Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 10, 2012, 21:22:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 7   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Swordmaster  (Przeczytany 15031 razy)
GreenT
Redaktor
Mówca

Back to WAR!

Reputacja: 62

Imię w grze: Arlibaaz Tinpants

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 10, 2008, 08:56:10 »

ostatnio byly testy jasnych i ciemnych elfow, no i pogralem tym swordmasterem, i nie jest to tak kolorowa postac jakby sie chcialo. Skille po prostu zzeraja AP, tak,ze jesli zaatakuje nas 2 przeciwnikow, to jak powalimy 1 to pozniej musimy czekac z ciosem na odtworzenie AP.
Jak dla mnie na niskich lvl ( 12) nie jest to postac ofensywna, dmg mieczem tez nie jest powalajacy.
Jak dla mnie - ta postac odpada do gry ofensywnej.
Ooo, krasnolud wypowiada się o elfach!  Mrugnięcie

Myślę, że Ścieżki Karier dodadzą trochę ofensywnych umiejętności - 12 lvl to raczej mało rozwinęta postać.

Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
Cassius
Milczący

Reputacja: -2

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 12, 2008, 11:06:41 »

Jak spisuje sie SM na dalszych levelach ? Mysle czy moze nim nie zagrac... Narazie mam 6 i jest przyjemnie, ale ciekawy jestem jak w endgame.
adhan
Małomówny

Reputacja: 2

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 22, 2008, 00:28:12 »

jak klikac w umiejetnosci non stop czy czekac az sie przestana chowac za mgiełką ?

WHAT DO W.O.W CHILDREN KNOW ABAUT WARHAMMER?  WE HERE SONG WAAAAGH BEFORE YOUR ANCESTORS CRAWLED ON THEIR BELLIES FROM THE SEA  - SHADOWLAND PRINCE TERSIHAL
Aengrod
Redaktor
Mówca

We fight for blessed Hoeth

Reputacja: 25

Imię w grze: Aengrod

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 22, 2008, 11:24:32 »

Nawet jak klikasz umiejętności a są one za mgiełką - nie zadziałają!
Poczekaj aż skończy się cooldown.

Swoją drogą jak zdobęde odpowiednio wysoki poziom postaram się napisać poradnik do SwordMastera.

Ten, który stłumił swe pożądliwości,
który jest wolny od wszelkiej żądzy,
którego pokarmem jest Pustka -
bez zobowiązań, wolny -
jego drogi są nieodgadnione
niczym szlaki ptactwa na niebie.
Hastrabull
Milczący

Imię w grze: Shark

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 22, 2008, 15:03:42 »

Jako, ze mam juz 12 levelowego swordmastera, chcialbym sie z wami podzielic wrazeniami.

Po pierwsze musicie wiedziec ze jestem calkowitym totalnym i kompletnym laikiem (czyt. noobem) w fantasy mmo, ale:

1. Jak dla mnie bardzo dobry dps + bardzo dobry armor (ale nie tank)
2. Aktywnie tankowac mozesz tylko wtedy gdy wrogow jest malo i sa przed toba. Jesli cie otocza, masz przesrane. A to dlatego ze tankowanie swordmasterem to tak naprawde parowanie i absorpcja ciosow a to mozliwe jest tylko wtedy gdy masz wroga przed soba.
3. Jesli ktos zajdzie cie od tylu, staraj sie albo odwrocic do niego albo wycofac tak, zeby wszystkich miec przed soba.
4. Jak juz masz wszystkich przed soba, zaczynasz taniec smierci, czyli sekwencja ciosow mieczem zgodnie z rosnacym balancem. Jednak zauwazylem, ze nie zawsze sie to oplaca. Czesto jest tak, ze bardziej oplacalne jest uzywanie pojedynczego ataku. Jednak z drugiej strony wtedy action pointsy spadaja w zastraszajacym tempie, wiec tak naprawde musisz wiedziec, co robisz. Jesli stosujesz kombinacje ciosow zgodnie z balance'em, wtedy action pointsy utrzymuja sie na okreslonym poziomie.
5. Ogolnie gra sie bardzo przyjemnie i przy zbalansowanym, rozsadnym podejsciu przezywalnosc jest bardzo wysoka.
6. No i oczywiscie ten wypasiony miecz Chichot

Nawet jak klikasz umiejętności a są one za mgiełką - nie zadziałają!
Poczekaj aż skończy się cooldown.

