Dreed
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Brak
|
 |
« Odpowiedz #90 : Grudzień 19, 2008, 18:53:22 » |
|
nie omieszkam przetestować QS na 30.. choć to nie w tym roku ale pobawię się tym zapewne:]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velcio
Milczący
Imię w grze: Gakri
|
 |
« Odpowiedz #91 : Grudzień 20, 2008, 08:32:59 » |
|
Squig herder wymiata kiedyś sam na sam w strefie rvr pokonałem nim white liona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karek
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Riakas
|
 |
« Odpowiedz #92 : Grudzień 20, 2008, 09:45:51 » |
|
No to albo ty musisz być dobry , albo on musiał być słaby według mnie  @down Za to WL ma skilla do uwalniania się z roota + charge dzięki któremu szybko dogoni SH. Do tego żeby w Sh lecieć z QS trzeba strafe'ować, a gra wtedy staje się o wiele trudniejsza. Całkiem możliwe że on nie machnie nawet 3 razy łukiem zanim zginie, jeśli WL użyje odpowiednich skilli w odpowiednim czasie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2008, 10:14:39 wysłane przez Karek »
|
|
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #93 : Grudzień 20, 2008, 10:08:29 » |
|
Yhh... no naprawde nie widzę problemu. Obaj macie pety, ty nawalasz w niego juz ze 100 stóp, a on musi Cię gonić bo możesz równie ładnie strzelać w biegu... Koleś mógł by najwyżej do ciebie doskoczyć bo ma takiego skilla lecz sądze, że jeszcze go nie miał. Do tego dochodzi uziemienie i Knock Back (zwłaszcza ten z morali). Jak umiejętnie zagrałeś to nawet dwa razy toporem nie machnął.
|
|
|
|
|
|
The Camper.
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #94 : Grudzień 21, 2008, 09:50:14 » |
|
Mam takie pytanie (mam na K8P alta SH), czy można do pvp "iść w" Path of Stabbin'? Bardzo podoba mi się możliwość biegania w tym Battle Squigu jednak nie wiem czy w ten sposób mam szanse kogokolwiek zabić.
|
|
|
|
|
|
No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
|
|
|
Dreed
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #95 : Grudzień 21, 2008, 11:24:21 » |
|
to walka w ręcz więc całkiem inny build, trza się ubierać ostro w str.. a skille wyglądają ciekawie, problem w tym, że skupisz na sobie uwagę wielu a z nas nie tankowiec wiela nie przeżyjem :] trza by pokombinować 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #96 : Grudzień 21, 2008, 12:26:02 » |
|
W Squig Armor BS zamienia się na Str, więc może nie trzeba aż tak bardzo szukać itemów z Str. Ale czy według was jest po prostu możliwe granie na RvR, sc itp. w Stabbin'?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2008, 12:28:19 wysłane przez Amuntsen »
|
|
No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
|
|
|
Karek
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #97 : Grudzień 21, 2008, 12:28:01 » |
|
Myślę, że możliwe być powinno- przynajmniej SW da się assault grać. Może nie w 1v1, ale te dwie postacie się ogólnie słabo do 1v1 nadają, ale w RvR spisuje się bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #98 : Grudzień 21, 2008, 12:28:54 » |
|
Do tego proponowałbym Gas Squiga dla 100% armor bonus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karek
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #99 : Grudzień 21, 2008, 12:56:22 » |
|
Oczywiście , że musi być 100% armor bonus, inaczej raczej trudno rozmawiać. Zbyt szybko bez tego byś się składał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #100 : Grudzień 21, 2008, 16:15:21 » |
|
Ma ktoś jakieś pomysły/rady dotyczące gry pvp w Path of Stabbin'?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dreed
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #101 : Grudzień 21, 2008, 17:52:29 » |
|
powiem tak, dobre itemki pod str, weapon skill, dużo thoughnes czy jak się to tam pisze, dosłownie wszystko co daje do tego dodatki, oczywiście nie zapomnieć o jakimś wspomaganiu HPka.... co do zamiany BS'a w str to tylko to co mamy w itemkach, a pełno jest itemek z str + weapon skill lub bs + weapon skill, można z niego zrobić ładnego dps'a może nie tanka ale zapewne będzie siał postrach, szczególnie wśród leczących magów itp.. Co do samej walki, nie możesz iść w lini z tankami, raczej działać znienacka, latać i wyszukiwać cele podbiegać i miażdżyć  Gas Squig ładnie wspomoże armor i atak, moim zdaniem - choć nie idę w Stabbin' to gas squig ładnie miesza w tyłach wroga, zadając obszarowo nie duże obrażenia ale na tyle skuteczne, że helerzy mają co robić.. squig może być też dobrym elementem odwrócenia uwagi, wszystko zależy od sytuacji i umiejętności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #102 : Grudzień 21, 2008, 19:54:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dreed
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #103 : Grudzień 27, 2008, 05:06:07 » |
|
wielcy tego świata .. ratujcie..
jak się ma weapon skill do balityki i ogólnie do rpdsu? bo ja już wariuje.. czy opłaca się to pakować czy nie warto tracić setek balistyki ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Civrill
Gawędziarz
Silent Warrior
Reputacja: 20
Imię w grze: Yavimaya Wolfheart
|
 |
« Odpowiedz #104 : Grudzień 28, 2008, 05:02:21 » |
|
wielcy tego świata .. ratujcie..
jak się ma weapon skill do balityki i ogólnie do rpdsu? bo ja już wariuje.. czy opłaca się to pakować czy nie warto tracić setek balistyki ...
Armor Penetration wynikający z Weapon Skilla, liczy się przy ranged skillach. Bardzo opłaca się brać, jeśli zamierzamy walczyć z tankami. Jeżeli nie to BS > WS.
|
|
|
|
|
|
Yavimaya Wolfheart The Peculiar <Radiant Knights> "Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors "Male elves are a lie."
|
|
|
|