aSpYr
Milczący
Road Warden
Reputacja: 0
Imię w grze: Aspyr
|
 |
« : Październik 15, 2008, 18:26:56 » |
|
Em nie znalazłem tematu w którym ktoś opisał jak dostać Token, więc tu taka prośba jeśli wiecie po czym gdzie ile i jak można dostać Token to tu jest odpowiednie miejsce, proszę też bez żadnych pytań po prostu czy po krzywu, jak kto woli xD podzielcie się wiadomościami. 
|
|
|
|
|
|
Takie czasy nastały, że jak chcesz z kim mądrym pogadać, musisz rozmawiać sam ze sobą. 
|
|
|
Faun4box
Milczący
Imię w grze: Faunabox
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 17, 2008, 17:37:18 » |
|
Dołączam się do pytanie, nie mam pojęcie jak zdobyć Token, może już zdobyłem, a sprzedałem? gdzie szukać? jak wygląda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Civrill
Gawędziarz
Silent Warrior
Reputacja: 20
Imię w grze: Yavimaya Wolfheart
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 17, 2008, 20:29:37 » |
|
Chodzi o beast token? Odblokowuje się z ToK unlcock'ow.
|
|
|
|
|
|
Yavimaya Wolfheart The Peculiar <Radiant Knights> "Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors "Male elves are a lie."
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 17, 2008, 23:33:14 » |
|
Wiem jak zdobyć 2 bestial tokeny. 1. Na północ od warcampu w Avelorn jest champion troll lvl 25 bodajże, Goremaw się nazywa. Trzeba zabić. 2. Na północ od warcampu w Caledor, na wschód od drogi jest rzeczka i po drugiej stronie jest taka wysepka/półka, tam jest kupka ziemi. Trzeba użyć 2 razy.
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
Reputacja: 28
Imię w grze: Jugan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 18, 2008, 07:33:35 » |
|
Prponuję zapoznać się z addonem Tome Titan. Sam używam i uważam, że jest świetny. Co robi? Ma opisane wszystkie unlocki do ToK w danym rejonie wraz z opisem jak i gdzie odblokowac Taktyke,Tytuł,Item czy Pocketa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nieznajomy_z_lasu
Rozmówca
Fajnie jest IronBreakerem...biec ? :P
Reputacja: 1
Imię w grze: Nongrodok (23lev)
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 30, 2008, 01:37:52 » |
|
Psujesz sobie zabawe 
|
|
|
|
|
|
K8P - Nongrodok wspieraj akcje "zbieramy na helio dla velerada" 
|
|
|
Coen
Małomówny
Imię w grze: Usul
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 30, 2008, 15:47:55 » |
|
Psujesz sobie zabawe  Dokładnie to samo powiedziałem znajomemu z gildii, który się zaczął chwalić add`em na ToK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 30, 2008, 18:35:24 » |
|
Psuje jak sobie robie z TT od samego poczatku ... ale dam sobie obciąc moją orczą łapę... że niektorych unlocków tak na sucho nie znajdziesz...
Chciałem przez to powiedziec, że uzywam TT jak obejdę już całą zonę i nie mam pomysłów co dalej... czasami warto chociazby po to wlaczyc sobie TT, żeby wiedziec ile unlockow jest w danej zonie...a co za tym idzie oszczedza się czas i pieniądze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nieznajomy_z_lasu
Rozmówca
Fajnie jest IronBreakerem...biec ? :P
Imię w grze: Nongrodok (23lev)
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 30, 2008, 21:35:04 » |
|
Pieniadze? :> w jaki to sposob? 
|
|
|
|
|
|
K8P - Nongrodok wspieraj akcje "zbieramy na helio dla velerada" 
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 01, 2008, 08:10:17 » |
|
Wiem, że jest też jeden w Badlands, gdzie trza kogoś ubić... Szedłem na niego z jeszcze dwiema Inżynierkami  ale takiego pecha miałem, że za pierwszym razem wpadłem pod ziemie (za następnym podobnie...) Więc nie wiem dokładnie gdzie on jest, lecz nagrode za unlock i tak zebrałem bo go dziarsko ubiły  PS. Kojażycie może takie miejsce w High Pass? Idzie się przez jakąś sekte Chaosu, a za nimi na lodzie stoi taka skrzyneczka? Dostajesz z niej q i chyba musisz w odpowiedniej kolejności użyć leżących obok niej Butelki, Grzyba, Patyka (chyba) i czegoś tam jeszcze... Nie dostaje się za to czegoś Tokeno-podobnego?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2008, 08:19:01 wysłane przez Arwgard »
|
|
The Camper.
