GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #120 : Lipiec 17, 2009, 15:00:18 » |
|
http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#6:8:0:0:15:34848:25:592:1624:1634:1639::::694:1644:696:1650Małe poprawienie. Grimnir's Fury, wątpie, by udało Ci się to odpalić w środku wojennej zawieruchy [a tym bardziej szukać twoich grupowiczów, 30ft to nie jest dużo; 5 minut cooldowna to też bardzo dużo, nieopłacalna umiejętność jednym słowem], dla mnie np. często 3 sek. na zwykłym ressie to już dużo. Lepiej wziąć taktykę Ancestor's Echo, 700 obrażeń mniej to nie w kij dmuchał  Co do starych postów: nie wiele w RP się zmieniło  Na levelowanie jednak [jeśli masz zamiar levelować na questach] to polecam Ci coś takiego: http://www.wardb.com/career.aspx?id=3#0:0:13:8704:10:0:25:592:1624::::::694:1644:696Dwie całkiem przyjemne umiejętności do brania na klatę 4, a nawet i 5 mobków na raz  PS. http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=4260905&postcount=55Ten Zealot po prostu mnie rozwalił... Widać czytanie ze zrozumieniem to nie jest jego mocna strona [mój przytyk dotyczy jego opinii o wyżej wspomnianym ressie] 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2009, 15:03:48 wysłane przez GIPlayer »
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Zerwikaptur
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Imhotep
|
 |
« Odpowiedz #121 : Lipiec 25, 2009, 11:50:15 » |
|
Mnie rozwalił na t2 na eltharionie inny rune priest - staram się trzymać swoją drużynę, i drugą bo sam WP na 15 nie utrzyma drużyny (więc blessing of valaya - mam 21- oraz run of restoration czy jakoś tak i trzymam 2 drużyny , choć jest naprawdę ciężko[ do tego lagi, czy w po patchu też macie jakoś więcej lagów] ) . W końcu się wkurzyłem i go pytam czemu nie heal'uje (miał 13 więc zrobiłby sporo) a on odpowiada" Be friend... , j'm not a heal'er , can't heal" To ja go pytam po co mu klasa (nie przeczę i z heal'era można dps zrobić  ) raczej na heal skierowana a on na to ,że nie wiedział że to heal'er !! No cóż różne kwiatki zdarzają się nawet w t2 . Na t1 jestem przyzwyczajony ,że 10 nie podnoszą, nie zawsze jest ok - można wybaczyć , w końcu każdy się uczy grać  , ale na t2 nie wiedzieć jaką klasę się wybierało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #123 : Październik 30, 2009, 18:28:25 » |
|
ad. 1: Tak ad. 2: Conqueror Clogs + Hammerstaff of the Sandstorm (strasznie lipna, ale wiem o co Ci chodzi  ) + bonus z setu conquerora + Skullcap of Repose (choć lepiej Vestments of the Betrayer, ale on z Elysium leci...) + Liniment of the Tolling Bell (chyba ten, w każdym razie ten +100int +3magic) + Superior Talisman of Ruin + krytyk z renowna 6 lub 12 (zależy od lvl postaci). Czyli albo 27%, albo 33% można w miarę łatwo zdobyć (a max. wychodzi 31% do 37%). No i nie zapominajmy o krytyku z inicjatywy przeciwnika i 'ukrytym' krytyku +10%  Swoją drogą, taki RP będzie miał wysoko krytyk, ale z kolei jego inteligencja będzie na poziomie 600 - max 700. Blee... RP do bombsquadów zajmujący się tylko debuffem heala... Toż to gorsze niż 'jedynie' riftujący magus 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
virtusek
Mówca
Reputacja: 16
Imię w grze: Wirtus, Ganna
|
 |
« Odpowiedz #124 : Październik 30, 2009, 18:44:46 » |
|
To na moje wychodzi ze niewiele gorzej jesli idzie o kryt (a latwiej dostepne) jest: 4x invader + conqueror (z butami) = 8 kryta + 3 z potki+ 3 z talizmany + (6-12 z renowna) + 5 z sandstorma = 25 - 31 (2x int i 1x woundsy) A co z pierscionkiem z IC (+2 kryta?) do heala czy magic u RP?  Blee... RP do bombsquadów zajmujący się tylko debuffem heala... Toż to gorsze niż 'jedynie' riftujący magus E tam gorsze - nie tylko heal debuff - DPS tez by robil - incadery na coquerorach(2x int + woundsy), renown w inta i kryta, potka (byc moze lepiej do woundsow) - taliki do inta/woundsow - jakis fajny spec (a nie wiem co wy tam macie  ) - ile z tego DPS by wyszlo, na oko? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #125 : Październik 30, 2009, 19:51:29 » |
|
Inteligencji powinien mieć ok. 730-780 (liminent na INT i talizmany na woundsy, lub liminent na woundsy i talizmany na INT:)) Mógłby mieć jej więcej, ale ogranicza go właśnie ta laska. Dodatkowo można wyposażyć się w płaszczyk i kamyczek z lodów. Pierścionka do magic kryta RP nie dostanie (a szkoda...  ). W obliczeniach do krytyka zapomniałem o płaszczyku wardena/watchera, który daje odpowiednio 3% i 4% (ale to znowu nie możemy używać tego z lodów  ). DPS'u mało by było, ale dostatecznie dużo, by cośtam dziabnąć  (na poważnie coś koło 300 do 400 może by się udało wyciągnąć).
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Olbard
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Olbard(emeryt) ,Ranigast, Leczyciel, Quenn
|
 |
« Odpowiedz #126 : Listopad 02, 2009, 03:38:14 » |
|
Po testach wyciągnąłem na sc 340k dmg a miałem tylko 17 % do kryta. i coś kolo 750 inta. Będziemy kombinować dalej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mietekonfire
Niemy
Imię w grze: Orzad
|
 |
« Odpowiedz #127 : Listopad 08, 2009, 22:33:26 » |
|
mam prosbe moze ktos zapodac jakis build do expienia RP ? albo jakies rady odnosnie expienia RP.... z gory wielkie dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #128 : Listopad 08, 2009, 22:36:27 » |
|
Owszem, może ktoś dać taki build. Ale że ja cholera jestem, to powiem Ci tylko, że mógłbyś przeczytać, nawet pobieznie, 2-3 strony wstecz tego wątku.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Mietekonfire
Niemy
Imię w grze: Orzad
|
 |
« Odpowiedz #129 : Listopad 09, 2009, 00:24:50 » |
|
no zeczywiscie akurat zaczolem o 1 strony i skonczylem na 5 bo mi sie nie chcialo  no ale teraz juz chyna wiem jak zrobic RP . dzieki all
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ornery
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: wieczna
|
 |
« Odpowiedz #130 : Listopad 24, 2009, 10:16:51 » |
|
a czy blessing of valaya nasz aoe heal może uaktywnic tarcze z taktyki ancestors echo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
Reputacja: 12
Imię w grze: Jureczek
|
 |
« Odpowiedz #131 : Listopad 24, 2009, 11:52:16 » |
|
a czy blessing of valaya nasz aoe heal może uaktywnic tarcze z taktyki ancestors echo?
W sumie uaktywnia dwie inne taktyki: większy heal i regen ap, więc pewnie i to uaktywnia ;d
|
|
|
|
|
|
'll puke, eat it and freak you, Battle?
|
|
|
Bimber
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Bhalin
|
 |
« Odpowiedz #132 : Listopad 24, 2009, 22:17:17 » |
|
Każdy heal ma 25% szans na uaktywnienie Ancestor Echo, prócz HoT'ów (rune of regeneration i master rune of adamant)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|