Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 10, 2012, 20:36:36 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rune Priest  (Przeczytany 17517 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #105 : Lipiec 10, 2009, 08:08:04 »

co patch to się zmienia, więc nie bazuj na tym co jest, a na tym co Ci się podoba
liczy się Twój preferowany styl gry
lubisz zdolności single target, idź w to, lubisz doty idź w nie

Zerwikaptur
Milczący

Reputacja: 0

Imię w grze: Imhotep

« Odpowiedz #106 : Lipiec 10, 2009, 09:02:36 »

Zdecydowanie wolę heal tylko ,że instant jest mały a duże castują się długo i dodatkowo przeciwnicy je przerywają - jest jakiś skill czy coś który zwiększa pewność wycastowania czaru , bo czasem i 6 s castuje bo ktoś mnie bije a tu pilna potrzeba wyleczyć np. tanka.
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

Reputacja: 28

Imię w grze: Gottry

« Odpowiedz #107 : Lipiec 10, 2009, 09:51:11 »

co patch to się zmienia, więc nie bazuj na tym co jest, a na tym co Ci się podoba
liczy się Twój preferowany styl gry
lubisz zdolności single target, idź w to, lubisz doty idź w nie

Chichot

Żaden patch nic nie zmienił w RP Uśmiech [oprócz tej poprawy Master Rune of Speed].

900 Willpower + Blessing of Grungni + Runic Blasting = ticki krytujące na Grungni's Gift za 1000. Co do przerywanego castu: Focused Mind i Grimnir's Shield.

Join the herd.
Malacar
Gość
« Odpowiedz #108 : Lipiec 10, 2009, 14:43:55 »

Ciekawy, jak grać tym (mam  11 level i uczę się), jak tym grać w przyszłości - i od czego zacząć - Grimir czy Grungni

na tym poziomie, punkty w daną ścieżkę za wiele nie daja (chyba coś ok. +10 Hp na punkt), idź w tą scieżkę, z której przyda ci się pierwsza runka do wykupienia Master Rune Of Fury / Master Rune Of Speed / Master Rune Of Adamant - wybór należy do ciebie Mrugnięcie,

grając Zealotem (klon RP) na T1-T2 używałem wszystkich skilli w zależności od potrzeby, dopiero po 20-25 lvl można na poważnie pomyśleć o specjalizacji Mrugnięcie.
Zerwikaptur
Milczący

« Odpowiedz #109 : Lipiec 10, 2009, 21:40:07 »

A od kiedy są career taktyki ? Narazie nic takiego nie mam. Albo nie wiem jaki trainer się tym zajmuje. Mam 16 i narazie biorę 8 pkt. w Grungi bo tam duży heal jest.
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

« Odpowiedz #110 : Lipiec 10, 2009, 22:10:43 »

http://www.wardb.com/search.aspx?browse=6.3.3

Join the herd.
Zerwikaptur
Milczący

« Odpowiedz #111 : Lipiec 11, 2009, 01:10:12 »

A kiedy powiększa się ilość miejsc na taktyki - ja mam tylko 3 miejsca z czego każde na  inny rodzaj.
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

« Odpowiedz #112 : Lipiec 11, 2009, 13:08:42 »

Co 10lvl dostaje się miejsce na taktykę. Co do levelowania, to definitywnie ścieżka Valaya'i do 9 punktu i Rune of Burning. Potem już wedle życzeń grającego Uśmiech

Join the herd.
Zerwikaptur
Milczący

« Odpowiedz #113 : Lipiec 12, 2009, 17:52:33 »

Tutaj pokażę co udało mi się zrobić na jednym sc -
Mój nick to Noraver Uśmiech Było by więcej ale grupa była głównie range dps i casterzy , jak bym dostał się do tanków to by było lepiej, zresztą kilka gierek później trafiła się okazja i zrobilem 160 k (fotki nie mam , bo tę miałem jeszcze nie zapisaną niestety Smutny )  . Myślę ,że to nienajgorszy wynik, a jak wy sądzicie ?
faktor
Małomówny

Reputacja: 3

« Odpowiedz #114 : Lipiec 12, 2009, 18:08:24 »

Mysle, ze to przecietny wynik, na 20 dostajesz aoe heala i stad taka roznica  Uśmiech

"Rock is overpowered. Paper is fine" - Scissors
Zerwikaptur
Milczący

« Odpowiedz #115 : Lipiec 12, 2009, 21:20:44 »

Wiem, widzialem gościa co zrobił 190k , ale 30 tys. mniej to aż tak dużo nie jest,
Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #116 : Lipiec 15, 2009, 00:54:14 »

Te cyferki zupełnie nic nie znaczą. A już z pewnoscią nie sa wyznacznikiem dobrego gracza. Chodzi tu raczej o współpracę i wspólne wygrywanie scenariuszy a nie pogoń za najwyższym healem, damagem, killing blowami.

