Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 10, 2012, 19:50:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 8   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Squig Herder  (Przeczytany 18738 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gurjel
Małomówny

Squig Herder

Reputacja: 0

« Odpowiedz #15 : Lipiec 31, 2007, 17:05:25 »

Sorry ale jestem dyslektykiem i prosze sie nie czepiac.

Nie liczy się ilość tylko jakość.
Ja widzę dużego Orka on jest duży i ja mu pomagam i robimy duże TRACHU.
Gold
Mówca

Reputacja: 33

« Odpowiedz #16 : Lipiec 31, 2007, 18:42:05 »

Tedy proponuje zainstalować sobie firefoxa 2.0, który ma wbudowaną funkcję sprawdzania pisowni podczas pisania na forach internetowych etc. Jeśli nie - zawsze pozostaje sprawdzenie swojej wiadomości w np. Wordzie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2007, 18:44:03 wysłane przez Gold » Zapisane

Napluję w twarz każdemu, który nazwie mnie niekulturalnym.
Adros
Niemy

« Odpowiedz #17 : Sierpień 27, 2007, 10:53:10 »

Ja tam na 100% zostane Squig Herderem, a to dlatego, że cierpie na Squigmanie. Od kiedy w sklepie zobaczyłem figurke squiga uznałem je za najlepsze stworki w całym świecie Warhammera. To jedyny powód dla którego będe grał SH.
Sivy
Niemy

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 26, 2007, 09:42:26 »

Na początku właśnie miałem dylemat pomiędzy Black Orkiem a Squig Herderem, ale po kilku latach grania postacią defensywną mam ochotę zagrać czymś ofensywnym ;] Więc pozostal mi albo BO albo Choppa
Bhaal
Małomówny

« Odpowiedz #19 : Październik 03, 2007, 18:47:14 »

To obejrzyj te z GamesDay Toronto - na prawdę sytuacja się znacznie zmieniła, chociaż nadal Zieloni dostają po tyłku od Dwarfów :/

Ktoś z bety wie czy nadal zieloni są aż tak do tyłu jeśli chodzi o walkę z Dwarfami ?
Zinet
Rozmówca

teo

Reputacja: 4

« Odpowiedz #20 : Październik 04, 2007, 11:08:52 »

Jesli masz zamiar grac solo to nie wiem co ci doradzic, ale bedziec lany zawsze przez enginera, jesli natomiast jest na tyle myslaca grupa ze enginer i healer idzie na first target to zawsze wygrasz, to samo dwarfy, prawda jest taka ze juz walka conajmniej 4v4 jest zbalansowana i liczy sie taktyka na taka skale jak pve w WoW.

WarCry
Serwer Axe Bite Pass
Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : Październik 04, 2007, 11:24:45 »

Dokladnie, ranged klasy sa zabojcze jak sie ich nie wyeliminuje first, niezaleznie czy to enginer czy squig handler, czy tez magus, bright wizard itd..  ja w czasie walki hammererem wpadam zawsze i kosze rangedow i healerow wpierw, a reszta grupy zajmuje sie innymi klasami. No chyba ze po 2 stronie jest myslaca grupa ktora nie pozwala wyeliminowac latwo strategicznych klas Mrugnięcie

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
Bhaal
Małomówny

« Odpowiedz #22 : Październik 04, 2007, 12:32:28 »

Dokladnie, ranged klasy sa zabojcze jak sie ich nie wyeliminuje first, niezaleznie czy to enginer czy squig handler, czy tez magus, bright wizard itd..  ja w czasie walki hammererem wpadam zawsze i kosze rangedow i healerow wpierw, a reszta grupy zajmuje sie innymi klasami. No chyba ze po 2 stronie jest myslaca grupa ktora nie pozwala wyeliminowac latwo strategicznych klas Mrugnięcie

No cóż ogólnie coraz bardziej podoba mi sie Inżynier, obszarówki (granaty itp.), strzelba hmm.
Wydaje mi się że będzie to dość ciekawa klasa.
Squig też jest niezły i to jego bym wybrał, ale z swego doświadczenia wiem że będę miał problemy w sterowaniu Squig'iem.
buloff
Małomówny

« Odpowiedz #23 : Październik 05, 2007, 08:33:42 »

powiem tak:
squiq herder dostaje baty w walce na bliską odległość jak wszystkie klasy ranged
w walce na dystans leje wszystkie klasy w tym wizardów czy healerów (ci to mają szanse na ucieczke)
w biciu mobków jest świetny i nie do zabicia, squig tauntuje mobki, a w razie potrzeby wszystkie naokoło i daje bonus do szybkości, tak że zawsze zdążysz uciec
jak dobrze sterujesz petem możesz bić dwa czy trzy mobki na raz, co jest niewykonalne np. dla magusa
osq
Rozmówca

Reputacja: 3

Imię w grze: Retired

« Odpowiedz #24 : Październik 05, 2007, 12:19:59 »

więcej info o sh!

czy sh ma jakiś dead zone jak hunter w wow? i jak jest z tym bliskim dystansem, są jakieś skille, które pozwalają odskoczyć od mele przeciwnika? czy jak ktoś ci siądzie na dupie to już na bank padniesz?

i jak jest jak dochodzi do walki z enginerem? sh dostaje po tylku przy wymianie ?
Thaard Boft
Administrator
Bard

Reputacja: 30

Imię w grze: Thaard, Boft

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : Październik 05, 2007, 12:46:14 »

Bhaal nabijasz sobie licznik postami nic nie wnoszacymi do rozmowy, post zostal usuniety.

W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" 
Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
buloff
Małomówny

« Odpowiedz #26 : Październik 05, 2007, 12:54:36 »

sh ma skilla z morale na poziomie 1 który daje duży meele damage i odrzuca przeciwnika wtedy można dać mu root i spokojnie obrabiać
na wyższych poziomach są jeszcze inne skille np. zmieniające przeciwników w odchody squiga ma kilka sekund Uśmiech

a co do walki  z enginerem to go leje, podstawa to to że pet ma większy zasięg niż strzelba
wygląda to tak że puszczasz squiga i inżynier dupa bo już nie może strzelać jak pet go leje a ja sobie moge walić strzałami z dystansu, a jak się rusza to trzeba go zrootować
zwykla inżynier zabija squiga ale wtedy już zdrówko nie to i można go nawet dzidą zaciukać albo root, nowy pet i dobijanie

Błysk
Małomówny

Reputacja: 1

« Odpowiedz #27 : Październik 05, 2007, 14:16:41 »

hmm jako że nie znam się na zwierzątakch w MMORPG, to po zabiciu peta, kiedy on się "odradza" czy co się z nim tam dzieje?
Deckard
Mówca

Reputacja: 9

« Odpowiedz #28 : Październik 05, 2007, 18:37:14 »

Zależy, ale najczęściej jest to faktycznie wykonalne dopiero po walce.

Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
buloff
Małomówny

« Odpowiedz #29 : Październik 06, 2007, 10:16:42 »

peta po zabiciu przywołujesz swoim czarem, rzucanie trwa 5s i można to robić w czasie walki
na 10 lvl masz już do wyboru dwa pety jeden zwykły gryzący przeciwnika, a drugi woli bić z dystansu
Strony: 1 [2] 3 4 ... 8   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 15, 2012, 00:11:25