Tekturowy
Małomówny
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #75 : Listopad 19, 2008, 18:38:41 » |
|
Mi RP udało się wyciągnąć 15k heala (nic specjalnego) na t1 (nic specjalnego) postacią na 1 poziomie (hmm). Na tym etapie ma się tylko instant heala, który (jeśli się nie mylę) ma najgorszy stosunek ap/wyleczone hp, więc machnięcie 90k na t2 jest możliwe. Żeby nie być gołosłownym: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e7f09df1b5d20010384eb9a0e5e40d86567a4c26.pngSwoją drogą mam RP i szamka na T3, oraz AM na 20 i muszę powiedzieć, że nie ma healera nad brodacza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piorunes
Gawędziarz
Reputacja: 5
Imię w grze: Piorunes
|
 |
« Odpowiedz #76 : Grudzień 14, 2008, 02:32:43 » |
|
Dziś na 11 poziomie w tier 2 wyciągnałem 106 k heala. Wygraliśmy i nie będzie przesadą jeśli powiem, że dzięki mnie.
|
|
|
|
|
|
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."  
|
|
|
ghoulas
Gawędziarz
Pinup art
Reputacja: 10
Imię w grze: Dorinson
|
 |
« Odpowiedz #77 : Grudzień 22, 2008, 09:40:30 » |
|
Mam pytanko do wszystkich RP. Czy RP nie powinien dostać runu/aury która wszystkim oflagowanym przeciwnikom RvR zadawał by 8k obrażeń jesli by się zbliżyli na 20ft do niego? Myślę że to było by dobre dla balansu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karek
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Riakas
|
 |
« Odpowiedz #78 : Grudzień 22, 2008, 11:06:06 » |
|
Nie powinien.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ghoulas
Gawędziarz
Pinup art
Reputacja: 10
Imię w grze: Dorinson
|
 |
« Odpowiedz #79 : Grudzień 22, 2008, 12:21:02 » |
|
Powinien! Wracając do tematu RP. Ostatnie moje przemyślenia na temat 1 ścieżki zaowocowały pewnymi spostrzeżeniami. Najlepszym setem dla 1 ścieżki jest bloodlord ze względu na równy bonus do Willpower i Int. Pierwsza ścieżka jest świetna jesli chodzi o niekończące się AP ale ma zasadniczy minus. Jeśli chcemy być efektywni czarami Dmg/Heal to musimy poświęcić cześć Will na rzecz Int i nie można już się trzymać za daleko od pierwszej lini frontu (w szczególności jak chcemy wykorzystywać Lvl4 morala). Ogólnie to Path of Gringni to idealny RP na PvE i instancje niestety już jest troszkę słabszy do RvR. Tyle moich przemyśleń. Czekam na opinie innych RP obeznanych w temacie. Może gdzieś w tym rozumowaniu jest błąd i ja po prostu nie umiem grać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halldarf
Małomówny
Imię w grze: Gondrin
|
 |
« Odpowiedz #80 : Grudzień 31, 2008, 00:55:12 » |
|
http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#0:0:14:8704:9:32:29:592Ja gram czymś takim , taktyk i rernown nie dalem ale to już mniej ważne  sprawdza mi się i na rvr i na instancje . Masz dobre Hot'y i dot'y , obszarowy heal też niczego sobie .  do niedawna też nie potrafiłem opanować tego RP w rvr moim zdaniem ciężka klasa ale teraz jakoś idzie , ostatnio marudera 1 vs 1 dalem rade ;] najwiekszy problem mam z WE .... chyba jak wszyscy , z Dok'iem bilem sie jakieś 10 minut po czym doszedł Chosen i mnie zjedli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #81 : Grudzień 31, 2008, 11:19:09 » |
|
Odnośnie 1vs1 to ostatnio wziołem sie za bicie HERO. On 28 ja 29, praktycznie żadna różnica. Walka wyglądała tak, że biegałem lecząc się, a on co chwila dostawał Rune Of Immolation, a jak zebrałem w sobie siły to Rune Of Burning. I tak go biłem... nie wiem dokładnie ile, ale około 15min. Już mu do połowy doszedłem życia i... Dzwonek do drzwi... no pochlastać się można  Jednak obiecałem sobie, że wróce do niego jak już będe miał Rune of Fate. Im wyższy poziom, tym nasz Rune Priest groźniejszy 
|
|
|
|
|
|
The Camper.
