Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 21, 2012, 02:32:35 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Marauder!!  (Przeczytany 23254 razy)
Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #30 : Październik 19, 2007, 18:47:01 »

Combat & Careers.

Marauders are frantic warriors who wade into the thick of battle dual-wielding a standard weapon in their main and an offhand that has mutated into a terrifying, organic weapon. The Marauder recieves 3 different mutations that he can choose from. Each mutation represents a different type of weapon and play style. The mutations themselves offer different buffs, and unlock different abilities based on what mutation you activate. They are a straightforward melee DPS class that is all about pumping out damage based upon their offhand mutation. During battle, they are able to change the mutation of their offhand, which will dictate what abilities or effects are used on certain attacks, much like a stance would.

-Combat & Careers Team

3 mutacje do walki ... może 1-2 więcej nieofensywne (ale niekoniecznie) ... Troszkę zawiedziony jestem szczerze  Niezdecydowany Emocje opadają powoli.
tylko mi sie wydaje ze bedzie ich wiecej do wyboru ale tylko 3 bedziesz mogl wziac....na filmiku widac 3
a z tego co wiem ma byc na pewno mutacja w postaci macki ktora ma przyciagac wrogow niczym scorpion z mortal combat

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Randeric
Milczący

Maruda - szczypce rox

Reputacja: 0

« Odpowiedz #31 : Październik 23, 2007, 15:57:57 »

Ja również zamieżam grać tym zmutowanym wojowniczkiem, już dość się nagrałen n00bowskim aljansem w wowie (blah nigdy więcej human albo jakiś szpiczastouchy dobrodziej ) jedyne co mnie może nakłonić do zmiany decyzji to nowa klasa gobliniątek ( są takie funiaste Chichot:D ) co raczej na pewno nie nastąpi, albo jakis łotr z prawdziwego zdarzenia u DE ( witch elf średnio mi podchodzi ) Chichot:D

Jeśli zdarzy ci się spotkać Maraudera w swej niezmienionej formie - to podziękuj Sigmarowi za to błogosławieństwo i bez zwłoki atakuj. Marauderzy są urodzonymi wojownikami co czyni z nich straszliwych przeciwników - nawet bez interwencji ręki Tzeentcha - ale twe szanse na ich pokonanie wielce zmaleją, jeśli będą mieli czas na zmutowanie się nim nastąpi atak. Gdy przemienieni - naucz się rozpoznawać różnorodne (i odrażające) mutacje, które toczą ciało Maraudera, jako że będą to istotne wskazówki co do tego, które dodatkowe dary Pan Zmian przyznał temu wojownikowi.

to chyba przesądza o tym że marauder będzie się mutował przed walką { jupii }
Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #32 : Październik 23, 2007, 19:28:41 »

http://www.youtube.com/watch?v=-SF4dSRIhyg  tak to bedzie wygladac...mniej wiecej

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Randeric
Milczący

Maruda - szczypce rox

« Odpowiedz #33 : Październik 26, 2007, 18:29:57 »

Dwie sprzeczności :

1.
Jeśli zdarzy ci się spotkać Maraudera w swej niezmienionej formie - to podziękuj Sigmarowi za to błogosławieństwo i bez zwłoki atakuj. Marauderzy są urodzonymi wojownikami co czyni z nich straszliwych przeciwników - nawet bez interwencji ręki Tzeentcha - ale twe szanse na ich pokonanie wielce zmaleją, jeśli będą mieli czas na zmutowanie się nim nastąpi atak. Gdy przemienieni - naucz się rozpoznawać różnorodne (i odrażające) mutacje, które toczą ciało Maraudera, jako że będą to istotne wskazówki co do tego, które dodatkowe dary Pan Zmian przyznał temu wojownikowi.

2.
Jako ulubieni wojownicy Tzeentcha, Marauders są obdarzeni Darem Zmiany w jego najczystszej formie. Wraz ze wzrostem ich żądzy krwi, spowodowanym uczestnictwem w bitwie czy też w grabieży, energia Chaosu zaczyna płynąć przez Maraudera, przynosząc ze sobą drastyczne, fizyczne deformacje. Ramiona wydłużają się, przyjmując plugawy kształt, skóra przekształca się w żelazo, łuski bądź kamień, uwydatniając się wielokrotnie bądź całkowicie zanikając. Widok zmutowanego i gotowego do ataku Maraudera jest trudny do wytrzymania. Każda mutacja przynosi ze sobą dodatkowy, unikalny dar, który wspiera Maraudera w bitwie. Te dary pomagają Marauder'owi skierować i wzmocnić jego niszczycielską siłę i w następstwie zyskać większą przychylność (i więcej strasznych podarków) od Zmieniającego Ścieżki (Changer of Ways)

