khanrad
Milczący
Orcs is da biggest and da strongest!
Reputacja: 0
Imię w grze: Gorkguth
|
 |
« : Październik 13, 2008, 22:17:31 » |
|
Mam problem z tym questem dokładniej z drugą częścią tą gdzie trzeba w 3 punktach na skraju nordlandu coś uczynić z armią za pomocą tajemniczej tuby z quest items.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
Reputacja: 28
Imię w grze: Jugan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 13, 2008, 22:20:00 » |
|
Nie wiem czy pomogę ... ale jest bardzo podobny quest "Calling the reserves" ... gdzie poprostu trzeba pojsc z quest itemowym rogiem pod wskazane punkty i jak juz sie do nich dojdzie nalezy owego rogu uzyc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skomeros
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 14, 2008, 08:20:32 » |
|
Stojąc w 3 miejscach miasta musisz otworzyc zakladke quest items i uzyc zwoju.
Chyba jest North,South, i East. Chodzisz po miescie i klikasz. Ten quest i tak jest zbugowany potem ( NPC nie odpowiada ) .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
khanrad
Milczący
Orcs is da biggest and da strongest!
Imię w grze: Gorkguth
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 15, 2008, 06:26:46 » |
|
Szkoda:D Może niedługo Mythic coś z tym zrobi thx za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugan
Gawędziarz
Grass Eater
Reputacja: 28
Imię w grze: Jugan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 15, 2008, 06:48:28 » |
|
Z paroma questami tez tak mialem ... ale zauwazylem ze jezeli osoba, do której mamy isc oddac questa nie jest tą samą osoba która nam owego questa dała, to należy iść do osoby, która nam go przydzieliła. Na własnej skórze to doswiadczylem z questów w Saphery. NPC nie chcial ze mna gadac mimo, że questa skonczylem ... poszedlem z tym questem do kolesia, który mi go dał ...i siup cud boży ... questa można oddać. I nawet płacą za to... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aver
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2009, 07:37:18 » |
|
Mam problem z tym questem, ale z wcześniejszą fazą. Chodzi o moment gdy trzeba znaleźć wtyke w Grey Lady Inn. Miałem zagadać z 4 wieśniaczkami, a potem z właścicielką karczmy. Jednak miałem możliwość zagadania tylko z 3 z nimi, czwarta o takim samej nazwie nie reaguje na zagadywanie do niej. Próbowałem gadać z innymi osobami w karczmie, ale też nic. Quest się zbagował czy da się jakoś to rozwiązać? Ogólnie to już dawno nie jestem w Tier 1, a zaraz wychodze z Tier 2, ale jestem fanem świata warhammera i lubię questy oraz zagłębiać się w ich fabułe, zwłaszcza takie wieloetapowe. Dlatego fajnie gdyby ktoś napisał czy da się coś zrobić z tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tigr
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: Velelhelm, Veletrik, Velegorm
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2009, 10:42:35 » |
|
Trzeba gadac z Lady Patron bodajze, czwarta czesto jest na polpietrze.
|
|
|
|
|
|
 Młot mój jest bezwzględnym kaznodzieją: szybkim w znajdowaniu winy, błyskawicznym w karceniu i surowym w nawracaniu.
|
|
|
GreenT
Redaktor
Mówca
Back to WAR!
Reputacja: 62
Imię w grze: Arlibaaz Tinpants
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2009, 11:04:33 » |
|
Jesteś pewien, że nie klikałeś kilka razy na tego samego NPC? Jedna z Patrons lubi sobie wychodzić na świeże powietrze do merchanta na zewnątrz.
Jeśli to bug to raportuj do CSR i już.
|
|
|
|
|
|
Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
|
|
|
Aver
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2009, 15:27:32 » |
|
No właśnie gadałem po kilkanaście razy ze wszystkim co było. Jedna jest na zewnątrz cały czas, ale nie reaguje w ogóle na zagadywanie więc raczej bug. Reportowałem, ale odpowiedzi nie dostałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GreenT
Redaktor
Mówca
Back to WAR!
Reputacja: 62
Imię w grze: Arlibaaz Tinpants
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2009, 19:25:56 » |
|
A abandon questa i wzięcie go jeszcze raz i porozmawianie z NPC od nowa? W tome of knowledge klikasz na dany quest i własnie abandon - w przypadku questów długich ("w odcinkach") kasowany jest oczywiście tylko ostatni etap...
|
|
|
|
|
|
Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
|
|
|
Aver
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 25, 2009, 01:47:18 » |
|
Zrobiłem tak jak napisałeś i podziałało. Dzięki  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|