Brodeq
Milczący
Reputacja: 1
Imię w grze: Brodequin
|
 |
« Odpowiedz #45 : Sierpień 11, 2008, 12:31:59 » |
|
Czyli teoretycznie na wysokim rank nie wyglada tak? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortalfear
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpień 11, 2008, 12:35:04 » |
|
tego nie powiedzialem i powiedziec nie moge bo narazie gralem na rank 31 wiec niewiem co jest dalej, ale sety z artworkow widac na guardach wiec moze i ztym dla marudera bedzie tak samo, pewnie bedzie lecial gdzies w dungeonach. Nie ma sie co sie przejmowac za wczasu.
|
|
|
|
|
|
"Jedyne co teraz czuję, to żądza chwalebnych bitew – krwi, zwycięstwa! Jedyne czego szukam, to Spojrzenie Tzeentcha"
|
|
|
Brodeq
Milczący
Imię w grze: Brodequin
|
 |
« Odpowiedz #47 : Sierpień 25, 2008, 01:23:46 » |
|
Skoro NDA zostało już zniesione to może ktoś pochwali się jakimis screenami marauder'a 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arabian
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Sierpień 29, 2008, 19:41:24 » |
|
czy ktos grajacy w bete moze powiedziec czy marauder to ostry dps czy jak chce byc dobrym dpsem to radzicie kogos innego ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #49 : Sierpień 29, 2008, 21:11:34 » |
|
ja grałem po stronie Order, ale Maraudera, obok Sorceress, zapamiętałem właśnie jako klasę z największym DPS'em po stronie Destruction
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arabian
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sierpień 30, 2008, 09:37:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azakiel
Milczący
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 19, 2008, 08:02:29 » |
|
Dziwi mnie troszkę to że nikt nie udziela się w tym wątku (ostatni wpis z sierpnia 30), Maruder jest ciekawą i klimatyczną postacią (gram nią od około tygodnia, szkoda tylko że czasu mam mało na granie (mam już swoje latka i obowiązków na głowie więcej).
Wczoraj robiłem pod rząd z pięć razy pierwszy scenariusz i mimo mojego względnie niskiego levelu (8 level) po ukończeniu scenariusza miesciłem się często w pierwszej piątce pod względem zadanego Damage, więc nie jest zle :-) . Pograłem też trochę ostatnio w PQ i udało mi się zrobić 3 razy pod rząd największe contribution , pozatym miałem farta w losowaniu (raz 1 miejsce, raz 3 i raz 4).
Scenariusze to świetna zabawa, nie ma to jak biec za uciekającym krasnoludem albo chudziutkim elfem uzywając "impale" :-) , jesli się odwróci to zdjęcie tougness a potem convulsive slashing zadaje spory damage. Powazne problemy są w pojedynkę z warrior priestem ale nie tylko tylko maruder ma problem z tą postacią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lens
Niemy
Imię w grze: Creffickall
|
 |
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 21, 2008, 14:12:33 » |
|
Świetna klasa bardzo uniwersalna dzięki możliwości zmieniania w biegu ręki, przez co można zabić każdego. Z mojego doświadczenia już wiem, że szpony są na postacie leczące, ostrze na magów, a młot aby władować się w jak największy tłum i bić jak najwięcej  - moje ulubione. Obecnie 1v1 największy problemem (20 rank) stanowią dla mnie krasnoludy ich potężny armor przeciw mojemu melee nie zawsze daje radę. Sporym wyzwaniem też jest Witch Hunter ale to naturalne najbardziej wrogie postacie między sobą.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2008, 14:14:56 wysłane przez lens »
|
|
|
|
|
Thrazag
Niemy
Imię w grze: Darazgaal
|
 |
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 29, 2008, 19:59:01 » |
|
