PaK
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Hameled
|
 |
« : Marzec 02, 2007, 12:25:23 » |
|
Forum powoli ewoluuje, dziś nastąpiły kolejne zmiany.
W przyszłości planujemy zmiane silnika z punbb na ipb bąd¼ phpbb 3.0, głównie po to aby mieć możliwość większego wpływu na strukture forum (wprowadzanie pod-for).
|
|
|
|
|
|
„Ostatni raz Ci powtarzam – runy to NIE magia! Magia jest dla głupkowatych ludzików w spiczastych kapeluszach! A widzisz abym nosił jakiś spiczasty kapelusz?” - Grumhilde, Czcigodny Mędrzec Runiczny
|
|
|
Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2007, 17:55:28 » |
|
Mam może pierdołę, ale sądze że ułatwiłoby to kożystanie aczkolwiek nie jest to piorytet. Chodzi oto że gdy pisze "nowe posty" zazwyczaj tam czytam co nowego. i z kolei jak przeczytam nadal jest oznaczone jako nowe. Gdy jest kilka takich for to można oczopląsy dostać isię pogubić gdzie czytało się a gdzie nie 
|
|
|
|
|
|
Dlaczego najeżdżamy wasze ziemie? Dlaczego palimy wasze domy? Dlaczego rozrywamy wasze cielska?
Ponieważ służymy Panu Przemian i jego niewyobrażalnym planom.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2007, 18:30:36 » |
|
Mam może pierdołę, ale sądze że ułatwiłoby to kożystanie aczkolwiek nie jest to piorytet. Chodzi oto że gdy pisze "nowe posty" zazwyczaj tam czytam co nowego. i z kolei jak przeczytam nadal jest oznaczone jako nowe. Gdy jest kilka takich for to można oczopląsy dostać isię pogubić gdzie czytało się a gdzie nie  to chyba taka charakterystyka tego PunBB, ja też się przez to gubię muszę się przyznać, miejmy nadzieję, że wyjdzie te PHPBB 3.0 dosyć prędko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murdi
Rozmówca
Krasnolud
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2007, 19:14:58 » |
|
Prawde mówiąc mnie też to denerwuje.
|
|
|
|
|
|
"Krasnoludy ciągle walczą, z wielka odwagą i poświęceniem, tak charakterystycznym dla ich rasy. Ich serca przepełnia niezmącona wiara, że wielkie imperium Krasnoludów powróci do dawnej świetności."
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2007, 19:38:31 » |
|
Aye, strasznie to wkurzajace :-)
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
PaK
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Hameled
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 02, 2007, 21:08:19 » |
|
Prawda i po przejściu na inny engine będzie to działać znacznie znacznie lepiej ale to dopiero za kilka tygodni, narazie strona 
|
|
|
|
|
|
„Ostatni raz Ci powtarzam – runy to NIE magia! Magia jest dla głupkowatych ludzików w spiczastych kapeluszach! A widzisz abym nosił jakiś spiczasty kapelusz?” - Grumhilde, Czcigodny Mędrzec Runiczny
|
|
|
Kalleb
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 04, 2007, 13:39:37 » |
|
Nie, chciałbym być uznany za spamera  ani lizusa, ale strona 1 klasa! Gratuluje! Bardzo mi się podoba. Brakuje mi tylko więcej info o grze (czyt. klasy postaci itp..) ale nawet na oryginalnej www nie ma wiecej na ten temat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 04, 2007, 13:51:43 » |
|
Nie, chciałbym być uznany za spamera  ani lizusa, ale strona 1 klasa! Gratuluje! Bardzo mi się podoba. Brakuje mi tylko więcej info o grze (czyt. klasy postaci itp..) ale nawet na oryginalnej www nie ma wiecej na ten temat! Do mometu az nie pojawi sie wiecej info i przeciekow z bety to niebardzo jest skad wziasc takowe informacje, z palca wysysac ich nie bedziemy 
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Murdi
Rozmówca
Krasnolud
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 04, 2007, 15:19:40 » |
|
A właśnie czy któryś z was grał już w betę, może mieliście szczęście i zostaliśćie wylosowania ale nie chcecie się chwalić?
|
|
|
|
|
|
"Krasnoludy ciągle walczą, z wielka odwagą i poświęceniem, tak charakterystycznym dla ich rasy. Ich serca przepełnia niezmącona wiara, że wielkie imperium Krasnoludów powróci do dawnej świetności."
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 04, 2007, 17:26:42 » |
|
A właśnie czy któryś z was grał już w betę, może mieliście szczęście i zostaliśćie wylosowania ale nie chcecie się chwalić? wiem że ktoś z gry-online.pl widział działające coś tam, bo betą tego nazwać jeszcze nie można 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArteFakt
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2007, 09:23:26 » |
|
niech ktos zrobi forum na tym lepszym silniku chyba to jest serwis moje forum. lepiej teraz zmienic ten forum bo potem przenoszenie dzialow i wszystkiego to bedzie masakra?? ja moge bbyc moderatorem na tym forum nowym bo sie na tym nawet b. dobrze znam;p;p
|
|
|
|
|
|
DOBRY CHAOSEN , TO MARTWY CHAOSEN!!!!
|
|
|
Niedzwiedz
Zasłużony
Gawędziarz
Swordmaster
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2007, 11:07:30 » |
|
Bez paniki, to jest tymczasowe rozwiazanie 
|
|
|
|
|
|
"I am not bound to please thee with my answers" Shylock [The Arden Shakespeare The Marchant Of Venice]
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2007, 11:08:07 » |
|
nowe forum (znaczy na nowym silniku) jest w drodze ... ale trochę trzeba będzie poczekać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArteFakt
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 17, 2007, 11:12:41 » |
|
cyli bedzie lepsze forum niz to??
|
|
|
|
|
|
DOBRY CHAOSEN , TO MARTWY CHAOSEN!!!!
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 17, 2007, 11:15:02 » |
|
cyli bedzie lepsze forum niz to?? znaczy będzie inne dla niektórych lepsze, a może dla innych gorsze ... ale inne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|