war teraz i dobre pvp? lol
Nie wiem jak to teraz wygląda bo nie grałem od ponad roku. Z tego co pamiętam jak ostatnio sprawdzałem to niestety poszli w gear > skill i nie sposób się już pobawić świerzymi 40-tkami bo nie jesteś w stanie nic zrobić ludziom w sovach, ale nawet wtedy jest to lepsze niż PvP w WoWie, Rifcie (swoją drogą naprawdę dobra gra, dużo przyjemniejsze i bardziej wymagajace PvE niż w takim WoWie) czy (z tego co widzę) w SWTOR.
Ponadto z tego co przeczytałem wynika, że odrestaurowali fortece etc. Gdybym miał więcej czasu to przed betą GW2 rzucił bym jeszcze okiem, ale nie będe biegał kupował miesiące ani biegał do banku żeby załatwić sobie kartę kredytową i dostać 14 darmowych dni

przykro stwierdzic , ma najlepsze. Jedynie gw2 moze to zmienic
Dokładnie. Problem z GW2 jest jednak taki, że w o biebo wiekszym stopniu będzie bazować na płynności gry, jako, że większość ataków i czarów nie jest auto-narowadzajacych. Strzały leca w lini prostej i jak ich unikniesz to nimi nie dostaniesz, wymachy bronią białą trafiają tego kogo zawadzi animacja itd. Brzmi super, ale w wypadku slide-showu będzie to po prostu niegrywalne.
W miarę dobra jest. Pełne udźwiękowienie jest fajne. Fabuła jest fajna. Większość reszty jest jak w WoWie, ewentualnie WARku. Części w ogóle nie ma, dopiero teraz zaczynają zapowiadać przy okazji patcha 1.2.
Nigdy mnie całe te starwarsy nie podniecały więc fabułę itd. wolę w kosztujacych 50% i mniej tego co SW grach single player.