Z tego co goscie z Mythica mowili, to generalnie archetypem, ktory ma miec przewage nad melee dps sa tanki, wiec chyba im to dobrze wyszlo skoro takie wrazenia sie pojawiaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ygnis
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Ygnis
|
 |
« Odpowiedz #54 : Październik 01, 2008, 19:20:02 » |
|
WAR to wyważona gra i solo tanka dpsem nie zabijesz. Ale jak już na owego natrafisz, to nie warto się bawić w Brutality. Lecimy w Savagery, trzymamy debuffy i wołamy dwie- trzy osoby do pomocy. A i tak w grze Marudą nie chodzi o zabijanie tanków =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azakiel
Milczący
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #55 : Październik 02, 2008, 09:44:08 » |
|
WAR to wyważona gra i solo tanka dpsem nie zabijesz. Ale jak już na owego natrafisz, to nie warto się bawić w Brutality. Lecimy w Savagery, trzymamy debuffy i wołamy dwie- trzy osoby do pomocy. A i tak w grze Marudą nie chodzi o zabijanie tanków =)
Jesli mamy troche wyzszy level od tanka którego atakujemy to i brutality da rade, jednak czy to bedzie brutality czy savagery w obu przypadkach potrwa to długo (ostatnio tłukłem w pojedynkę krasnoludzkiego tanka na scenariuszu (ja mialem level 20, on level 16 , oczywiscie scenariusz to troche balansował ale tak czy inaczej walka trwała bardzo długo) Mimo wszystko nie polecam atakowania podczas scenariusza typowych tanków oraz warrior priestów maruderem (czy innym melee dps-owcem), po prostu strata czasu, walka trwa bardzo długo i jest duże prawdopodobieństwo na naszą niekorzyść że pojawi się czynnik losowy (czyli ktoś podbiegnie i mu pomoże), no chyba że widzimy już jakiś pojedynek i wtedy oczywiscie należy dołączyć się do kolegi/kolegów z drużyny i odesłać szybciej przeciwnika na tamten świat  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2008, 09:50:17 wysłane przez Azakiel »
|
|
|
|
|
Ygnis
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #56 : Październik 03, 2008, 09:54:37 » |
|
Wczoraj zrobiłem reset z monstro na savagery (18r/12rr) i poszedłem się bawić w debuffowanie. Jako taktykę wybrałem warped flesh i ku mojemu zdziwieniu niszczyłem warrior priestów solo. Rzucając mu wszystkie debuffy (ścięcie heala, disarm, slow i całą resztę) i dobijając flailem warrior priest padł w jakieś 15 sekund ? Zdziwiony zabrałem się za kolejnego i znowu szybko padł. Byłem dosyć zdziwiony, bo zawsze z wp było najciężej wygrać. Potem wróciłem do monstrosity i nawet bez punktów w savagery radziłem sobie dosyć dobrze z nimi, jadąc ich z savagery ręki. I tak zabijając szybko wp z savagery można następnie szybko wpaść w sporą grupę rangedów i zabijać ich z demolition, bez stresu, że zaraz wp wyskoczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nero
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #57 : Październik 03, 2008, 10:01:01 » |
|
Ja akutalnie wrzucam wszystko w brutality, bardzo fajna sprawa w PvP. Po wrzuceniu Mutanted Agressora i Ferocious Assault dmg ładnie wzrasta i order elegancko pada  Czasami też trochę pogrinduję używając Demolition z Monstrosity  Ogółem bardzo fajna klasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ygnis
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #58 : Październik 03, 2008, 13:46:13 » |
|
Na early-game brutalilty bardzo się opłaca, ale już w grach późniejszych (t4, walki po 100 osób), monstrosity jest główną siłą udeżeniową. Do tego z monstro szybko się expi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ovvi
Gawędziarz
Imię w grze: Wunard, Ovvi
|
 |
« Odpowiedz #59 : Październik 20, 2008, 11:34:09 » |
|
Na brutality najlepiej zbierac sety na sile i weapon skill ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|