Mi bardziej podoba się ta pierwsza ale zobaczymy co wyjdzie w praniu
Bhaal
Małomówny

« Odpowiedz #34 : Październik 26, 2007, 19:21:44 »

Będzie się "przemieniał" przed walką/bitwą

Edit Gold: Proszę nie cytować posta bezpośrednio nad Waszą odpowiedzią

// ok ok, to ostatni raz.
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2007, 19:15:14 wysłane przez Bhaal » Zapisane
Benny
Rozmówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #35 : Październik 27, 2007, 17:35:57 »

Było powiedziane przez oficjalne źródło - mutacje to będą swoiste "stance" ( wywiad http://files.filefront.com/eforallinterview+wswmv/;8864184;/fileinfo.html ) a la warriora w WoWie. Tzn. będą ataki uniwersalne dostępne dla jakiejkolwiek mutacji, dla dwóch oraz tylko dla jednej specyficznej (np. dla ręki-maczugi będą to ataki ogłuszające). Tak więc spodziewam się możliwości przejścia do innej mutacji podczas walki, co jednak będzie wiązać się z chwilowym cooldownem (animacji mutacji) oraz utratą wszystkich/części mocy Chaosu która umożliwia wykorzystanie specjalnych ataków.

P.S. Podpisuje się pod Goldem. Gdzie się nauczyliście tego idiotycznego zwyczaju cytowania CAŁYCH postów, do tego, które znajdują się 1-2 posty nad własnym - ja rozumiem przytaczanie quotów z innych stron czy CZĘŚCI postów, ale bez przesady ... I do tego autorzy zazwyczaj ograniczają się do komentarza w 1-2 zdaniach.  Złość
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2007, 17:39:14 wysłane przez Benny » Zapisane
Vit
Zasłużony
Rozmówca

Reputacja: 1

« Odpowiedz #36 : Listopad 02, 2007, 06:11:43 »

Trzy rodzaje? Styka.

Każda ma tylko po jednej teksturze? Oj, słabo.

Stawiam, ze beda trzy rodzaje dostepne dla kazdego - ale ze losowo Ci cos wyrosnie.. np. maczuga do ogluszania moze miec kilka roznych ksztaltow - tym sie bedziesz wyroznial od innych.. ale to tylko mi sie tak wydaje, moze sie myle Uśmiech
Benny
Rozmówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #37 : Listopad 09, 2007, 19:08:06 »

The Combat and Careers Team

Marauder: We had so much feedback from the Marauder peek last week that we thought we'd get a little more into detail! The Marauder is "dual wielding" in the sense that they have a weapon in their right hand, and a mutated...thing...in what was formerly their left hand, and they're beating you over the head with both hands at the same time. Whenever they're mutated, they'll get the same combat benefits that someone dual-wielding weapons would get, and their mutated limb is considered to be a rare-quality weapon as far as DPS goes.

As far as the mutations themselves, the Marauder will have several different mutated forms which each provide different benefits and unlock different abilities: a claw-like arm will increase their Weapon Skill and its attacks will be suitable for taking down heavily-armored targets (e.g. Rend, a shredding attack which causes damage over time and increases each time you apply it), while a bone-bladed forearm will increase their Strength and provide strong positional attacks (e.g. Impale, which does heavy damage but can only be used from the victim's back), and a crushing club-like appendage will increase their Toughness and grant attacks which sweep larger areas at a time (e.g. Demolition, which hits all enemies in a cone in front of you and knocks them down).

Additionally, there will be some special abilities which are usable in any mutated form (such as Uncontrollable Warping, which makes your mutated arm explode right off of your body, damaging everything nearby...and you, too!).

Potwierdziły się moje przypuszczenia Uśmiech + szczegóły do czego służy każda mutacja.
Brodeq
Milczący

Imię w grze: Brodequin

« Odpowiedz #38 : Sierpień 09, 2008, 14:35:13 »

Czas troszke odświeżyć temat o Marauderze  Mrugnięcie

Czy ktos z beta testerów bawił sie nim?
Czy możecie coś powiedzieć o jak poszczególne masteries wychodzą w praniu?
Z tego co wyczytałem to:
- Path of Brutality - coś w stylu dagger'a, rouge?
- Path of Savagery - debuffuje swoich przeciwników?
- Path of Monstrosity - nastawiona głównie na AoE?
Mortalfear
Milczący

« Odpowiedz #39 : Sierpień 11, 2008, 05:52:07 »

