Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 06:09:25 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 13   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Marauder!!  (Przeczytany 22744 razy)
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

Reputacja: 0

« Odpowiedz #15 : Sierpień 01, 2007, 15:09:18 »

Jezu...Chosen został zjedzony...
NO WAI!!!11
Cykli
Małomówny

Chosen of Tzeentch

« Odpowiedz #16 : Sierpień 01, 2007, 15:46:21 »

Ciekawe jak to jeszcze będzie wyglądać w praniu Mrugnięcie

Fabricati Diem, Pvnc!
Chosen, Ironbreaker, może Disciple of Khain
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #17 : Sierpień 01, 2007, 16:56:15 »

Z doświadczenia wiem, że krabie szczypce zamiast ręki budzą u nastolatków (a ci stanowią przecież większość graczy, oczywiście nic do nich nie mam) bardziej obrzydzenie niż podziw.
Ale to w sumie też reguła nie jest.
Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #18 : Sierpień 08, 2007, 09:54:47 »

ale braku female u marauderow im nie wybacze Złość a to czemu k...... ?? Płacz tak fajnie by mogly wygladac!!

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Cykli
Małomówny

Chosen of Tzeentch

« Odpowiedz #19 : Sierpień 09, 2007, 05:47:53 »

Dobrze że chociaż Magusa i Zaelota zrobili famale... Ale nie powiem...marauder famale, bajka, tu dopiero jest możliwy popis z armor setami.

Fabricati Diem, Pvnc!
Chosen, Ironbreaker, może Disciple of Khain
Juby
Milczący

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 24, 2007, 13:39:25 »

Marauder, ah Chichot Fajna bedzie postac:D mnie to rybka czy laska czy nie Chichot i tak raczej wole male postacie Chichot Kurcze powiem, ze troche mnie zasmucilo, ze to Chosen jest Tankiem, a nie Marauder. Chosen maja super miecze itd i wole je bardziej od raczkow Maraudera, aczkolwiek jak narazie gram wlasnie nim. Ostateczna decyzje podejme jak zobacze reszte postaci i ich opisy u DE Chichot
U DE narazie najbardziej przychylny jestem ku Black Guard. Super wygladaja, ale pewnie tez beda takimi tankami -.- , a nie Killerem

''Nie ma chwały bez cierpienia.'' - Ja
Destroyer
Mówca

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 24, 2007, 13:48:33 »

za duzo wowa kolego!! Duży uśmiech w warze tanki tez beda dobrymi fighterami...pamietaj war to pvp ....a w wowie tanki byly tylko pve...w tych grach jest zupelnie inna mechanika.....no i dla marauder idealnie pasuje do melee dps....chosen to puszka wiec tank najbardziej pasi

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Juby
Milczący

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 24, 2007, 14:23:15 »

pewnie masz racje Chichot ale tak naprawde czekam na Black Guarda. Jak sie z nim zapoznam to zdecyduje czy gram Chosen, Black Guard czy Marauder. Melee DPS FTW!!

''Nie ma chwały bez cierpienia.'' - Ja
Benny
Rozmówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 30, 2007, 13:19:54 »

Pierwszy gameplay (chociaż tylko paro sekundowy Smutny) z Marauderem w roli głównej i Bright Wizardem jako ofiarą Chichot Animacja mutacji wygląda smakowicie ... Czekam na więcej!!

Link do filmiku: http://war.curse.com/videos/details/746/
Kharnan
Gość
« Odpowiedz #24 : Październik 11, 2007, 22:48:29 »

Niezłe! Lepsze niż się spodziewałem. No to teraz czekam na Chosena. Chichot
http://www.buffed.de/features/465/buffedshow-video?folge=55

Coś tam dojczą o WoWie, w środku jest marauder i pokazane 3 mutacje. Uśmiech
Benny
Rozmówca

« Odpowiedz #25 : Październik 12, 2007, 07:26:28 »

Wielkie dzięki Kharman! Teraz naprawdę widać jak wyglądają mutacje i ogólnie "z czym to się je" Chichot Mój apetyt na Marudera jeszcze wzrósł. Jego armor (hełm!) też wygląda świetnie.

P.S. Podczas chatu na MMORPG.com jeden z kolesi wspomniał, że będzie istniała mutacja mogąca zatrzymać/przyciągnąć uciekającego wroga - najprawdopodobniej macka. Smakowicie Chichot
Destroyer
Mówca

« Odpowiedz #26 : Październik 12, 2007, 10:06:11 »

no ladnie ladnie...mutacje tez fajne ....tylko troszke nad animacjami mogliby popracowac

Kharnan
Gość
« Odpowiedz #27 : Październik 12, 2007, 23:06:32 »

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=19930&page=2

Ostatni post na stronie.

Ten Marauder się robi fajniejszy i fajnieszy. Uśmiech
Destroyer
Mówca

« Odpowiedz #28 : Październik 13, 2007, 02:03:26 »

no no
ale to bylo powiedziane na czacie
szczerze to jestem ciekaw ile mutacji bedzie mial chaos barbar  Duży uśmiech znaczy marauder Mrugnięcie

Benny
Rozmówca

« Odpowiedz #29 : Październik 19, 2007, 17:33:33 »

Combat & Careers.

Marauders are frantic warriors who wade into the thick of battle dual-wielding a standard weapon in their main and an offhand that has mutated into a terrifying, organic weapon. The Marauder recieves 3 different mutations that he can choose from. Each mutation represents a different type of weapon and play style. The mutations themselves offer different buffs, and unlock different abilities based on what mutation you activate. They are a straightforward melee DPS class that is all about pumping out damage based upon their offhand mutation. During battle, they are able to change the mutation of their offhand, which will dictate what abilities or effects are used on certain attacks, much like a stance would.

-Combat & Careers Team

3 mutacje do walki ... może 1-2 więcej nieofensywne (ale niekoniecznie) ... Troszkę zawiedziony jestem szczerze  Niezdecydowany Emocje opadają powoli.
Strony: 1 [2] 3 4 ... 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 08, 2012, 14:45:08