Pluszowy
Mówca
Pluszowa Śmierć
Reputacja: 29
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 23, 2009, 08:32:30 » |
|
Gdzie można ściągnąć addon który pokazuje ile Vp ma dana strona?
masz do wyboru 2 addony: Victory Pionts - pokazuje ilosc punktow w danej strefie Realm Status - bardziej rozbudowany, pokazuje ilosc punktow w danej strefie, pokazuje co jakis czas zmiane ilosci punktow w innych strefach T4, po najechaniu na pasek punktow pokazuje tabele z punktami we wszystkich strefach i tierach. Dobry addon dla dowodcow bo pozwala szybko rozeznac sie w sytuacji.
|
|
|
|
|
|
*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***
|
|
|
Rylek
Rozmówca
Reputacja: 11
Imię w grze: Moragann
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 23, 2009, 08:54:54 » |
|
zawsze tez mozna poczekac na wejscie pacza 1.2 w ktorym jest ukazene zone domination (pve/sc/orvr etc..) moze nie wartosci punktowe a wskaznikowe.. ale i tak widac.. pozatym w 1.2 maja zmienic sie zasady lokowania zony wiec obecne addony moga niedzialac badz pokazywac przeklamane informacje - data wejsca pacza 1.2 gdzies marzec... @pluszowy dzieki tez szukalem takich addonow bo ciagle pytanie ile jeszcze VP stalo sie lekko meczace  EDIT literowki poprawione ;P @down no przeca jest ;P (ahh to samo uwielbienie  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 10:09:24 wysłane przez Rylek »
|
|
|
|
|
Pluszowy
Mówca
Pluszowa Śmierć
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 23, 2009, 09:55:50 » |
|
wiesz czekac mozna... ale zawsze tez mozna zrobic "uninstall" na dany addon jak sie okaze juz nie przydatny... @pluszowy dziki tez szukalem takich addonow bo ciagle pytanie ile jeszcze VP stalo sie lekko meczace  no a plusik to kurka gdzie ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 23, 2009, 15:19:19 » |
|
Mam jakiś addon, ale nie wiem co pokazuje, np. 28(czerwone) dwa skrzyżowane miecze 30(niebieskie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Dharin
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 26, 2009, 08:36:00 » |
|
Zacząłem przegladać liste addonów w Curse Cliencie, ale primo - jest ich tam mnóstwo i secundo - nie wiem czy addony których szukam w ogóle istnieją. Przydałyby mi się następujące opcje: - Przesunięcie gdzieś wyżej tych wielkich żółtych komunikatów w stylu "Not enough action points", czy też "Invalid target". Przejrzałem listę i widziałem addony modyfikujące teksty interface'u gry, ale tej funkcji nie znalazłem. Może xHUD? - Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować - mój char podbiega do niego na odległość skutecznego ataku i atakuje, lub addon uruchamiający sterowanie postaci myszą jak np. w Diablo czy Cabalu - klikam myszą w podłoże gdzie chcę iść i postać tam idzie. Nie jestem przezwyczajony do sterowania WSADem w grach takich jak WAR i czasem wychodzą problemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyal
Rozmówca
Reputacja: 28
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 26, 2009, 14:49:02 » |
|
- Przesunięcie gdzieś wyżej tych wielkich żółtych komunikatów w stylu "Not enough action points", czy też "Invalid target". Przejrzałem listę i widziałem addony modyfikujące teksty interface'u gry, ale tej funkcji nie znalazłem. Może xHUD? Wejdź do edycji interface'u i po prostu przesuń do góry ramke odpowiedzialną za te informację - nie potrzeba do tego żadnego addona Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować ... Niestety, a może stety - zależy jak na to patrzeć, nie doczekasz się takiego addona. Taki, który to by zrobił, musiałby za bardzo zaingerować w sterowanie twoją postacią, a od tego to tylko krok do uznania go za "boota" czy inne ustrojstwo do "speedlevelingu". WAR jest tak zbudowany, że sterujesz postacią za pomocą WSAD.
