Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 21, 2012, 02:37:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 314   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania  (Przeczytany 298666 razy)
Celdor
Niemy

Reputacja: 0

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 03, 2007, 11:52:05 »

hehe jednak kolorki sa takie jak w wowie , mowie oczywiscie o itemkach . myslalem ze te najlepsze beda mialy jakis inny kolor ale nie   FIOLET jest Uśmiech . pierwszy taki itemek zdobylem mlotek 1h ; Moj Eng z nim lata .

PS: Inzynierowi sa przegieci ze swoim dps
osq
Rozmówca

Reputacja: 3

Imię w grze: Retired

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 03, 2007, 12:33:38 »

mógłbyś zamieścić screena tego itema, chętnie zobaczyłbym jak wygląda epic z Wara
Zinet
Rozmówca

teo

Reputacja: 4

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 03, 2007, 12:48:53 »

Kolorki do WoW-a trafily z DAoC, wiec utrzymuja je dalej, skreny sa na mmorpg.pl
Biale to zwykle smieci, zielone juz lepsze itemki latwo dostepne, niebieski z public questow najczesciej, fioletowe dostepne od 4lvl i sa jako drop z zabitego gracza w RvR, za range w RvR i drop z mobow, duzo setow.

... Inzynierowi sa przegieci ze swoim dps

Zgadza sie, do 20lvl najlepsza klasa, potem podobno juz od kazdego dostaja, wiec mozliwe ze balans bedzie na wyzszych lvl, ale czy musi byc balans ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2007, 12:50:57 wysłane przez Zinet » Zapisane

WarCry
Serwer Axe Bite Pass
Molpi
Niemy

« Odpowiedz #18 : Listopad 27, 2007, 00:19:00 »

Witam!
Jestem byłym graczem w WoW i mam zamiar zacząć grac w WO od samego początku, ale kilka pytań rodzi sie w mojej głowie Mrugnięcie

1. Czy będzie jakiś maksymalny lv ? jeśli tak to jaki.
2. Czy będą instancje podobne do tych z WoWa?
3. Podobno abonament ma wynosić coś kolo 40 zl ... prawda?

Pozdrawiam Molpi  Duży uśmiech
WhiteWolf
Milczący

« Odpowiedz #19 : Listopad 27, 2007, 02:07:49 »

1- Max. lvl to 40, z tym że lvl-ujesz postać normalnie, i lvl-ujesz postać w pvp Uśmiech Czyli właściwie zbierasz dwa różne paski doświadczenia. Z tego co wiem(ale mogę się mylić) wygląda to mniej więcej tak że możesz miec 40lvl normalny, ale 35 PvP (RvR w sensie) przykładowo.
2- Tak, podobne pod względem tego że PvE i raidowe Mrugnięcie Ponoć mają być też world bossy, czyli takie "otwarte" instancje.
3- Zależnie od kursu dolara/euro ale podejrzewam że koło 60,- per month, albo prepaidy 60dniowe jak WoW'ie (które teraz chodzą po 104zł)
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 15:51:26 wysłane przez WhiteWolf » Zapisane
Vit
Zasłużony
Rozmówca

Reputacja: 1

« Odpowiedz #20 : Listopad 28, 2007, 12:21:12 »

1. Sa 4 tzw Tiers. Kazdy z nich ma 10 Rankow (choc w ostatnich wywiadach zaczynaja nazywac je levelami). Czyli po prostu Twoja postac bedzie miala 40 poziomow, 40-ty jest tym ostatnim.

2. Instancje beda - glownie beda to te, w ktorych zdobywasz kontrole nad obszarem, czyli PvP. Ponoc ma byc troche PvE rowniez, z tym ze EA Mythic ma sie starac zrobic to tak, ze tylko ostatnia czesc walki (z bossem) ma byc wydzielona dla grup (poprzez instance), a wczesniejsza czesc dungeonu ma byc wspolna. Poki co jest to beta, wiec wszystko sie zmienia bardzo dynamicznie - za pol roku bedziesz wiedzial na pewno Mrugnięcie

3. Abonament moze wynosic "nieco wiecej niz w innych grachm, bo to ma byc wypas" (Marc Jacobs). Ale tez nikt nie podal zadnych szczegolow. Mozna wiec conajwyzej spekulowac, ze bedzie to 40-50zl, przy dzisiejszym kursie dolara Chichot

1- Max. lvl to 40, z tym że lvl-ujesz postać normalnie, i lvl-ujesz postać w pvp Uśmiech Czyli właściwie zbierasz dwa różne paski doświadczenia. Z tego co wiem(ale mogę się mylić) wygląda to mniej więcej tak że możesz miec 40lvl normalny, ale 35 PvP (RvR w sensie) przykładowo.

