Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 11, 2012, 18:19:03 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Orc Choppa  (Przeczytany 4109 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
oOreVenOo
Niemy

Reputacja: -4

« : Sierpień 30, 2008, 14:20:25 »

Witam, jestem zainteresowany klasą Choppa. Grał ktoś może tą klasą na becie ? Może ktoś ją opisać i przybliżyć ? Oraz jaka klasa jest najlepsza do PvP z zielonoskróych ?
apo
Małomówny

Reputacja: 1

Imię w grze: Professional

« Odpowiedz #1 : Sierpień 30, 2008, 14:40:32 »

Witam, jestem zainteresowany klasą Choppa. Grał ktoś może tą klasą na becie ? Może ktoś ją opisać i przybliżyć ? Oraz jaka klasa jest najlepsza do PvP z zielonoskróych ?
Choppy - tej klasy nie będzie a najlepsza klasa do PvP z zielonoskórych to Black Orc, Shaman i Squig Herder!
oOreVenOo
Niemy

Reputacja: -4

« Odpowiedz #2 : Sierpień 30, 2008, 14:54:06 »

Czyli mam rozumieć, iż została on wycofana ? Hmm... w takim razie będę musiał przerzucić się na coś innego. Tak czy siak dzięki za odpowiedź.
Vesk
Małomówny

Reputacja: 2

« Odpowiedz #3 : Sierpień 30, 2008, 14:56:09 »

Zajrzyj na http://www.war-europe.com/?#/careershp/?lang=en , bo niestety WH-O.pl wprowadza ludzi trochę w błąd pokazując klasy, które zostały usunięte.

Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Sierpień 30, 2008, 14:58:29 »

Z  opisu te klasy nie zostaly usuniete bo byc moze jeszcze kiedys w grze sie pojawia, niemniej umiescimy informacje ze klasy obecnie w grze niedostepne.

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #5 : Luty 09, 2009, 10:25:50 »

http://www.tentonhammer.com/node/62987 hihi wyglada kozacko

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Anadim
Mówca

Reputacja: 20

Imię w grze: Sidorius (Karak-Azgal), Zooltan (Bulrok), Tissaja(Karak-Azgal), Borlis(Karak-Azgal)

« Odpowiedz #6 : Luty 09, 2009, 14:41:03 »

Tak kozacko, że mało dzeinnikarzyny nie uśpił.....

Jeśli walka była uczciwa, znaczy że źle ją zaplanowałeś.

"There is no 'I' in 'team', but there is a 'we' in 'weapon.'"
Arkan
Mówca

Reputacja: 36

« Odpowiedz #7 : Luty 09, 2009, 16:47:47 »

Zdecydowanie jestem zainteresowany Choppa i bedzie to zapewnie moj alt (jesli nie main w koncu). Z tego co czytalem jakies wywiady, sneak peaki i plotki wychodzi, ze Choppa ma byc czyms pomiedzy Marauderem a Witch Elfka - z jednej strony dzieki odpowiednim buildom jak i sprzetowi moze wyciagnac bardzo przyzwoity defens a jednoczesnie wysoki dmg bedac typowym mdps pierwszej linii ramie w ramie z tankami.

Z drugiej strony przy odpowiednim sprzecie i wchodzeniu w overextertion (mechanika choppy - im wyzsza tym wyzszy dmg ale tym bardziej podatny na obrazenia) mozemy wyciagnac dps podobny do Witch Elfki.

Moze dzieki temu byc to bardzo ciekawa klasa - bo z jednej strony gdy potrzeba blyskawicznie wykosic casterow przeciwnika (a sami mamy dobrego heala) mozemy bic na najwyzszym poziomie mechaniki, a gdy jest walka gdzie o wiele bardziej obrywamy (np orvr gdzie ciezko o heala przez lagi) to nie przeginamy z mechanika i zwiekszamy swoja wytrzymalosc.

Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #8 : Luty 09, 2009, 16:58:16 »

ja tak wyczytałem: Choppa (i slayer) ma mechanikę która obniża mu armor i podwyższa obrażenia wraz z ładowaniem się
z zerowym poziomem "mechaniki" ma medium armor i dps jak marauder
z "mechaniką" na 100% ma light armor i dps jak witch elf

niefajne jest to, że zanim naładujesz na 100% to musi trochę czasu minąć w walce
fajne jednak jest to, że jak już masz naładowane, to w każdej chwili możesz zrzucić poziom do 0% dodatkowo zadając poważne obrażenia

niby proste, ale brzmi fajnie, zobaczymy w praktyce

Destroyer
Mówca

Warcrimer (Chosen)-Royal Legio

Reputacja: 12

« Odpowiedz #9 : Luty 11, 2009, 19:13:40 »

http://www.gametrailers.com/player/45310.html nowy material video.

