Warchoł
Rozmówca
Reputacja: 5
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 22, 2009, 00:29:14 » |
|
bump
|
|
|
|
|
|
Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur
|
|
|
Gedo Thagirion
Redaktor
Gawędziarz
Karak Krakow Drinking Team
Reputacja: 27
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 23, 2009, 07:29:27 » |
|
Ostatnia prosta.. 
|
|
|
|
|
|
 This is a dark age, a bloody age, an age of daemons and of sorcery. It is an age of battle and death, and of the world's ending. Amidst all of the fire, flame and fury it is a time, too, of mighty heroes, of bold deeds and great courage.
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 23, 2009, 07:42:23 » |
|
O której zamykacie głosowanie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 23, 2009, 08:13:44 » |
|
(Głosowanie się kończy: Dzisiaj o 11:42:00)
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Risthalion
Gawędziarz
Nie, pomimo wszystkich przesłanek, to nie ja:)
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 23, 2009, 10:46:08 » |
|
ja mam wpisane, że o 10:42 Posted on: 23 Styczeń 2009, 10:15:33
Zwycięskie opowiadanie nr. 7  A byłem pewny, że to 10 wygra.  GreenT, to może teraz jeszcze dorzuć autorów do tych opowiadań?? 
|
|
|
|
|
|
"-Ładne... Dobra, co rozwalamy najpierw?"  
|
|
|
Gedo Thagirion
Redaktor
Gawędziarz
Karak Krakow Drinking Team
Reputacja: 27
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 23, 2009, 12:36:58 » |
|
Gratulacje dla zwyciezcow! Bez niespodzianek, wszystko rozegralo sie pomiedzy opowiadaniami ktore zajely miejsca 1-4. Chociaz osobiscie ulozylbym je w ciut innej kolejnosci..  Ehh.. a ja jestem 3/4 od końca..  Nastepnym razem obiecuje postarac sie bardziej.. coby mnie Drodzy Bracia KRASNALE z ich FORTEPIANOWYM działem nie wyprzedzali! Milej lektury! (Wygranych pozycji ksiazkowych) 
|
|
|
|
|
|
 This is a dark age, a bloody age, an age of daemons and of sorcery. It is an age of battle and death, and of the world's ending. Amidst all of the fire, flame and fury it is a time, too, of mighty heroes, of bold deeds and great courage.
|
|
|
Inkwizytor Foksik
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Heldric Engelhorn
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 24, 2009, 09:04:26 » |
|
Witam i gratuluję wszystkim ciekawych opowiadań! Konkurencja była bardzo wyrównana, zaś prace interesujące. Przyznam, że bardzo fajnie mi się je czytało, w szczególności te z orasami w rolach głównych.  Dziękuję za dobrą zabawę i pozdrawiam współuczestników!
|
|
|
|
|
|
"Hope is the first step on the road to disappointment"
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 24, 2009, 21:23:43 » |
|
Gratuluje wszystkim uczestnikom konkursu, chociaż może można by podpisać te opowiadania których twórcy się na to zgodzą? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 25, 2009, 07:37:29 » |
|
tez podpisuje sie pod ta prosba  chce znac tworcow opowiadan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GreenT
Redaktor
Mówca
Back to WAR!
Reputacja: 62
Imię w grze: Arlibaaz Tinpants
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 27, 2009, 17:54:18 » |
|
Wyniki (na razie trzy pierwsze miejsca) - wkrótce ustalimy czy podamy personalia wszystkich bajarzy...
I miejsce Spaczeń, 8 głosów autor Inkwizytor Foksik - nagroda 60-dniowy PrePaid do WAR & powieść "Zabójca ludzi"
II miejsce Orkowy mecz, 7 głosów autor khanrad - nagroda powieść "Zabójca ludzi"
III miejsce Zmierzch, 5 głosów autor Darkem - nagroda powieść "Zabójca ludzi"
Zwycięskich autorów prosimy o kontakt, jeśli nie mamy Waszych pełnych adresów jeszcze... Jeśli ktoś ew. pragnie pozostać anonimowy (wyjątkiem pierwsza trójka) również prosimy o kontakt. Adres ten sam co dla prac konkursowych. Ew. PM do mnie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2009, 21:09:09 wysłane przez GreenT »
|
|
Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
|
|
|
|