|
|
|
|
|
|
Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
|
|
|
Vramin
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 26, 2009, 23:07:21 » |
|
Wejdź do edycji interface'u i po prostu przesuń do góry ramke odpowiedzialną za te informację - nie potrzeba do tego żadnego addona Chyba coś schrzaniłem. Zanim mi odpisałeś zainstalowałem xHUD, przeczytałem twojego posta i odinstalowałem addona. Teraz nie dość że znikło mi okno statusu chara (mogę zobaczyć tylko jak kliknę na siebie, w okie targetu) to jeszcze layout editor nie działa. Znaczy - działa, ale nie zapisują się zmiany. Chyba czeka mnie reinstall gry, a WAR instaluje się koszmarnie długo... Mam nauczkę,  . Niestety, a może stety - zależy jak na to patrzeć, nie doczekasz się takiego addona. Taki, który to by zrobił, musiałby za bardzo zaingerować w sterowanie twoją postacią, a od tego to tylko krok do uznania go za "boota" czy inne ustrojstwo do "speedlevelingu". WAR jest tak zbudowany, że sterujesz postacią za pomocą WSAD. OK, przyjąłem. I dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
Imię w grze: Jugan
|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 27, 2009, 09:20:21 » |
|
A ja mam takie dośc dziwne pytanie o addona...w UT '99 gral chyba kazdy. Stąd moje pytanko, czy jest addon, albo komus sie go chce robic, który przy zabijaniu playera odtwarzałby znane każdemu "Killing Spree", "Double Kill", "Multi Kill"...itd? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyal
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 27, 2009, 09:33:07 » |
|
Zanim odinstalujesz grę usuń po prostu katalog user i wszystkie addony z katalogu interface - gra ci utworzy je na nowo ale zresetujesz ustawienia interface.
|
|
|
|
|
|
Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
|
|
|
Pluszowy
Mówca
Pluszowa Śmierć
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 27, 2009, 13:32:57 » |
|
- Addon powodujący, że gdy zaznaczę przeciwnika i kliknę skilla którym chcę go zaatakować - mój char podbiega do niego na odległość skutecznego ataku i atakuje, lub addon uruchamiający sterowanie postaci myszą jak np. w Diablo czy Cabalu - klikam myszą w podłoże gdzie chcę iść i postać tam idzie. Nie jestem przezwyczajony do sterowania WSADem w grach takich jak WAR i czasem wychodzą problemy.
a to juz bocik czyli cziterstwo pelna geba... pozatym widze kilka ryzykownych rzeczy dla takiego "addonu" .. otoz np, klucenie sie z innymi skilami i sytuacjami, i np. niefortunne necisniecie na scenariuszu na postac ktora wlasnie ktos zrzucil do lawy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 27, 2009, 17:38:48 » |
|
Zanim odinstalujesz grę usuń po prostu katalog user i wszystkie addony z katalogu interface - gra ci utworzy je na nowo ale zresetujesz ustawienia interface. Jeszcze raz wielkie dzięki - pomogło i WAR działa jak trzeba  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 15, 2009, 21:05:43 » |
|
Jaki addon pokazuje ilu przeciwników się ubiło? Miałem ale jak przeinstalowałem kompa to mi zniknął. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 15, 2009, 21:06:55 » |
|
Dammaz Kron
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Arkadiusz
Niemy
Imię w grze: Arkadiusz, Gutrhak
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 22, 2009, 16:32:35 » |
|
Witam, Czy ktoś z Was używa "AutoFocus'a"?? Dlaczego pytam, bo mam z nim problem. Zainstalowałem LibSlash'a potem AutoFocusa, zrobiłem sobie trzy macra, pod trzema hotbarami: 1. /script AutoFocus.Set() 2. /script AutoFocus.PlayPause() 3. /script AutoFocus.Clear() gdy zaznaczę jakiegokolwiek frienda, wrzucam pierwsze makro i w okienku chata dostaję komunikat: "[AutoFocus]: autofocus set to: XXXXXXX" według mnie jak bym stracił targeta AutoFocus powiniemn sam się stargetować ponownie, niestety tego nie robi. Macie jakieś sugestie?? bo mi nic już nie przychodzi do głowy w czym jest problem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
Imię w grze: Jugan
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 23, 2009, 07:55:36 » |
|
W nawiasach musisz podać nick osoby na którą chcesz nakierowac AF.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|