I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
Talamir
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Talamir

« Odpowiedz #10 : Maj 15, 2009, 22:49:17 »

A ja wam powiem ze Orc Choppa wrocil do gry Chichot
Co powiecie teraz na jego temat?
faktor
Małomówny

Reputacja: 3

« Odpowiedz #11 : Maj 16, 2009, 20:48:46 »

A ja wam powiem ze Orc Choppa wrocil do gry Chichot
Co powiecie teraz na jego temat?
Choppa jest bardzo dobrym mdpsem w porównaniu do Slayera. Czemu tak uważam? Zacznę od taktyk (w większości racial).
Stab You Gooder + I'm Da Biggest!
Obie taktyki są bardzo przydatne, +50% crit dmg i 1,6k hp robi różnice.
Ancestral Inheritance + Fierce Might
Slayer w zamian dostaje 660 armoru i +crit dmg (wymagający 7pt w mastery) zależący od twojego hp.
Git Stuck In vs Gudrun's Warcry
Osobiście wole +35% aa speeda od śmiesznego -25% AP cost.
Sit Down! vs Incapacitate
Ten sam dmg, ten sam cost, ale kd choppy jest undefendable.
Git To Da Choppa vs    Inevitable Doom (13pt mastery)
GTDC - świetny skill do gankowania, nie daje 20 sec nietykalności na CC i zadaje duży dmg. ID? Śmieszny dmg, skill niewarty specowania. Czemu Slayer nie ma mirrora?
Can't Stop Da Chop vs Deep Wound
Pierwszy + Slayera, single armor debuff choppy staje się useless przy secie oathstonami, które mają proc na aoe.

Slayer ma świetne drzewko single target dmg, spamable spellbreaker i 1,6k hp debuff. Niestety zamiast zostawić nam normalny dmg z aoe, jeszcze bardziej go znerfowali, a choppie zwiększyli cost ap. Jeśli chodzi o aoe mdpsa, choppa jest imo najlepszy.

"Rock is overpowered. Paper is fine" - Scissors
Arkan
Mówca

« Odpowiedz #12 : Maj 16, 2009, 21:08:59 »

Choppa jest bardzo dobrym mdpsem w porównaniu do Slayera. Czemu tak uważam? Zacznę od taktyk (w większości racial).
Stab You Gooder + I'm Da Biggest!
Obie taktyki są bardzo przydatne, +50% crit dmg i 1,6k hp robi różnice.

Pierwsza taktyka zostala zmieniona i daje +25% ekstra obrazen. Imo nie warta slotu - sa lepsze.

Git Stuck In vs Gudrun's Warcry
Osobiście wole +35% aa speeda od śmiesznego -25% AP cost.

Zwieksza speed autoattacku - dobre na drzwi, duele czy bossa w LV jak masz co najmniej 3 klasy melee w druzynie - w orvr kiepskie. Bez mrugniecia okiem wzialbym skilla na zminiejszenie kosztu AP - ich brak to najczestszy problem przy aoe spamie.

Git To Da Choppa vs    Inevitable Doom (13pt mastery)
GTDC - świetny skill do gankowania, nie daje 20 sec nietykalności na CC i zadaje duży dmg. ID? Śmieszny dmg, skill niewarty specowania. Czemu Slayer nie ma mirrora?

Do gankowania GTDC to raczej srednio - chcesz gankowac to sie specujesz w 1vs1. Sam w sobie ten skill nie zadaje za duzych obrazen (raz na 2 sekundy vs co 1.5 z Lotsa) ale jest swietny jak sie zgrasz z reszta druzyny - 2 gtdcd + POS rzucony w to miejsce = strefa smierci.
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2009, 21:11:53 wysłane przez Arkan » Zapisane

faktor
Małomówny

Reputacja: 3

« Odpowiedz #13 : Maj 16, 2009, 21:33:17 »

Do gankowania GTDC to raczej srednio - chcesz gankowac to sie specujesz w 1vs1.
Źle się wyraziłem, nie chodziło mi o gankowanie, ale właśnie efektywne użycie skilla.

Pierwsza taktyka zostala zmieniona i daje +25% ekstra obrazen. Imo nie warta slotu - sa lepsze.
Hm, jeśli tak, to mój błąd, ale wardb mówi mi, że taktyka na 40 daje +50% dmg crit.

Sam w sobie ten skill nie zadaje za duzych obrazen (raz na 2 sekundy vs co 1.5 z Lotsa) ale jest swietny jak sie zgrasz z reszta druzyny - 2 gtdcd + POS rzucony w to miejsce = strefa smierci.
Tu się zgodzę. Nie raz z góry obserwowałem wb pugu niszczone przez dobrze zgrana druzyne z 2-3 GTDC.

"Rock is overpowered. Paper is fine" - Scissors
Arkan
Mówca

« Odpowiedz #14 : Maj 16, 2009, 23:56:09 »

wardb niestety nie ma zwyczaju updateowac zbyt czesto swoich baz Uśmiech

Taktyka jest rasowa (dla orkow) wiec i zmiana dotknela zarowno Choppy i BO.

Ale jak mowilem - sloty sa potrzebne na inne taktyki, wiec nie ma na nia miejsca.

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 28, 2012, 09:08:54