siekierka
Rozmówca
Reputacja: 2
Imię w grze: Ersobhir
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 07, 2008, 18:57:00 » |
|
100% polska - IX Kompania, Order Póki co lvl 5, graczy 23, czyli gildia młoda. Zebrani ludzie to przeważnie rozbitkowie po Karaz-a-Karak Jak coś to proponuję pisać do Gerhard, Qwacit, Popcorn, Durexx, Ersobhir (to jem ja), no i inni po wpisaniu IX Kompania:P Serdecznie zapraszamy - weźcie ze sobą kolegów:P
BTW. Też jest TS, fajna atmosfera. Tolerujemy indywidualności, chociaż raźniej w grupie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turas
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Turas
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 08, 2008, 12:05:21 » |
|
no właśnie podczas weekendowych szaleństw RvR altem w T2 napotkałem ludzi pod tym szyldem, niestety w ferworze walki nie miałem czasu zagadnąć...btw Popcorn nie był w Executed?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siekierka
Rozmówca
Reputacja: 2
Imię w grze: Ersobhir
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 08, 2008, 17:54:12 » |
|
zaprawdę być mógł - pogadaj, będziesz wiedzieć wiecej:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloom
Niemy
Imię w grze: Bloom
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudzień 12, 2008, 10:13:33 » |
|
Jakas Gildia po stronie DESTRO przyjmie dwoch zielonych i jednego z chaosu ?
|
|
|
|
|
|
Poszukuje GILDI na Karak-Norn po ciemnej stronie 
|
|
|
Vangam
Milczący
Imię w grze: Vangam
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudzień 12, 2008, 11:59:26 » |
|
Jakas Gildia po stronie DESTRO przyjmie dwoch zielonych i jednego z chaosu ?
pisz do vangam lub bazzabazza w grze , najlepiej po 21 , 22
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysteq
Niemy
Imię w grze: Mysteq
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 18, 2009, 21:20:23 » |
|
12 level Marauder, chetnie przystapi do jakiejs milej frakcji po stronie chaosu..  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pluszowy
Mówca
Pluszowa Śmierć
Reputacja: 29
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 19, 2009, 06:47:48 » |
|
IX kompania.
|
|
|
|
|
|
*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
Reputacja: 12
Imię w grze: Jureczek
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 01, 2009, 20:36:12 » |
|
IX kompania.
Nie spamuj -.- http://www.wardb.com/guild.aspx?id=20999IX kompania jest po stronie ORDER ~~ Posted on: Luty 20, 2009, 17:57:30
News: Altdorf zablokowany Destro sobie teraz buszuje :<
|
|
|
|
|
|
'll puke, eat it and freak you, Battle?
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 01, 2009, 20:41:08 » |
|
"WULFAGAR" to polska gildia? Bo dzisiaj w T1 spotkałem paru i robiliśmy razem PQ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 01, 2009, 20:55:30 » |
|
"WULFAGAR" to polska gildia? Bo dzisiaj w T1 spotkałem paru i robiliśmy razem PQ.
Międzynarodowa  Taka luźna gildia, ale fajni ludzie. Jest paru Polaków, ale więcej obcokrajowców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nardyian
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: Hainrich
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 02, 2009, 20:59:33 » |
|
No zablokowaliśmy Altdorf, w końcu przełamaliśmy Waszą ofensywę. Ale jak znam życie, to do kolejnego zrywu znów będziemy po czterech literach obrywać. Tym razem udało się dojść do drugiego etapu oblężenia. Efekt - padł Teogonista, Bright Wizard zaś zresetował się przy 10% HP i pogonił towarzystwo. Następnym razem prawdopodobnie zginą obaj i spróbujemy ubić cesarza. Znaczy, Crimson Imperium Reborn spróbuje, bo chyba jako jedyna gildia Destro na serwerze są w stanie wystawić odpowiednio wyekwipowany skład. W ogóle to to oblężenie było zdecydowanie ciekawsze niż pierwsze. Wreszcie były walki na ulicach, trup ścielił się gęsto i było czuć klimat wojny i rzezi w mieście. Niestety po nieudanym szturmie na Kolegium Ognia wszystko było po staremu - farma PQ i instancji z Gotrekiem. Mimo wszystko nie uważam tych kilku godzin za czas stracony. A WULFGAR zdarza mi się czasem spotykać. Juras, Ciebie nawet parę razy próbowałem ubić na scenariuszach, ale zawsze coś (głównie fireball między oczy) stawało mi na drodze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 21:12:53 wysłane przez Nardyian »
|
|
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 06, 2009, 09:29:27 » |
|
Karak-Hirn w większości przechodzi do nas. Będzie się jeszcze więcej działo. Kto wie, może nasz serwer niedługo stanie się high/high 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GreenT
Redaktor
Mówca
Back to WAR!
Reputacja: 62
Imię w grze: Arlibaaz Tinpants
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 06, 2009, 09:41:26 » |
|
Kto wie, może nasz serwer niedługo stanie się high/high  Jak Bob Marley  A tak poważnie, napiszcie wieczorem, jaki stan serwera podaje gra przy logowaniu...
|
|
|
|
|
|
Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 06, 2009, 23:33:04 » |
|
Jak Bob Marley  A tak poważnie, napiszcie wieczorem, jaki stan serwera podaje gra przy logowaniu... Sprawdzałem od 21.15 i do teraz jest med/med Ogólnie trwają walki o Praag. Czegoś takiego nie widziałem jeszcze. 4 WB Orderu starają się odbić środkowe BO. Broni jego około 5-6 WB destro. Do tego co chwila odpalają się SC i walki toczą się jeszcze w TM chyba. Serwer żyje jak się masz. Nie wyobrażam sobie high/high, ale na serio teraz czuć klimat wojny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Numerati
Milczący
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 07, 2009, 01:54:39 » |
|
Wczoraj w końcu Order wjechał nam do IC. Co prawda order się nie przebił do drugiej fazy zdobywania stolicy ale dawał rade  Niedługo wjazd do Aldorfu więc się szykujcie Przy okazji chcę zapraszam wszystkich polskich graczy do przybywania na nasz serwer czy to destro czy to order  Strefy zmieniają się jak szalone, walki zazwyczaj zacięte i do samego końca, od 8 rano do 3 w nocy są sc, ale największy natłok jest między 14 a północą. Graczy destro zapraszamy do 100% polskiej gildi Killaboyz. Pytać się członków gildi o przyjęcie zwykle powinien być jakiś oficer obecny;) Graczy orderu zapraszam przy okazji do IX Kompania w większości to dobrzy gracze z tego co patrze a przydało by się im trochę więcej członków bo ostatnio coś rzadko ich widuje. Pozdrawiam! I niech wojna trwa!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2009, 01:58:23 wysłane przez Numerati »
|
|
|
|
|
|