Pierwsze slysze taka teorie , chyba cos musiales mocnego wypic przed pisaniem posta Chichot Mozesz zdobywac expa za PvE albo za PvP albo za obydwa - jak Ci sie akurat zachce. I masz po prostu jeden poziom.

WhiteWolf
Milczący

« Odpowiedz #21 : Listopad 28, 2007, 15:50:56 »

Pierwsze slysze taka teorie , chyba cos musiales mocnego wypic przed pisaniem posta Mozesz zdobywac expa za PvE albo za PvP albo za obydwa - jak Ci sie akurat zachce. I masz po prostu jeden poziom.
Aj, no to moja pomyłka Mrugnięcie Po prostu nie siedzę na tyle w WO żeby rozkminiać to czym obdarza mnie pare źródeł (a taki znajomek mi opowiadał że właśnie oddzielnie się lvl-uje jedno i drugie XD)
Harad
Niemy

« Odpowiedz #22 : Listopad 28, 2007, 19:27:46 »

1. Warto jeszcze dodać, że oprócz levelowania postaci, będzie istniało coś takiego jak rozwój/levelowanie gildii. Ale jak na razie mało na ten temat szczegółów.
Postać nie będzie rozwijać się tylko po wskoczeniu na nowy level, lecz także miedzy levelami.
Risthalion
Gawędziarz

Nie, pomimo wszystkich przesłanek, to nie ja:)

« Odpowiedz #23 : Grudzień 30, 2007, 15:20:30 »

Ja mam bardzo ogólne pytanie do betatesterów. Nie wiem gdzie to umieścić, a może to już było ale nie znalazłem, wiec wrzucę tutaj.

Jak Warhammer Online ma się do Warhammera fantasy battle i Warhamera fantasy role play? W sensie klimatu, świata, postaci, historii, takich tam...

"-Ładne... Dobra, co rozwalamy najpierw?"

Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : Grudzień 30, 2007, 18:08:42 »

War bazuje na Battlu.

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #25 : Grudzień 30, 2007, 18:14:36 »

War bazuje na Battlu.

Nie tylko. Mythic powiedział, że źródło fabuły to szerokopojęty 'lore' Warhammera (czyli TT wliczamy w to, rzecz jasna).
Risthalion
Gawędziarz

Nie, pomimo wszystkich przesłanek, to nie ja:)

« Odpowiedz #26 : Grudzień 30, 2007, 19:04:47 »

TT wliczamy w to

Dobra, skrótu "TT" już nie umiem wymyślić...

"-Ładne... Dobra, co rozwalamy najpierw?"

Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #27 : Grudzień 30, 2007, 19:07:32 »

TT - Tabletop. Ogólnie to samo co Battle, bitewniak ;P
Arthad
Rozmówca

« Odpowiedz #28 : Styczeń 02, 2008, 16:22:35 »

Mam pytanko do betatesterow czy sa wprowadzeni Bogowie jacys? To znaczy mozna sie modlic liczyc na jakies blogoslawienstwa misje od nich? Jakies special sprzety? czy na razie nie ma? Nie bedzie? Nic nie wiadomo na ten temat? Czy doszliscie juz do jakichs questow gdzie potrzeba sie wysilisc? Znalezc smoka na przyklad, poszukac jakiejs jego czesco do zlozenia jakiegos przedmiotu? Sa wprowadzone juz pory roku? Mounty?
Beta testerzy mozna odpowiedzi na te pytania??

Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #29 : Styczeń 02, 2008, 18:38:37 »

War bazuje na Battlu.

Nie tylko. Mythic powiedział, że źródło fabuły to szerokopojęty 'lore' Warhammera (czyli TT wliczamy w to, rzecz jasna).

Faktycznia w warze cala historia jest zmyslona(jest tak jakby poza czasem) ale jak wczesniej kolega wspomnial bazuje na "lore" niemniej jednak wydaje mi sie ze glownie opiera sie na battlu. Wystarczy spojrzec na jednostki klasy i sam klimat niekonczacego sie konfliktu
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2008, 00:05:51 wysłane przez Destroyer » Zapisane

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Strony: 1 [2] 3 4 ... 314   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 10, 2012, 18:44:37