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 01, 2008, 10:32:41 » |
|
Pieniadze? :> w jaki to sposob?  Chociazby w ten sposób, że wiedząc ile jest unlocków w danej zonie nie tracisz zalozmy 2-3 dni na szukanie ich dalej ... co z tym się wiąże nie leci Ci abonament...jako że abonament swoje kosztuje... wiec oszczedzasz pieniądze (grosze bo grosze ale jednak!!!) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wkurzak
Rozmówca
Karaz-a-Karak
Reputacja: 3
Imię w grze: Thruk,Wollaul,Wkurzak,Klingon
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 10, 2008, 01:04:49 » |
|
O super!! Sprobuje jutro. Mam juz dosc szukania po omacku.
|
|
|
|
|
|
Thruk BO 20lvl - Server Karak8Peaks | Wollaul Magus 23 lvl - Server Karak8Peaks | Wkurzak Chosen 18 lvl - Server Karak8Peaks(nowe a zarazem powrot do korzeni  )
|
|
|
Tompa
Małomówny
Imię w grze: Tolevandrel
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 11, 2008, 17:13:10 » |
|
w Avelorn, któryś z Beastmanów kręcących się wokół miejsca PQ Well of Whispers wyrzuca tokena. Niestety nie pamiętam już dokładnie który.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gold
Mówca
Reputacja: 33
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 15, 2008, 10:23:16 » |
|
Wiem, że jest też jeden w Badlands, gdzie trza kogoś ubić... Szedłem na niego z jeszcze dwiema Inżynierkami  ale takiego pecha miałem, że za pierwszym razem wpadłem pod ziemie (za następnym podobnie...) Więc nie wiem dokładnie gdzie on jest, lecz nagrode za unlock i tak zebrałem bo go dziarsko ubiły  PS. Kojażycie może takie miejsce w High Pass? Idzie się przez jakąś sekte Chaosu, a za nimi na lodzie stoi taka skrzyneczka? Dostajesz z niej q i chyba musisz w odpowiedniej kolejności użyć leżących obok niej Butelki, Grzyba, Patyka (chyba) i czegoś tam jeszcze... Nie dostaje się za to czegoś Tokeno-podobnego? Za ten quest koło Temple of change (czy jakiś inny temple chaosu) nie dostaje się tokena. Tokeny są w quest itemach - więc raczej nie sprzedałeś. Token dla order jest w jeszcze w chaos wastes między innymi - koło drogi z chpt 21 do chpt 22 przy pq 22 z beastmenami trzeba zabić szamana lub imiennego szamana (obydwaj unlockują) - stoją blisko drogi a kordów nie pomnę.
|
|
|
|
|
|
 Napluję w twarz każdemu, który nazwie mnie niekulturalnym.
|
|
|
Tullaris
Niemy
Imię w grze: Enerdhil
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 05, 2011, 09:17:15 » |
|
2. Na północ od warcampu w Caledor, na wschód od drogi jest rzeczka i po drugiej stronie jest taka wysepka/półka, tam jest kupka ziemi. Trzeba użyć 2 razy.
Czy moglbys jakos opisac bardziej to miejsce, szukalem i nie moglem znalezc, prosze... Mniej wiecej od czyjego Warcampu, w ktora strone, jaki ma ksztalt itp albo najlepiej zamiescic jakas mapke... Ja wiem jak zdobyc 1 BT trzeba zabic 1000 lizardow (szybko to idzie na landach)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|