Bourne
Małomówny
That's the spirit.
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 01, 2007, 15:09:18 » |
|
Jezu...Chosen został zjedzony...
NO WAI!!!11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cykli
Małomówny
Chosen of Tzeentch
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 01, 2007, 15:46:21 » |
|
Ciekawe jak to jeszcze będzie wyglądać w praniu 
|
|
|
|
|
|
Fabricati Diem, Pvnc! Chosen, Ironbreaker, może Disciple of Khain
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 01, 2007, 16:56:15 » |
|
Z doświadczenia wiem, że krabie szczypce zamiast ręki budzą u nastolatków (a ci stanowią przecież większość graczy, oczywiście nic do nich nie mam) bardziej obrzydzenie niż podziw. Ale to w sumie też reguła nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
Warcrimer (Chosen)-Royal Legio
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 08, 2007, 09:54:47 » |
|
ale braku female u marauderow im nie wybacze  a to czemu k...... ??  tak fajnie by mogly wygladac!!
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Cykli
Małomówny
Chosen of Tzeentch
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 09, 2007, 05:47:53 » |
|
Dobrze że chociaż Magusa i Zaelota zrobili famale... Ale nie powiem...marauder famale, bajka, tu dopiero jest możliwy popis z armor setami.
|
|
|
|
|
|
Fabricati Diem, Pvnc! Chosen, Ironbreaker, może Disciple of Khain
|
|
|
Juby
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 24, 2007, 13:39:25 » |
|
Marauder, ah  Fajna bedzie postac:D mnie to rybka czy laska czy nie  i tak raczej wole male postacie  Kurcze powiem, ze troche mnie zasmucilo, ze to Chosen jest Tankiem, a nie Marauder. Chosen maja super miecze itd i wole je bardziej od raczkow Maraudera, aczkolwiek jak narazie gram wlasnie nim. Ostateczna decyzje podejme jak zobacze reszte postaci i ich opisy u DE U DE narazie najbardziej przychylny jestem ku Black Guard. Super wygladaja, ale pewnie tez beda takimi tankami -.- , a nie Killerem
|
|
|
|
|
|
''Nie ma chwały bez cierpienia.'' - Ja
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 24, 2007, 13:48:33 » |
|
za duzo wowa kolego!!  w warze tanki tez beda dobrymi fighterami...pamietaj war to pvp ....a w wowie tanki byly tylko pve...w tych grach jest zupelnie inna mechanika.....no i dla marauder idealnie pasuje do melee dps....chosen to puszka wiec tank najbardziej pasi
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Juby
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 24, 2007, 14:23:15 » |
|
pewnie masz racje  ale tak naprawde czekam na Black Guarda. Jak sie z nim zapoznam to zdecyduje czy gram Chosen, Black Guard czy Marauder. Melee DPS FTW!!
|
|
|
|
|
|
''Nie ma chwały bez cierpienia.'' - Ja
|
|
|
Benny
Rozmówca
Reputacja: 5
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 30, 2007, 13:19:54 » |
|
Pierwszy gameplay (chociaż tylko paro sekundowy  ) z Marauderem w roli głównej i Bright Wizardem jako ofiarą  Animacja mutacji wygląda smakowicie ... Czekam na więcej!! Link do filmiku: http://war.curse.com/videos/details/746/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benny
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 12, 2007, 07:26:28 » |
|
Wielkie dzięki Kharman! Teraz naprawdę widać jak wyglądają mutacje i ogólnie "z czym to się je"  Mój apetyt na Marudera jeszcze wzrósł. Jego armor (hełm!) też wygląda świetnie. P.S. Podczas chatu na MMORPG.com jeden z kolesi wspomniał, że będzie istniała mutacja mogąca zatrzymać/przyciągnąć uciekającego wroga - najprawdopodobniej macka. Smakowicie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 12, 2007, 10:06:11 » |
|
no ladnie ladnie...mutacje tez fajne ....tylko troszke nad animacjami mogliby popracowac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #28 : Październik 13, 2007, 02:03:26 » |
|
no no ale to bylo powiedziane na czacie szczerze to jestem ciekaw ile mutacji bedzie mial chaos barbar  znaczy marauder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benny
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #29 : Październik 19, 2007, 17:33:33 » |
|
Combat & Careers.
Marauders are frantic warriors who wade into the thick of battle dual-wielding a standard weapon in their main and an offhand that has mutated into a terrifying, organic weapon. The Marauder recieves 3 different mutations that he can choose from. Each mutation represents a different type of weapon and play style. The mutations themselves offer different buffs, and unlock different abilities based on what mutation you activate. They are a straightforward melee DPS class that is all about pumping out damage based upon their offhand mutation. During battle, they are able to change the mutation of their offhand, which will dictate what abilities or effects are used on certain attacks, much like a stance would.
-Combat & Careers Team 3 mutacje do walki ... może 1-2 więcej nieofensywne (ale niekoniecznie) ... Troszkę zawiedziony jestem szczerze  Emocje opadają powoli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|