Zerwikaptur
Milczący

« Odpowiedz #117 : Lipiec 15, 2009, 13:33:24 »

Masz rację ale ilość heal'a przekłada się na jakość utrzymywania przy życiu ludzi - im więcej heal'a tym silniejsi jesteśmy.
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

« Odpowiedz #118 : Lipiec 16, 2009, 13:07:05 »

Wierutne kłamstwo. Największe wyniki w healu są wtedy, gdy dps'i przeciwnika są do kitu, a wy macie w miarę zgraną ekipe [przeciwnicy zadają obrażenia, ale kiepsko [bez focus fire itp], przez co można cały czas używać różnych umiejętności leczących i wykręcać duże wyniki].

Do tego dawno wsadziłem cyferki do szuflady. Jestem od tego, by utrzymać [przede wszystkim] moje party, a nie od tego, by latać jak kot z pęcherzem i zamartwiać się o inne grupy [w których healerzy nie radzą sobie z relatywnie prostym zadaniem].
Posted on: Lipiec 15, 2009, 14:36:08
Runepriest
* The following abilities have had their radius reduced: Blessing of Valaya, Mountain Spirit, Rune of Serenity, Rune of Skewering, Rune of Sundering, and Valaya's Shield.
* Master Rune of Adamant: This ability's radius has been increased.
* Master Rune of Fury: This ability's radius has been increased.
* Master Rune of Speed: This ability's radius has been increased.
* Rune of Battle: This ability's damage has been increased.
* Rune of Cleaving: This ability's damage has been increased, and its radius reduced.
* Rune of Ending: This ability's group effect radius has been increased, and its initial effect radius reduced.
* Rune of Might: This ability's damage and radius have been reduced, and its build time removed.
* Rune of Warding: This ability's radius and damage have been reduced.

Ogólnie rzecz biorąc nerf skilli AoE, choć dziwi mnie fakt zwiększania zasięgu run kładzionych na ziemi, zwiększenie obrażeń z Rune of Battle i Rune of Cleaving. Zmiania w Rune of Warding? Dobre sobie Uśmiech.

Runepriest
* Oath Runes: Players can now have more than one Oath Rune on them at a time. Each Runepriest may now cast one Oath Rune on a player. Players can only have one of each type of Oath Rune active on them at a time.

Super. Bombowo. Zajebiście. Ale o tym, że runy mogą być nakładane tylko w grupie, to nikt nie wspomina. Czyli musisz mieć 3 RP w jednej grupie, by cieszyć się z tej zmiany. Dla mnie to rzucenie nam naprawdę przegniłej marchewki.

Runepriest
* Master Rune of Adamant: This ability will now heal for the correct amount.
* Rune of Mending: This ability will now heal for the correct amount.

O, ciekawe. Czyli że teraz będą leczyć za mniej? [bo strasznie op te umiejętności są, nie ma co... Chyba że w końcu zaczną przyzwoicie leczyć (to będzie jedyna dobra zmiania w tym patchu dla RP)].

Join the herd.
Ornery
Małomówny

Reputacja: 1

Imię w grze: wieczna

« Odpowiedz #119 : Lipiec 17, 2009, 00:03:54 »

Czolem, młoty w gore, hehe. Od jutra będę miał niewątpliwą przyjemność grać runepriestem. Dlatego proszę jakiegoś doświadczonego gracza o wskazanie ścieżki. Jaki build zrobić, by był dobrym kapłanem pvp, czyli w tych tzw scenariuszach i free pvp. Kolega, który mnie w grę wciągnął mówi, że najlepsze efekty daje AoE heal, czyli ostatnia ścieżka. Zatem ją mam maksować? Oprócz niej która wybrać jako sekundarną? Tą z instant dmg i healami, czy tą z Hotami i Dotami? Jakie core abilities wykupić? Jestem zupełnie zielony i pragnę zasięgnąć informacji. Temat czytałem, ale są to często bardzo stare posty, albo niewiele z nich rozumiem. Jeśli ktoś pomoże nowemu brodaczowi, stawiam beczułkę najprzedniejszego bimbru z Khazad-dun.

ja taki sobie rozkminilem, dobre to bedzie?

http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#6:8:0:0:15:40992:25:592:1624:::::::::1650
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2009, 01:01:28 wysłane przez Ornery » Zapisane
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 04, 2012, 04:51:56