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #82 : Grudzień 31, 2008, 12:27:09 » |
|
Halldarf, szczerze mówiąc, to trochę mnie zaskoczyłeś nie biorąc 4morale ze ścieżki Valaya'i. Bardzo często go używam i muszę powiedzieć, że jako AoE grupowy heal spisuje się genialnie, zwłaszcza gdy po prostu jesteś w sytuacji gdy nie masz za co się złapać. I pokaż swoje taktyki i morale, wbrew pozorom bardzo ważna sprawa 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Halldarf
Małomówny
Imię w grze: Gondrin
|
 |
« Odpowiedz #83 : Grudzień 31, 2008, 14:25:49 » |
|
I pokaż swoje taktyki i morale, wbrew pozorom bardzo ważna sprawa  http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#0:0:14:8704:9:32:29:592:1628:716:589:14121:::694:1644:696:697 Proszę z taktykami i morale które mam pod RvR ale nie jest to stały zestaw bo lubię sobie testować nowości  i co raz się zmienia, a nie pokazałem wcześniej bo zmęczony byłem i mi się wybierać już nie chciało  Morale Rank 4 używam w sumie tylko na insancji ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cfaniak
Małomówny
Reputacja: 2
Imię w grze: Vivaldi (SW) Muchomor (RP) Werter (engie)
|
 |
« Odpowiedz #84 : Styczeń 05, 2009, 15:20:50 » |
|
Witam. Co myślicie o takim buildzie? http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#0:0:9:544:12:2080:25:592:1639::::::694:692:696Robiłem go będąc nastawionym tylko na leczenie, nie interesuje mnie za bardzo PvE. Myślicie, że dobrze się sprawdzi? Nie wiem tylko jakie jeszcze 2 taktyki wsadzić. Pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mroczas
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #85 : Styczeń 05, 2009, 15:43:10 » |
|
Kiepski build moim zdaniem. Jesli nastawiasz sie na leczenie to na co Ci RoB, a co do master rune of speed to moim zdaniem jest zbedny, bo od kiedy go poprawili czyli dodaje tylko 0.25s to jest malo, wiecej czasu go castujesz niz Ci oddaje. Lepiej te 2 punkty poswiecic na rowzwoj drzewka lub jakies taktyki. Pozdrawiam Posted on: Styczeń 05, 2009, 15:41:37 A taktyki daj Blessing of Grunggi i Restorative Burst.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zielak
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #86 : Styczeń 05, 2009, 20:28:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #87 : Styczeń 05, 2009, 22:33:11 » |
|
Kiepski build moim zdaniem. Jesli nastawiasz sie na leczenie to na co Ci RoB, a co do master rune of speed to moim zdaniem jest zbedny, bo od kiedy go poprawili czyli dodaje tylko 0.25s to jest malo, wiecej czasu go castujesz niz Ci oddaje. Lepiej te 2 punkty poswiecic na rowzwoj drzewka lub jakies taktyki. Pozdrawiam
Znowu nie mów, że kiepski. Master Rune Of Speed to może i lipa, ale Rune of Burning to dość istotna sprawa. Kolega może i mówił, że nastawił się na healowanie lecz jak by za twoją radą wywalił RoB-a to jeszcze by za nim w wielu sytuacjach zatęskił 
Co do Ciebie zielak, to własnie ja będe stosował taki bulid jednak polecam zamiane i zamiast taktyki Earth's Shielding zainwestuj w Runic Blasking. Grungi's Gift to według mnie najepszy skill healujący... a jak ma jeszcze dodatkowe 15% szansy na critika to w ogóle wymiata. Aha, i śmiało kupuj Rune of Burning. Naprawde godne polecenia 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2009, 22:52:43 wysłane przez Arwgard »
|
|
The Camper.
|
|
|
|
|
Breaker
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Ghoritch,Ghortang,Voltman
|
 |
« Odpowiedz #89 : Marzec 09, 2009, 13:07:23 » |
|
Witam wszystkich. Mam kilka pytań zwiazanych z tą postacią : - jak zmienilła się gra tą postacią po path 1.2 - wiem że na PvE gra się tą postacią bardzo dobrze ale jakich skilli używacie w walce bezpośredniej na RvR ( głównie leczenia),taktyk jeśli walczycie z Dok, Shamanem porównywalny level.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|