Dokladnie tak jak napisales, ostobiscie caly czas gram w Monstrosity bo zadko walczy sie 1v1 a smialo moge stwierdzic ze maruda ma najleprze aoe po stronie destruction, jednoczesnie jest dosc twardy i jak dobrze dobierze sie tactics do swojego builda to mozna uzyskac bardzo mocnego burst nukera, dodam jeszcze tylko ze na rvr jest swietny lecz tylko 1v1 kiedy atakuje sie wieksze grupy lepiej liczyc sie ze zgonem, osobiscie na rvr stosuje akcje partyzanckie, poczekac az ludki zbija sie ciasno (swietnie sprawdza sie podczas zdobywania keepow) wpadam w nich i spamuje aoe energia sie skonczy to poprostu znikam za jakims kamyczkiem i czekam na regeneracje. Na  bossach robi swietny dps jesli tylko tank potrafi utrzymac aggro. jednym slowem swietna klasa.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2008, 11:27:11 wysłane przez Gold » Zapisane

"Jedyne co teraz czuję, to żądza chwalebnych bitew – krwi, zwycięstwa! Jedyne czego szukam, to Spojrzenie Tzeentcha"
iniside
Gawędziarz

Reputacja: -6

« Odpowiedz #40 : Sierpień 11, 2008, 07:39:24 »

Ale ma jedna wade. te mustacje wygladaja strasznie paskudnie i nieestetycznie Język.
Trzecie Oko magusa ma swoj urok, a kolek zamiast reki juz duzo mniejszy :E.
Brodeq
Milczący

« Odpowiedz #41 : Sierpień 11, 2008, 11:27:19 »

Dokladnie tak jak napisales, ostobiscie caly czas gram w Monstrosity bo zadko walczy sie 1v1 a smialo moge stwierdzic ze maruda ma najleprze aoe po stronie destruction, jednoczesnie jest dosc twardy i jak dobrze dobierze sie tactics do swojego builda to mozna uzyskac bardzo mocnego burst nukera, dodam jeszcze tylko ze na rvr jest swietny lecz tylko 1v1 kiedy atakuje sie wieksze grupy lepiej liczyc sie ze zgonem, osobiscie na rvr stosuje akcje partyzanckie, poczekac az ludki zbija sie ciasno (swietnie sprawdza sie podczas zdobywania keepow) wpadam w nich i spamuje aoe energia sie skonczy to poprostu znikam za jakims kamyczkiem i czekam na regeneracje. Na  bossach robi swietny dps jesli tylko tank potrafi utrzymac aggro. jednym slowem swietna klasa.

Dzieki wielkie za odpowiedz Uśmiech

A orientujesz się jak wypadają inne masteries?
Mortalfear
Milczący

« Odpowiedz #42 : Sierpień 11, 2008, 12:13:00 »

Prubowalem ale srednio przypadly mi do gustu, ale jak narazie oceniam je tylko pod wzgledem szybkosci lvlowania prawdopodobnie na max ranku brutality bedzie wypadac lepiej na pojedynczym targecie niz Monstrosity, tylko trzeba dodac ze w monstrosity jest kilka bardzo przydatnych skilli na duale typu aoe kture silencuje przeciwnika jesli dostanie nim podczas castowania lub taki ktury odpycha przeciwnikow w melee. O Savagery niewiem praktycznie nic bo bardzo malo nim gralem biorac pod uwage slaby nuke jaki sie na nim robi  ( a ja lubie jak przeciwnik szybko schodzi Mrugnięcie )

A co do wygladu to wcale mi nie przeszkadzal jest bardzo estetycznie nieestetyczny Język
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2008, 12:24:09 wysłane przez Mortalfear » Zapisane

"Jedyne co teraz czuję, to żądza chwalebnych bitew – krwi, zwycięstwa! Jedyne czego szukam, to Spojrzenie Tzeentcha"
Brodeq
Milczący

« Odpowiedz #43 : Sierpień 11, 2008, 12:15:13 »

A kto nie lubi  Duży uśmiech

A jak maruda wygląda wraz ze wzrostem lvl'a rank'a? Chodzi mi o zmane w wyglądzie.
Mortalfear
Milczący

« Odpowiedz #44 : Sierpień 11, 2008, 12:28:54 »

Na niskim ranku obawialem sie o wlasnie najbardziej o wyglad bo idea jednego naramiennika srednio mi pasowala, ale nadrobili to wieka klamra od pasa i fajnymi helmofonami do tego jeszcze dochodzi pelerynka wiec nie jest zle a zmiany w wygladzie mutacji nie zaobserwowalem. 
Irytuje mnie tylko ze broda mi przez helm wystaje Język .

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 05, 2012, 13:29:16