Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 21, 2012, 02:50:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Tome Tactic - Towards Chaos Tactic  (Przeczytany 2099 razy)
Grik
Milczący

Reputacja: 1

Imię w grze: Kalaa

« : Październik 08, 2008, 20:03:05 »

Ostatnio zająłem się wędrówkami dalekimi i bliskimi i znalazłem między innymi takie cuś. W regionie Chrace (High Elf) na koordynatach 44400;22500 jest zniszczona wieża, przy której znajduje się kilkanaście harpii. Zabicie jednej z nich/tego typu harpii w tym regionie odblokowuje wpis "Get Down Here", który to z kolei odblokowuje część potrzebną do zdobycia taktyki chaosu. Zresztą reszta wyjaśnienia na obrazkach.

[img=http://img219.imageshack.us/img219/3986/kalaaf005qd1.th.jpg]

[img=http://img363.imageshack.us/img363/2042/kalaaf004jx7.th.jpg]

Jak znajdę dalsze części dam znać. A jeśli ktoś zrobi to przede mną niech uzupełni mój wpis.

"Angels Banished from heaven have no choice but to become demons"
darko
Małomówny

Imię w grze: Darkober

« Odpowiedz #1 : Listopad 12, 2008, 15:27:17 »

Następna część Tome Tactic w Talabecland polując na Ungory z jednego wypadł Ungor talizman
po zaniesieniu do najbliższego merchanta uaktywniła się.

Jedna uwaga może się nie uaktywnić odrazu Chichot. U mnie byłem kilka razy w merchanta i nic a na drugi dzień jak poszedłem poraz pierwszy do niego to odrazu  Duży uśmiech Ach te bugi  Duży uśmiech i znikające wpisy do TK

[
Krell
Milczący

Reputacja: 2

Imię w grze: Ankhazar Krell /serwer Karak Norn

« Odpowiedz #2 : Listopad 13, 2008, 22:51:51 »

Po wykonaniu 10 zadań w chaoticu, w Tome of Knowledge/Rewards/Tactic otrzymałem Chaotic Tome of Tactic 2 stopnia o nazwie Chaotic Corruption (pierwszy miałem już wykupiony).

Poszedłem do bibliotekarza a tam nie mogę zakupić tej taktyki.
Chaotic Corruption  jest czerwone (jakbym czegoś nie wykonał, pomimo tego, że w Tome of Knowledge wyrażnie w rewardach mam już tą taktykę możliwą do wykupienia). Moim zdaniem to bug.

Mam już 5 innych taktyk. Za każdym razem, gdy taktyka pojawiła się jako nagroda w Tome of Knowledge mogłem ja kupić. Corruptiona nie mogę.
Może ktoś spotkał się z tym lub wie co powinienem zrobić? A może jednak bug? Relog nie pomógł. Ręce opadają.

I jeszcze jedna sprawa: ktoś znalazł książkę Blue Book w High Pass 14,42? gdzie ona dokładnie jest umiejscowiona? Byłem tam 3 razy i nie potrafiłem odszukać:((
darko
Małomówny

Imię w grze: Darkober

« Odpowiedz #3 : Listopad 24, 2008, 19:32:06 »

W Norsca tutaj

po rozmowie z sisters Chichot

mamy odblokowany następny fragment

[
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: