havana
Małomówny
Boll
Reputacja: 1
|
 |
« : Październik 13, 2007, 20:35:49 » |
|
Ja już zdecydowałem, moja pierwsza postać to będzie Goblin profesji Szaman. Idealny jako support (dość ok radzi sobie z leczeniem, jak i jego niszczące waaagh! obszarówki też "dają rade") I troszkę mnie to dziwi, bo "całe" moje warhammerowe życie smigałem Krasnoludami i mam masę miłych z nimi wspomnień, ale po tym jak zostały one przeniesione tutaj mam wątpliwości i wiem że nie stanę raczej po Porządnej stronie barykady. http://www.youtube.com/watch?v=bel4IUNgpzctutaj jest filmik z gameplay'a tą rasą/profesją i cieszy mnie to i spędza sen z powiek. a wy co możecie mi powiedzieć na ten temat ? bo w battlu nie miałem zbyt często możliwości oglądania i sprawdzenia tych ogórasów w działaniu szanuj zieleń - waaaaagh ! [najs]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ausus
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 17, 2007, 11:01:46 » |
|
Ja takze mam zamiar grac shamem. Tak wiec witaj w teamie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
Warcrimer (Chosen)-Royal Legio
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 18, 2007, 19:58:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Grooghar
Małomówny
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 07, 2007, 11:09:54 » |
|
Jako CZARNY ORK poprowadzę was na wielką wojnę. Razem zniszczymy tych brodatych pokurczów WAAAGH!!! Zresztą zniszczymy wszystko i wszystkich ku chwale GORKA i MORKA
|
|
|
|
|
|
Waaagh!!! Wojna i Krew!!!
|
|
|
Zinet
Rozmówca
teo
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 07, 2007, 18:35:38 » |
|
Gralem troszke na becie shamanem, pierwsze wrazenia sa super, gra jak to healerem bardzo dobra ale trzeba wziasc pod uwage ze juz na becie nerfowali dmg jaki zadaja healerzy bo byli chodzacymi bogami, ktorzy dawali sobie rade z 2-3 przeciwnikami. Jesli ktos potrafi kitowac to shaman byl do tego idelany co zapewne tez beda nerfowac bo mozna bylo rozwalac elitki o 3-5lvl wyzsze. Trudno tez teraz stwierdzic jak bedzie wygladal endgame w warku i czy nie bedziesytuacji ze healerzy beda "zmuszani" do healowania, a ich reszta umiejetnosci to tylko for fun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady_DooM
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 07, 2007, 18:49:10 » |
|
Kuśka jak ja chciałabym pograć w betę ;( !! Granie szamanem coraz bardziej się mi podoba jak tak opowiadacie o nim różne cuda ale jak mają nerfować szamanów i to często to chyba zrezygnuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 07, 2007, 20:02:42 » |
|
Zieloni nie beda mieli kobiet :-) Wiec grac bedzie mozna tylko male 
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Grooghar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 08, 2007, 17:25:00 » |
|
Zieloni bez kobiet i tak ma być Aco będzie rosło kobietom krasnoludzkim wraz z doświadczeniem? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady_DooM
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 08, 2007, 17:33:00 » |
|
Bez skojarzeń proszę  Moim zdaniem będą rosły włosy, dla krasnoludzkich kobiet. Na głowie oczywiście !!!  A i co z tego, że nie będzie female shamanów  Gobliny są takie fajne zielone i małe, że aż miło. Szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie orków oraz goblinów płci żeńskiej 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2007, 17:35:17 wysłane przez Lady_DooM »
|
|
|
|
|
Grooghar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 08, 2007, 17:35:06 » |
|
Zapewniam Cię Lady_DooM że o tym samym pomyślałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aengrod
Redaktor
Mówca
We fight for blessed Hoeth
Reputacja: 25
Imię w grze: Aengrod
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 08, 2007, 18:53:48 » |
|
Zieloni bez kobiet i tak ma być Aco będzie rosło kobietom krasnoludzkim wraz z doświadczeniem?  Zad od siedzenia w domu. Cóż by innego ?  P.S I tak krasnoludy rodzą się na kamieniu  I tak aby nie robić offtopu uważam, że Szaman to wspaniała postać do grania ... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2007, 21:34:35 wysłane przez Aengrod »
|
|
Ten, który stłumił swe pożądliwości, który jest wolny od wszelkiej żądzy, którego pokarmem jest Pustka - bez zobowiązań, wolny - jego drogi są nieodgadnione niczym szlaki ptactwa na niebie.
|
|
|
Grooghar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 08, 2007, 19:18:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady_DooM
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 08, 2007, 21:17:40 » |
|
Kobiety tez mają prawo walczyć ale co prawda, to prawda krasnoludzka kobieta w zbroi to niezbyt ładny widok EDIT. Ostry off-top zrobiliśmy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grooghar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 08, 2007, 21:26:11 » |
|
W warze przynajmniej nie wyglądają jak czarodziejki z księżyca (lineage)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady_DooM
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 09, 2007, 00:41:52 » |
|
Hahahahaha zabójczy tekst. Niestety to prawda  Ubierają się nie lepiej niż lalki z gimnazjum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|