Swoją drogą jak zdobęde odpowiednio wysoki poziom postaram się napisać poradnik do SwordMastera.

nie wiem, czy to bug czy aktualny fiuczer, ale czasem nawet jak jest mgielka i klikniesz umiejetnosc, to po skonczeniu cooldowna sama sie aktywuje
didiw
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: jeszcze brak, ale jużniedługo:P

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 22, 2008, 23:30:46 »

Ja też zamierzam grać SM(jak tylko zakupię odpowiedni sprzęt), ale raczej DPSową wersją. Po prostu SM z tarczą jest profanacją. W żadnej wersji Warhamca Swordmasterzy nie używali tarcz. Baa... W każdej wersji używali Wielkich Mieczy(Great Sword). Tylko właśnie. Czy taki SM DPS jest w ogóle możliwy. Wnioskując z powyższych wypowiedzi, nie bardzo. Jeśli ktoś może rozwiać moje wątpliwości? Byłbym rad:P

P.S. Czekam z niecierpliwością na poradnik SM. Choć prosiłbym o nie spoilerowanie jeśli można:P
Cassius
Milczący

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 23, 2008, 00:25:39 »

Jest mozliwy. Nie bedzie mial dps-u jak np. witch hunter czy wizard, ale bedzie plasowal sie gdzies pomiedzy tankami a dps classami.
W tym celu oczywiscie 2h bron + spec w drzewku Khaine no i odpowiedni gear itp.

Ja mam narazie 9 rank, male 2h SM. I te animacje wgniataja w fotel Uśmiech Piruety itp.. super
didiw
Niemy

Imię w grze: jeszcze brak, ale jużniedługo:P

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 23, 2008, 10:51:36 »

Widziałem co nieco. Uwielbiam Swordmasterów. Odkąd będąc dzieckiem o nich usłyszałem. A jeszcze jak mam możliwość nim zagrać to już po prostu  Szok  A jak z umieralnością takiego SM DPS? Pewnie ginie co rusz.
Cassius
Milczący

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 23, 2008, 19:07:30 »

Owszem, przezywalnosc nie bedzie taka jak z tarcza i 1h i innym buildem, ale wciaz bedzie duzo wyzsza niz klas dps. I spokojnie mozesz dalej spelniac role tanka w 1 lini.
Hastrabull
Milczący

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 24, 2008, 14:21:13 »

przezywalnosc? daje rade, zwlaszcza dzieki temu, ze wiekszosc ciosow nie przyjmuje na armor a paruje po prostu. fajny ficzur
Abraxion
Niemy

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 25, 2008, 09:37:17 »

Gram swordmasterem mam 15 lvl i gra sie przyjemnie ale zastanawiam sie czy jest lepszym tankiem od black orca czy taki sam czy slabszy nie wiem bo nie gralem black orkiem. Robie build pod typowego tanka z tarcza ide w path of vault.Skille jakies tam ma ofensywne ale za wiele szumu nie robia Chichot Zastanawiam sie tylko czemu jak biegne na scenario to wszyscy odrazu wemnie wala jest to wkurzajace :/
Rednax
Milczący

Imię w grze: RednaX - znachor

« Odpowiedz #26 : Wrzesień 25, 2008, 09:58:58 »

Bo są gupi i nie wiedzą że wpierw się kapłanów eliminuje ;p
Ciężko stwierdzić co jest lepsze, BO czy Sword. Obie postacie bazują na innych cechach. Ty bardziej unikasz ciosów i je parujesz niż je przyjmujesz na klatę jak BO.
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #27 : Wrzesień 25, 2008, 11:13:39 »

tak dla informacji , skrótem od Swordmaster jest SM Mrugnięcie

Hastrabull
Milczący

« Odpowiedz #28 : Wrzesień 25, 2008, 11:18:13 »

zalezy tez czy targasz wielki miecz, czy tarcze i mniejszy. jesli ta druga opcja, to masz wiecej ochrony, ale i tak wszystko zalezy od tego, czy masz healera za soba
Abraxion
Niemy

« Odpowiedz #29 : Wrzesień 25, 2008, 11:38:38 »

Nie widze sensu nosic wielkiego miecza bo SM to postac stworzona do tankowania a nie do zadawania obrazen gdybym chcial byc dd to wzialbym inna postac Uśmiech
Strony: 1 [2] 3 4 ... 7   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Grudzień 22, 2011, 22:13:17