Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 21, 2012, 03:27:06 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 57   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe dzieło BioWare'u - SW: Old Republic MMO!  (Przeczytany 39103 razy)
Artein
Bard

Ravens

Reputacja: 37

Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk

« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2009, 10:43:47 »

Pierwsza klasa ogłoszona
Bounty Hunter

414, never forget
Zachar
Gość
« Odpowiedz #16 : Marzec 22, 2009, 11:45:06 »

Jest też fajny komiks.
Gerdhard
Rozmówca

Za krew naszych Ojców

Reputacja: 6

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Marzec 22, 2009, 14:43:09 »

Bounty Hunter- zapowiada się smacznie będziemy polować na Jedi i Sithów Chichot

Artein
Bard

Ravens

« Odpowiedz #18 : Marzec 28, 2009, 10:51:54 »

http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1
Przyjemnie wprowadza nas w fabułę....

Całość dzieje się 300 lat po pokonaniu Malaka, czyli raczej nie będzie dane nam spotkać starych znajomych z KotORów....
No chyba że HK-47 albo T3-M4....

414, never forget
Civrill
Gawędziarz

Silent Warrior

Reputacja: 20

Imię w grze: Yavimaya Wolfheart

« Odpowiedz #19 : Marzec 28, 2009, 13:52:48 »

Syto. Nie spodziewałem się, że coś będzie w stanie odciągnąć moją uwagę od WAR'a, a jednak. Żeby tylko popracowali nad modelami postaci bardziej.
Czekam na betę Język

Zastanawia mnie jak to będzie z klasami. Przecież 90% ludzi będzie chciało grać dżedaj.
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2009, 13:56:29 wysłane przez Civrill » Zapisane

Yavimaya Wolfheart
The Peculiar
<Radiant Knights>
"Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors
"Male elves are a lie."
Redshift
Mówca

All Hope Is Gone

« Odpowiedz #20 : Marzec 28, 2009, 14:08:28 »

Ja chce ciubakom (nie wiem jak to się piszę).  Uśmiech
GreenT
Redaktor
Mówca

Back to WAR!

Reputacja: 62

Imię w grze: Arlibaaz Tinpants

« Odpowiedz #21 : Marzec 28, 2009, 14:13:52 »

Raczej większość wybierze Sithów...  Chichot

Darth Pwnzor i te klimaty... "I będzie płacz i zgrzytanie zębów... I wołające o pomstę do Devów krzyki rozpaczy na forumach wszelakich..."

Łowców nagród nie mogło zabraknąć w takiej grze i to jest słuszna ze wszech miar decyzja - byleby tylko rozwinęli temat dobrze.  

Na razie gra jest w większych powijakach niż polskie stadiony na Euro 2012.

@ Redshift: Chewbacca, ale to było imię konkretnej postaci. Rasa nazywa się: "łóki" Uśmiech

Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
Redshift
Mówca

All Hope Is Gone

« Odpowiedz #22 : Marzec 28, 2009, 14:20:01 »

A będzie można grać Yuzuhan Vongami?
GreenT
Redaktor
Mówca

Back to WAR!

« Odpowiedz #23 : Marzec 28, 2009, 14:31:39 »

Raczej nie, zważywszy, że pojawili się 'oficjalnie' w galaktyce (przybywszy z innej galaktyki) ok. 30 lat przed bitwą o Yavin (a już po bitwie o Naboo).
A zaatakowali dużo później, już za czasów Nowej Republiki.

W MMO Bioware akcja dzieje się w czasach dużo, dużo wcześniejszych. Tak jak napisano powyżej - trochę później niż miało to miejsce w KotOR 2.

Na razie nie znalazłem nigdzie żadnych oficjalnych potwierdzeń, jakie będą rasy do wyboru...

Za Mandalorian bym się nie obraził... chociaż w "SW roleplaying game" grywałem Rodianem...

Właśnie wyczytałem gdzieś, że Bounty Hunters mają być klasą wyłącznie dla frakcji Sith. Łeeee! A jak ktoś chce być freelancerem? Ale sprawdzę to dokładniej...
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2009, 14:36:51 wysłane przez Umbrynar » Zapisane

Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
Artein
Bard

Ravens

« Odpowiedz #24 : Marzec 28, 2009, 15:01:14 »

Z tego co piszą to klasy mają być przypisane do poszczególnych frakcji (najpewniej dwóch, Republiki i Imperium Sithów). Bounty Hunter ma być dla Sithów.

