, 22:36:05 »

To RDPS, potwierdzone przez Mythic już jakiś czas temu.

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?p=560928#560928
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #11 : Grudzień 11, 2007, 08:34:01 »

To RDPS, potwierdzone przez Mythic już jakiś czas temu.

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?p=560928#560928
Oh, bogu dzięki.

Tylko kto teraz na melee support?  Co?
Benny
Rozmówca

« Odpowiedz #12 : Grudzień 11, 2007, 17:38:29 »

Mam nadzieje, że tą energię będzie się dało w szybki sposób wyzwolić - jako jakiś buff albo debuff na wroga, jeśli już nie HOT, ponieważ jak powiedział jeden z przedmówców: Bezczynność dla magic DPSa (z reguły bardzo podatnego na ciosy) to katastrofa.
Kharnan
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 11, 2007, 18:40:28 »

Nie wiem jak dokładnie ta mechanika będzie wyglądać ale może to być coś jakby odwrotność many, tylko ofkoz odpowiednio szybko rosnącej. Jak masz full to np robisz bum albo dostajesz debuff w stylu "-1 do sorcerera na sekundę".

Na pozbycie się można dać coś w stylu life tap locka z WoWa czyli zabiera życie a daje manę- tutaj by to po prostu zmniejszało pasek "złego czegośtamu".
Wyglądało by w praktyce całkiem fajnie- walisz dobry burst, masz full magicznej niestrawności, poświęczasz trochę hp i walisz przez chwilę dalej.

W ogóle odkąd zobaczyłem male socerer i jego opis przez Paula to nie mogę pozbyć się chęci zagrania nim, a granie nieludziem mi się nie zdarza. Coś w tym pimpusiu kurczę jest.
Benny
Rozmówca

« Odpowiedz #14 : Grudzień 11, 2007, 19:37:49 »

Z tym muszę się zgodzić. Po głębszym poznaniu Maraudera i jego "warriorowatości" (mutacje jako stance'y), coraz bardziej nachodzi mnie ochota gry Sorcererem. Powowowa trauma grania 2 lata magiem mija bezpowrotnie  Chichot. A z tym life tapem to by było dość ciężkie do rozwiązania - jako, że Warlock z WoWa ma tonę hp do spalania (z bliżej nieokreślonych powodów tak tbh Język) , a nie wiem czy do końca pasowało by to do DE. Obniżanie kosztów "many(?)" potrzebnej do rzucenia czaru i casting time'u wraz z rzucaniem kolejnych spelli, zdecydowanie pasowała by do takiego samobójcy jakim jest nasz milusiński. Cóż pożyjemy zobaczymy.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2007, 20:04:57 wysłane przez Benny » Zapisane
Strony: [1] 2 3 ... 14   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 21, 2012, 02:02:00