Taros
Rozmówca
Vash The Stampede
Reputacja: 1
Imię w grze: Aylith / Grollo
|
 |
« Odpowiedz #90 : Wrzesień 03, 2008, 13:17:28 » |
|
MMO to nie samochód a postać to nie jego silnik. Po co go rozbierać na czynniki pierwsze skoro działa i to dobrze tak jak jest. To że mu zmienisz śrubkę nie spowoduje że będzie cały "samochód" chodził lepiej...
|
|
|
|
|
|
Wiadomo, że stado lwów dowodzone przez barana zostanie zjechane przez stado baranów dowodzone przez lwa.
|
|
|
Civrill
Gawędziarz
Silent Warrior
Reputacja: 20
Imię w grze: Yavimaya Wolfheart
|
 |
« Odpowiedz #91 : Wrzesień 03, 2008, 13:25:52 » |
|
Na tym polega kazdy mmo, na rozbrajaniu go na czesci pierwsze  . A nie po prostu na czerpaniu z niego radochy? Byly w becie skille ktore ewidentnie motaly w pvp? Stealth przed nerfem. Później jakichś hiper imbalansów nie było.
|
|
|
|
|
|
Yavimaya Wolfheart The Peculiar <Radiant Knights> "Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors "Male elves are a lie."
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #92 : Wrzesień 03, 2008, 13:29:59 » |
|
we wczesnej fazie bety było jeszcze Stricken Limbs zacytuję tutaj opinię o tej zdolności jednego z graczy z forum closed bety, tak mi się ta opinia spodobała, że ją sobie zapisałem w pliku tekstowym  What you probably experienced mate was Striken Limbs...you can move...you think you are ok....you are mushing your buttons...what is this lag? omg this lag....it is not lag...it is the 7 seconds unbalanced disabled from hell...
ale to jeszcze przed diminish returns
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konfitura
Małomówny
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #93 : Wrzesień 03, 2008, 13:39:03 » |
|
zaczęło się ... poszukiwanie PR0imba klas, skilli, buildów ... żal.pl
a oczywiscie nie mam ochoty na powtorke z wowa rogal > lock > reszta > feral > rogal i koleczko sie zamyka
|
|
|
|
|
|
90% ludu napisze posta i nie wraca do topicu. Tez mi dyskusja!
|
|
|
iniside
Gawędziarz
Reputacja: -6
|
 |
« Odpowiedz #94 : Wrzesień 03, 2008, 13:46:55 » |
|
A nie po prostu na czerpaniu z niego radochy? Stealth przed nerfem. Później jakichś hiper imbalansów nie było.
No radocha jest w tedy jak sie kazda klase rozlozy na czesci pierwsze  . + wyciągnie całą matematyke na wierzch :E.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xiandu
Małomówny
Smutne ale... no life <point Xiandu>
|
 |
« Odpowiedz #95 : Wrzesień 05, 2008, 14:15:25 » |
|
z tego co pamiętam w wowie grając jako HUNTARD było pełno skilli z których tylko kilka sie używało MD, arcane shot, steady shot, multishot, bestial wrath, rapid fire,AoH, call pet i bodajże freezing trap ( nie pamiętam już dokładnie ^^)
wiec ograniczenie skilli nie specjalnie przeszkadza bo i tak w end game samemu sie je ogranicza ^^
|
|
|
|
|
|
Мы последние собаки войны...
|
|
|
Zwidny Dodo
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #96 : Wrzesień 05, 2008, 18:00:47 » |
|
MMO to nie samochód a postać to nie jego silnik. Po co go rozbierać na czynniki pierwsze skoro działa i to dobrze tak jak jest. To że mu zmienisz śrubkę nie spowoduje że będzie cały "samochód" chodził lepiej...
Śrubkę nie, ale jak strzelisz sobie płomienie na drzwiach, przykręcisz kozackie felgi, walniesz do środka bassy i doczepisz wiadro zamiast rury wydechowej, to możesz śmigać jak Kubica.
|
|
|
|
|
|
wired were the eyes of a horse on a jet pilot, one that smiled when he flew over the bay,
|
|
|
Civrill
Gawędziarz
Silent Warrior
Reputacja: 20
Imię w grze: Yavimaya Wolfheart
|
 |
« Odpowiedz #97 : Wrzesień 05, 2008, 18:52:17 » |
|
Śrubkę nie, ale jak strzelisz sobie płomienie na drzwiach, przykręcisz kozackie felgi, walniesz do środka bassy i doczepisz wiadro zamiast rury wydechowej, to możesz śmigać jak Kubica.