Co do czasu akcji to KotOR dział się bodajże 4'000 lat przed Bitwą o Yavin (zniszczenie Gwiazdy Śmierci), KotOR 2 bodajże rok po "jedynce". SWTOR 300 lat później. Dalej jesteśmy ponad 3'500 lat przed narodzeniem bohaterów filmowej sagi.

Ilość Jedi/Dark Jedi też trochę mnie martwi. W internetowej gierce SW Combine fajnie to rozwiązali. Poszczególne rasy miały jakąś szansę (bodajże 1-5%, w zależności od rasy) na bycie "Force Sensitive" i tylko ten niewielki procent miał możliwość zostania Jedi. W MMO to jednak nie przejdzie....

edit: przez lata całe byłem zdrowy.... teraz wraca mi fanboy'ism SW Niezdecydowany

414, never forget
Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : Marzec 28, 2009, 17:14:09 »

Zawsze mozna zmienic tytul gry na Jedi Academy Online ;P

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
Anathyeal
Gawędziarz

Reputacja: 7

Imię w grze: Anathyeal, Tirath, Arethalas, Solkanite

« Odpowiedz #26 : Marzec 29, 2009, 00:00:23 »

czekam i trzymam kciuki ;]
I jak jednemu z przedmowcow powrocil "fanboy'ism" ;]
Mam nadzieje ze eni bedzie jak z Galaxies ;p

"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka."
baron Roman von Ungern-Sternberg
Zachar
Gość
« Odpowiedz #27 : Marzec 29, 2009, 00:47:30 »

Przypisanie Bounty Hunterów do jakiejkolwiek frakcji to będzie spory zawód jak dla mnie. Liczyłem, że będę w końcu mógł zagrać kimś neutralnym.
GreenT
Redaktor
Mówca

Back to WAR!

« Odpowiedz #28 : Marzec 29, 2009, 07:34:48 »

No to ciekawe jaki będzie odpowiednik BH po stronie Republiki - jeśli oczywiście tak będzie gra zbalansowana. Bo może przecież być zrobiona pod PvE ( Buzia na kłódkę).

Brave Pilot?  Mrugnięcie  (pewnie nie, bo walki w kosmosie i ogólnie swobodne podróże stoją pod znakiem zapytania)

Najemnik? Żołnierz?

Wg. ich marketingowych obiecywanek do pewnego stopnie da się zachowywać neutralnie - te 'wybory życiowe' podczas rozwoju postaci mają niby zapewnić, że będziemy mogli pokierować swoimi losami jak chcemy. Bounty Hunter robiący swoje interesy prawie wyłącznie z Huttami albo sprzymierzający się z Jedi (oczywiście NPC) - to chyba możliwe sytuacje. Cierpliwości, młodzi padawani...

wilq
Małomówny

Reputacja: 1

« Odpowiedz #29 : Marzec 29, 2009, 12:58:07 »

Po pierwsze co do frakcyjnej przynaleznosci Lowcy nagrod nie ma na stronie tor zadego info, jedynie domysly na forum. Myslac logicznie przynaleznosc bh do ktorejkolwek z obu stron byla by nielogiczna. Prawdopodobnie bedzie mozna wybrac sobie albo republike, sith empire lub pracowac dla tego kto w aktualnym czasie da wiecej kaski. Mnie za to zastanawia jak rozwiaza w tor system wlasnie bouty huntingu jako ze na temat pvp nie ma zbyt duzo informacji. Jesli rozwiaza to podobnie jak w swg bede zadowolony.

Szkarłatne skrzydła pręży Smok przez czarny wiatr niesiony Rycerze wiecznym legli snem bo srogi bój ich strudził A w głębi gór przeklętych hen szatański rój się budzi Godzina Smoka Trupi chłód Strach krwawym łypie okiem Godzina Smoka Struchlał lud któż oprze się przed Smokiem
Strony: 1 [2] 3 4 ... 57   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 18, 2012, 16:47:36