Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #105 : Lipiec 10, 2009, 08:08:04 » |
|
co patch to się zmienia, więc nie bazuj na tym co jest, a na tym co Ci się podoba liczy się Twój preferowany styl gry lubisz zdolności single target, idź w to, lubisz doty idź w nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Imhotep
|
 |
« Odpowiedz #106 : Lipiec 10, 2009, 09:02:36 » |
|
Zdecydowanie wolę heal tylko ,że instant jest mały a duże castują się długo i dodatkowo przeciwnicy je przerywają - jest jakiś skill czy coś który zwiększa pewność wycastowania czaru , bo czasem i 6 s castuje bo ktoś mnie bije a tu pilna potrzeba wyleczyć np. tanka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #107 : Lipiec 10, 2009, 09:51:11 » |
|
co patch to się zmienia, więc nie bazuj na tym co jest, a na tym co Ci się podoba liczy się Twój preferowany styl gry lubisz zdolności single target, idź w to, lubisz doty idź w nie
 Żaden patch nic nie zmienił w RP  [oprócz tej poprawy Master Rune of Speed]. 900 Willpower + Blessing of Grungni + Runic Blasting = ticki krytujące na Grungni's Gift za 1000. Co do przerywanego castu: Focused Mind i Grimnir's Shield.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Lipiec 10, 2009, 14:43:55 » |
|
Ciekawy, jak grać tym (mam 11 level i uczę się), jak tym grać w przyszłości - i od czego zacząć - Grimir czy Grungni
na tym poziomie, punkty w daną ścieżkę za wiele nie daja (chyba coś ok. +10 Hp na punkt), idź w tą scieżkę, z której przyda ci się pierwsza runka do wykupienia Master Rune Of Fury / Master Rune Of Speed / Master Rune Of Adamant - wybór należy do ciebie  , grając Zealotem (klon RP) na T1-T2 używałem wszystkich skilli w zależności od potrzeby, dopiero po 20-25 lvl można na poważnie pomyśleć o specjalizacji  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #109 : Lipiec 10, 2009, 21:40:07 » |
|
A od kiedy są career taktyki ? Narazie nic takiego nie mam. Albo nie wiem jaki trainer się tym zajmuje. Mam 16 i narazie biorę 8 pkt. w Grungi bo tam duży heal jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #110 : Lipiec 10, 2009, 22:10:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #111 : Lipiec 11, 2009, 01:10:12 » |
|
A kiedy powiększa się ilość miejsc na taktyki - ja mam tylko 3 miejsca z czego każde na inny rodzaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #112 : Lipiec 11, 2009, 13:08:42 » |
|
Co 10lvl dostaje się miejsce na taktykę. Co do levelowania, to definitywnie ścieżka Valaya'i do 9 punktu i Rune of Burning. Potem już wedle życzeń grającego 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #113 : Lipiec 12, 2009, 17:52:33 » |
|
Tutaj pokażę co udało mi się zrobić na jednym sc -  Mój nick to Noraver  Było by więcej ale grupa była głównie range dps i casterzy , jak bym dostał się do tanków to by było lepiej, zresztą kilka gierek później trafiła się okazja i zrobilem 160 k (fotki nie mam , bo tę miałem jeszcze nie zapisaną niestety  ) . Myślę ,że to nienajgorszy wynik, a jak wy sądzicie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
faktor
Małomówny
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #114 : Lipiec 12, 2009, 18:08:24 » |
|
Mysle, ze to przecietny wynik, na 20 dostajesz aoe heala i stad taka roznica 
|
|
|
|
|
|
"Rock is overpowered. Paper is fine" - Scissors
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #115 : Lipiec 12, 2009, 21:20:44 » |
|
Wiem, widzialem gościa co zrobił 190k , ale 30 tys. mniej to aż tak dużo nie jest,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
Reputacja: 22
Imię w grze: Emnelrith
|
 |
« Odpowiedz #116 : Lipiec 15, 2009, 00:54:14 » |
|
Te cyferki zupełnie nic nie znaczą. A już z pewnoscią nie sa wyznacznikiem dobrego gracza. Chodzi tu raczej o współpracę i wspólne wygrywanie scenariuszy a nie pogoń za najwyższym healem, damagem, killing blowami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #117 : Lipiec 15, 2009, 13:33:24 » |
|
Masz rację ale ilość heal'a przekłada się na jakość utrzymywania przy życiu ludzi - im więcej heal'a tym silniejsi jesteśmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #118 : Lipiec 16, 2009, 13:07:05 » |
|
Wierutne kłamstwo. Największe wyniki w healu są wtedy, gdy dps'i przeciwnika są do kitu, a wy macie w miarę zgraną ekipe [przeciwnicy zadają obrażenia, ale kiepsko [bez focus fire itp], przez co można cały czas używać różnych umiejętności leczących i wykręcać duże wyniki]. Do tego dawno wsadziłem cyferki do szuflady. Jestem od tego, by utrzymać [przede wszystkim] moje party, a nie od tego, by latać jak kot z pęcherzem i zamartwiać się o inne grupy [w których healerzy nie radzą sobie z relatywnie prostym zadaniem]. Posted on: Lipiec 15, 2009, 14:36:08
Ogólnie rzecz biorąc nerf skilli AoE, choć dziwi mnie fakt zwiększania zasięgu run kładzionych na ziemi, zwiększenie obrażeń z Rune of Battle i Rune of Cleaving. Zmiania w Rune of Warding? Dobre sobie  . Runepriest * Oath Runes: Players can now have more than one Oath Rune on them at a time. Each Runepriest may now cast one Oath Rune on a player. Players can only have one of each type of Oath Rune active on them at a time. Super. Bombowo. Zajebiście. Ale o tym, że runy mogą być nakładane tylko w grupie, to nikt nie wspomina. Czyli musisz mieć 3 RP w jednej grupie, by cieszyć się z tej zmiany. Dla mnie to rzucenie nam naprawdę przegniłej marchewki. O, ciekawe. Czyli że teraz będą leczyć za mniej? [bo strasznie op te umiejętności są, nie ma co... Chyba że w końcu zaczną przyzwoicie leczyć (to będzie jedyna dobra zmiania w tym patchu dla RP)].
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Ornery
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: wieczna
|
 |
« Odpowiedz #119 : Lipiec 17, 2009, 00:03:54 » |
|
Czolem, młoty w gore, hehe. Od jutra będę miał niewątpliwą przyjemność grać runepriestem. Dlatego proszę jakiegoś doświadczonego gracza o wskazanie ścieżki. Jaki build zrobić, by był dobrym kapłanem pvp, czyli w tych tzw scenariuszach i free pvp. Kolega, który mnie w grę wciągnął mówi, że najlepsze efekty daje AoE heal, czyli ostatnia ścieżka. Zatem ją mam maksować? Oprócz niej która wybrać jako sekundarną? Tą z instant dmg i healami, czy tą z Hotami i Dotami? Jakie core abilities wykupić? Jestem zupełnie zielony i pragnę zasięgnąć informacji. Temat czytałem, ale są to często bardzo stare posty, albo niewiele z nich rozumiem. Jeśli ktoś pomoże nowemu brodaczowi, stawiam beczułkę najprzedniejszego bimbru z Khazad-dun. ja taki sobie rozkminilem, dobre to bedzie? http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#6:8:0:0:15:40992:25:592:1624:::::::::1650
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2009, 01:01:28 wysłane przez Ornery »
|
|
|
|
|
|