Yeah. "Pimp my char" - w następnym odcinku - ekipa West Coasters montuje 40'calowy telewizor na tarczy Ironbreakera i neony na stylisku topora - nie zapominając też o wypasionym subwooferze (czy jak to się pisze) na hełmie. Nie przegapcie - tylko w WARtv.
|
|
|
|
|
|
Yavimaya Wolfheart The Peculiar <Radiant Knights> "Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors "Male elves are a lie."
|
|
|
xiandu
Małomówny
Smutne ale... no life <point Xiandu>
|
 |
« Odpowiedz #98 : Wrzesień 05, 2008, 21:39:15 » |
|
Chyba wszystkim się udziela to ze w niedziele ma wystartować OB 
|
|
|
|
|
|
Мы последние собаки войны...
|
|
|
|
Ninjai
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Wrzesień 06, 2008, 08:48:30 » |
|
Proszę, podajcie stronę ze spisem wszystkich umiejętności do każdego chara.  Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reytan
Niemy
IX KOHORTA
|
 |
« Odpowiedz #100 : Wrzesień 06, 2008, 08:55:09 » |
|
http://www.wardb.com/Proszę bardzo. Kompendium wiedzy o wszelkiej maści skillach, lokacjach i setach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solar
Małomówny
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #101 : Wrzesień 30, 2008, 09:20:00 » |
|
Mam pytanie apropo skila juz sobie wymyslilem ze ide w sciezke spalania Bright Wizard moje pytanie polega czy fire wall jest fajnym skilem czy nie drugie pytanie mam juz 3 master pointy i chce je wydac i tak dodaje tym plusem 3 punkty chociazby na tym wardb i czwarty punkt moge dac w zdolnosc fuel to the fire dopiero jak wydam ten punkt na ta zdolnosc to ja bede mial tylko tak chce sie upewnic jezeli zrozumiale sie wypowiedzialem:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Simon
Gawędziarz
Cleansing Flame
Reputacja: 21
Imię w grze: Wolfsimon Phoenix
|
 |
« Odpowiedz #102 : Wrzesień 30, 2008, 09:46:29 » |
|
Wall of Fire jest skillem Morale, więc będziesz mógł go rzucić tylko gdy nabijesz odpowiednio wysokie morale, czyli raczej nie za często, choć ciężko powiedzieć jak będzie przybywało morale na wyższych levelach. W każdym bądź razie, nei będziesz mógł rzucac tego czaru kiedy będziesz chciał, więc nie warto za bardzo kierować się jego uzytecznością w normalnej rozgrywce. Co do drugiej części pytania, to dobrze zrozumiałeś, by mieć zdolność trzeba ją wykupić neizaleznie od posiadanego levelu w danej ścieżce.
|
|
|
|
|
|
In the name of Sigmar we bless them with steel and fire!!! Look, it's your personal conflagration of doom... BUHAHAHAHA!!! The bigger they are, the harder they fall...
|
|
|
Kyal
Rozmówca
Reputacja: 28
|
 |
« Odpowiedz #103 : Wrzesień 30, 2008, 13:33:44 » |
|
Mam pytanie apropo skila juz sobie wymyslilem ze ide w sciezke spalania Bright Wizard moje pytanie polega czy fire wall jest fajnym skilem czy nie drugie pytanie mam juz 3 master pointy i chce je wydac i tak dodaje tym plusem 3 punkty chociazby na tym wardb i czwarty punkt moge dac w zdolnosc fuel to the fire dopiero jak wydam ten punkt na ta zdolnosc to ja bede mial tylko tak chce sie upewnic jezeli zrozumiale sie wypowiedzialem:) Please, używaj przecinków - trzeci raz czytam i nic nie rozumiem - dobrze, że ktoś odpowiedział
|
|
|
|
|
|
Kyalear 40/39 Archmage @ Death Company - Eltharion
|
|
|
Solar
Małomówny