Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 21, 2012, 03:54:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 9   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: pytanie o addon  (Przeczytany 14267 razy)
Pluszowy
Mówca

Pluszowa Śmierć

Reputacja: 29

« Odpowiedz #15 : Luty 23, 2009, 08:32:30 »

Gdzie można ściągnąć addon który pokazuje ile Vp ma dana strona?

masz do wyboru 2 addony:
Victory Pionts - pokazuje ilosc punktow w danej strefie
Realm Status -  bardziej rozbudowany, pokazuje ilosc punktow w danej strefie, pokazuje co jakis czas zmiane ilosci punktow w innych strefach T4, po najechaniu na pasek punktow pokazuje tabele z punktami we wszystkich strefach i tierach. Dobry addon dla dowodcow bo pozwala szybko rozeznac sie w sytuacji.

*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***

Rylek
Rozmówca

Reputacja: 11

Imię w grze: Moragann

« Odpowiedz #16 : Luty 23, 2009, 08:54:54 »

zawsze tez mozna poczekac na wejscie pacza 1.2 w ktorym jest ukazene zone domination (pve/sc/orvr etc..) moze nie wartosci punktowe a wskaznikowe.. ale i tak widac.. pozatym w 1.2 maja zmienic sie zasady lokowania zony wiec obecne addony moga niedzialac badz pokazywac przeklamane informacje - data wejsca pacza 1.2 gdzies marzec...
@pluszowy dzieki tez szukalem takich addonow bo ciagle pytanie ile jeszcze VP stalo sie lekko meczace Język

EDIT
literowki poprawione ;P
@down
no przeca jest ;P
(ahh to samo uwielbienie Język)
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 10:09:24 wysłane przez Rylek » Zapisane
Pluszowy
Mówca

Pluszowa Śmierć

« Odpowiedz #17 : Luty 23, 2009, 09:55:50 »

wiesz czekac mozna... ale zawsze tez mozna zrobic "uninstall" na dany addon jak sie okaze juz nie przydatny...

@pluszowy dziki tez szukalem takich addonow bo ciagle pytanie ile jeszcze VP stalo sie lekko meczace Język

no a plusik to kurka gdzie ?? Chichot

Redshift
Mówca

All Hope Is Gone

Reputacja: 6

« Odpowiedz #18 : Luty 23, 2009, 15:19:19 »

Mam jakiś addon, ale nie wiem co pokazuje, np. 28(czerwone) dwa skrzyżowane miecze 30(niebieskie).
Vramin
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Dharin

« Odpowiedz #19 : Luty 26, 2009, 08:36:00 »

Zacząłem przegladać liste addonów w Curse Cliencie, ale primo - jest ich tam mnóstwo i secundo - nie wiem czy addony których szukam w ogóle istnieją. Przydałyby mi się następujące opcje:
- Przesunięcie gdzieś wyżej tych wielkich żółtych komunikatów w stylu "Not enough action points", czy też "Invalid target". Przejrzałem listę i widziałem addony modyfikujące teksty interface'u gry, ale tej funkcji nie znalazłem. Może xHUD?
- Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować - mój char podbiega do niego na odległość skutecznego ataku i atakuje, lub addon uruchamiający sterowanie postaci myszą jak np. w Diablo czy Cabalu - klikam myszą w podłoże gdzie chcę iść i postać tam idzie. Nie jestem przezwyczajony do sterowania WSADem w grach takich jak WAR i czasem wychodzą problemy.
Kyal
Rozmówca

Reputacja: 28

« Odpowiedz #20 : Luty 26, 2009, 14:49:02 »

- Przesunięcie gdzieś wyżej tych wielkich żółtych komunikatów w stylu "Not enough action points", czy też "Invalid target". Przejrzałem listę i widziałem addony modyfikujące teksty interface'u gry, ale tej funkcji nie znalazłem. Może xHUD?
Wejdź do edycji interface'u i po prostu przesuń do góry ramke odpowiedzialną za te informację - nie potrzeba do tego żadnego addona
Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować ...
Niestety, a może stety - zależy jak na to patrzeć, nie doczekasz się takiego addona. Taki, który to by zrobił, musiałby za bardzo zaingerować w sterowanie twoją postacią, a od tego to tylko krok do uznania go za "boota" czy inne ustrojstwo do "speedlevelingu". WAR jest tak zbudowany, że sterujesz postacią za pomocą WSAD.

Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
Vramin
Niemy

« Odpowiedz #21 : Luty 26, 2009, 23:07:21 »

Wejdź do edycji interface'u i po prostu przesuń do góry ramke odpowiedzialną za te informację - nie potrzeba do tego żadnego addona

Chyba coś schrzaniłem. Zanim mi odpisałeś zainstalowałem xHUD, przeczytałem twojego posta i odinstalowałem addona. Teraz nie dość że znikło mi okno statusu chara (mogę zobaczyć tylko jak kliknę na siebie, w okie targetu) to jeszcze layout editor nie działa. Znaczy - działa, ale nie zapisują się zmiany. Chyba czeka mnie reinstall gry, a WAR instaluje się koszmarnie długo... Mam nauczkę,  Buzia na kłódkę .

Niestety, a może stety - zależy jak na to patrzeć, nie doczekasz się takiego addona. Taki, który to by zrobił, musiałby za bardzo zaingerować w sterowanie twoją postacią, a od tego to tylko krok do uznania go za "boota" czy inne ustrojstwo do "speedlevelingu". WAR jest tak zbudowany, że sterujesz postacią za pomocą WSAD.

OK, przyjąłem. I dzięki  Uśmiech
Jugan
Gawędziarz

Grass Eater

Imię w grze: Jugan

« Odpowiedz #22 : Luty 27, 2009, 09:20:21 »

A ja mam takie dośc dziwne pytanie o addona...w UT '99 gral chyba kazdy. Stąd moje pytanko, czy jest addon, albo komus sie go chce robic, który przy zabijaniu playera odtwarzałby znane każdemu "Killing Spree", "Double Kill", "Multi Kill"...itd? Duży uśmiech

Kyal
Rozmówca

« Odpowiedz #23 : Luty 27, 2009, 09:33:07 »

Zanim odinstalujesz grę usuń po prostu katalog user i wszystkie addony z katalogu interface - gra ci utworzy je na nowo ale zresetujesz ustawienia interface.

Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
Pluszowy
Mówca

Pluszowa Śmierć

« Odpowiedz #24 : Luty 27, 2009, 13:32:57 »

- Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować - mój char podbiega do niego na odległość skutecznego ataku i atakuje, lub addon uruchamiający sterowanie postaci myszą jak np. w Diablo czy Cabalu - klikam myszą w podłoże gdzie chcę iść i postać tam idzie. Nie jestem przezwyczajony do sterowania WSADem w grach takich jak WAR i czasem wychodzą problemy.

a to juz bocik czyli cziterstwo pelna geba... pozatym widze kilka ryzykownych rzeczy dla takiego "addonu" .. otoz np, klucenie sie z innymi skilami i sytuacjami, i np. niefortunne necisniecie na scenariuszu na postac ktora wlasnie ktos zrzucil do lawy Chichot

Vramin
Niemy

« Odpowiedz #25 : Luty 27, 2009, 17:38:48 »

Zanim odinstalujesz grę usuń po prostu katalog user i wszystkie addony z katalogu interface - gra ci utworzy je na nowo ale zresetujesz ustawienia interface.

Jeszcze raz wielkie dzięki - pomogło i WAR działa jak trzeba  Chichot .
Redshift
Mówca

All Hope Is Gone

Reputacja: 6

« Odpowiedz #26 : Marzec 15, 2009, 21:05:43 »

Jaki addon pokazuje ilu przeciwników się ubiło? Miałem ale jak przeinstalowałem kompa to mi zniknął. Płacz
Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #27 : Marzec 15, 2009, 21:06:55 »

Dammaz Kron

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
Arkadiusz
Niemy

Imię w grze: Arkadiusz, Gutrhak

« Odpowiedz #28 : Marzec 22, 2009, 16:32:35 »

Witam,
Czy ktoś z Was używa "AutoFocus'a"?? Dlaczego pytam, bo mam z nim problem. Zainstalowałem LibSlash'a potem AutoFocusa, zrobiłem sobie trzy macra, pod trzema hotbarami:

1. /script AutoFocus.Set()
2. /script AutoFocus.PlayPause()
3. /script AutoFocus.Clear()

gdy zaznaczę jakiegokolwiek frienda, wrzucam pierwsze makro i w okienku chata dostaję komunikat:

"[AutoFocus]: autofocus set to: XXXXXXX"

według mnie jak bym stracił targeta AutoFocus powiniemn sam się stargetować ponownie, niestety tego nie robi. Macie jakieś sugestie?? bo mi nic już nie przychodzi do głowy w czym jest problem  Smutny

Jugan
Gawędziarz

Grass Eater

Imię w grze: Jugan

« Odpowiedz #29 : Marzec 23, 2009, 07:55:36 »

W nawiasach musisz podać nick osoby na którą chcesz nakierowac AF.

Strony: 1 [2] 3 4 ... 9   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 21, 2012, 07:18:12