adhan
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« : Październik 03, 2008, 10:30:35 » |
|
na jakiej zasadzie zdobwa sie doswiadczenie podczas scenariuszy srednio zdobywam 6000 lub 7000 tys za co one jest mi przyznawane np podcasz phonix gate ? ile dostaje sie za zabicie wroga ile za bieganie z flagą i dlaczego nie które ziomale dostają 17 tys !!!!!!! jak oni to robią ?
|
|
|
|
|
|
WHAT DO W.O.W CHILDREN KNOW ABAUT WARHAMMER? WE HERE SONG WAAAAGH BEFORE YOUR ANCESTORS CRAWLED ON THEIR BELLIES FROM THE SEA - SHADOWLAND PRINCE TERSIHAL
|
|
|
zanzi
Gawędziarz
Ves Laut Imperia!
Reputacja: 19
Imię w grze: Zanzi
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 03, 2008, 13:01:35 » |
|
dlaczego nie które ziomale dostają 17 tys !!!!!!! jak oni to robią ?
wychodza z party scenariosa i zabijaja solo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adhan
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 04, 2008, 08:47:46 » |
|
ide sprawdzic ładny przekręt kocham te małe swinskie oszustwa
|
|
|
|
|
|
WHAT DO W.O.W CHILDREN KNOW ABAUT WARHAMMER? WE HERE SONG WAAAAGH BEFORE YOUR ANCESTORS CRAWLED ON THEIR BELLIES FROM THE SEA - SHADOWLAND PRINCE TERSIHAL
|
|
|
rastakol
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Drok
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2008, 08:04:23 » |
|
heh przekręt... żaden przekręt ja wyciągam około 4 k renown i 20 k expa... jak dobrze pójdzie oczywiście będąc w pełnym 5 osobowym party...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yan
Milczący
Twilight
Reputacja: 1
Imię w grze: Yan Tovis
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2008, 08:06:14 » |
|
na którym tierze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariobros
Niemy
Imię w grze: Lolek
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2008, 08:51:42 » |
|
4k renown hehe. Ja wyciagam 200 renown i 20k expa na T2. Nie wiem dlaczego ale destro ma jakiegos buga ze lvl 21 dostaje po 3k renown i 30k expa, troche to dziwne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adhan
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 07, 2008, 09:35:37 » |
|
kolejne chwalipięty cieszą mnie wasze wyniki ale moze napiszecie czym jest to spowodowane np za co je dostajecie np 10.000 ran jest warte 1000 punktów moja taktyka polega ze zabezpieczam tyły i staram sie nie zginąc albo mam prywatnego healera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Torak
Gawędziarz
Reputacja: 9
Imię w grze: Golarz i spółka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 07, 2008, 10:55:35 » |
|
Repa i expa dostajesz za zabojanie. Jesli zabijasz w party szescioosobowym to jest to dzielone na szesc osob. Jesli zabijasz sam to cala pule zgarniasz sam. Dodatkowo dostajesz bonus za wygranie scenariusza. W tier2 jest to bodajze 600 repa i 5k expa za wygrana. I jest jeszcze dodatkowy bonus za ogulnie zadany dmg i kille ktory dostaja wszyscy po przekroczeniu limitow ustawionych na scenariuszu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pluszowy
Mówca
Pluszowa Śmierć
Reputacja: 29
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 09, 2008, 07:56:43 » |
|
I jest jeszcze dodatkowy bonus za ogulnie zadany dmg i kille ktory dostaja wszyscy po przekroczeniu limitow ustawionych na scenariuszu.
za leczenie tez dostajes punkty, innaczej hilerom nie oplacalo by sie chodzic na scenariusze albo by starali sie ciagle dpsowac..... ej zaraz... przeciez oni ciagle staraja sie dpsowac...
|
|
|
|
|
|
*** Dla potwierdzenia wagi mych słów, siłacz walnie pięścia w stół ***
|
|
|
Torak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 10, 2008, 09:02:19 » |
|
za leczenie tez dostajes punkty, innaczej hilerom nie oplacalo by sie chodzic na scenariusze albo by starali sie ciagle dpsowac.....
ej zaraz... przeciez oni ciagle staraja sie dpsowac...
Ta tyle że cytowane przez ciebie zdanie dotyczy bonusu który otrzymuje zwycięska strona za OGÓLNY (czytaj cały) dmg zadany przez drużynę i wszystkie kille. Limity wyświetlane w prawym górnym rogu. Za leczenie oczywiście też są punkty, tak samo za tykonywanie/trzymanie objectivów, pewnie też przyjęte hity i wiele innych rzeczy. Co do healerów to racja, nawet jak trzymałem artefakt na Murukian Temple (czy jak to się tam zwie) zdarzało się tak, że żaden healer mnie nie leczył tylko lecieli bez sensu do przodu. A ja po niedługim czasie umierałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark-Storm
Rozmówca
Grommi - Heal the Killers !!
Imię w grze: Grommi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 10, 2008, 09:09:49 » |
|
ja tylko wiem ze za wlasna smierc jest odejmowany exp :/ ale ile to chyba 250 glowy nie dam
|
|
|
|
|
|
Grommi - SnooB IB
|
|
|
Torak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 10, 2008, 13:14:26 » |
|
Ja i tak ze scenariusza wychodze o 10k expa bogatszy wiec w sumie ni emam na co narzekac. A jestem tankiem i w expie zazwyczaj w pierwszej piatce (oczywiscie przy wygranym scenariuszu).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bierdol
Mówca
Gorka Morka !
Reputacja: 28
Imię w grze: Zyzol SH
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 10, 2008, 14:03:13 » |
|
Za zgony na scenariuszy obcinany jest exp ? To teraz mi mowicie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shadek
Milczący
Imię w grze: Etherion
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 11, 2008, 14:13:09 » |
|
Hmm ja na tier 2 (rank 16 archmage) zwykle jestem w pierwszej piątce w dmg i heal oraz czesto w death blows i ogólnej liczbie assyst w zabijaniu i zwykle dostaje gora 8 k expa i 400 renow nawet jak wygrywa nasza strona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pixar
Małomówny
Imię w grze: Pixar
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 11, 2008, 20:21:03 » |
|
@UP Ekhm... kolejne chwalipięty cieszą mnie wasze wyniki ale moze napiszecie czym jest to spowodowane np za co je dostajecie np 10.000 ran jest warte 1000 punktów Sam jestem ciekaw systemu przydzielania expa i renown, dlatego gdyby ktoś znalazł jakieś pewne źródło, nie tylko własne domysły i obserwacje to byłbym wdzięczny. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|