Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 10, 2012, 21:51:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Squig Herder  (Przeczytany 18757 razy)
Dreed
Milczący

Reputacja: 0

Imię w grze: Brak

« Odpowiedz #90 : Grudzień 19, 2008, 18:53:22 »

nie omieszkam przetestować QS na 30.. choć to nie w tym roku ale pobawię się tym zapewne:]
Velcio
Milczący

Imię w grze: Gakri

« Odpowiedz #91 : Grudzień 20, 2008, 08:32:59 »

Squig herder wymiata kiedyś sam na sam w strefie rvr pokonałem nim white liona
Karek
Rozmówca

Reputacja: 1

Imię w grze: Riakas

« Odpowiedz #92 : Grudzień 20, 2008, 09:45:51 »

No to albo  ty musisz być dobry , albo on musiał być słaby według mnie Mrugnięcie

@down 

Za to WL ma skilla do uwalniania się z roota + charge dzięki któremu szybko dogoni SH. Do tego żeby w Sh lecieć z QS trzeba strafe'ować, a gra wtedy staje się o wiele trudniejsza. Całkiem możliwe że on nie machnie nawet 3 razy łukiem zanim zginie, jeśli WL użyje odpowiednich skilli w odpowiednim czasie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2008, 10:14:39 wysłane przez Karek » Zapisane
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

Reputacja: 4

« Odpowiedz #93 : Grudzień 20, 2008, 10:08:29 »

Yhh... no naprawde nie widzę problemu. Obaj macie pety, ty nawalasz w niego juz ze 100 stóp, a on musi Cię gonić bo możesz równie ładnie strzelać w biegu... Koleś mógł by najwyżej do ciebie doskoczyć bo ma takiego skilla lecz sądze, że jeszcze go nie miał. Do tego dochodzi uziemienie i Knock Back (zwłaszcza ten z morali). Jak umiejętnie zagrałeś to nawet dwa razy toporem nie machnął.

The Camper.
Amuntsen
Małomówny

Reputacja: 2

« Odpowiedz #94 : Grudzień 21, 2008, 09:50:14 »

Mam takie pytanie (mam na K8P alta SH), czy można do pvp "iść w" Path of Stabbin'? Bardzo podoba mi się możliwość biegania w tym Battle Squigu jednak nie wiem czy w ten sposób mam szanse kogokolwiek zabić.

No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
Dreed
Milczący

« Odpowiedz #95 : Grudzień 21, 2008, 11:24:21 »

to walka w ręcz więc całkiem inny build, trza się ubierać ostro w str.. a skille wyglądają ciekawie, problem w tym, że skupisz na sobie uwagę wielu a z nas nie tankowiec wiela nie przeżyjem :] trza by pokombinować Uśmiech
Amuntsen
Małomówny

« Odpowiedz #96 : Grudzień 21, 2008, 12:26:02 »

W Squig Armor BS zamienia się na Str, więc może nie trzeba aż tak bardzo szukać itemów z Str.
Ale czy według was jest po prostu możliwe granie na RvR, sc itp. w Stabbin'?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2008, 12:28:19 wysłane przez Amuntsen » Zapisane

No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
Karek
Rozmówca

« Odpowiedz #97 : Grudzień 21, 2008, 12:28:01 »

Myślę, że możliwe być powinno- przynajmniej SW da się assault grać. Może nie w 1v1, ale te dwie postacie się ogólnie słabo do 1v1 nadają, ale w RvR spisuje się bardzo dobrze.
Amuntsen
Małomówny

« Odpowiedz #98 : Grudzień 21, 2008, 12:28:54 »

Do tego proponowałbym Gas Squiga dla 100% armor bonus.

Karek
Rozmówca

« Odpowiedz #99 : Grudzień 21, 2008, 12:56:22 »

Oczywiście , że musi być 100% armor bonus, inaczej raczej trudno rozmawiać.  Zbyt szybko bez tego byś się składał.
Amuntsen
Małomówny

« Odpowiedz #100 : Grudzień 21, 2008, 16:15:21 »

Ma ktoś jakieś pomysły/rady dotyczące gry pvp w Path of Stabbin'?

Dreed
Milczący

« Odpowiedz #101 : Grudzień 21, 2008, 17:52:29 »

powiem tak, dobre itemki pod str, weapon skill, dużo thoughnes czy jak się to tam pisze, dosłownie wszystko co daje do tego dodatki, oczywiście nie zapomnieć o jakimś wspomaganiu HPka.... co do zamiany BS'a w str to tylko to co mamy w itemkach, a pełno jest itemek z str + weapon skill lub bs + weapon skill, można z niego zrobić ładnego dps'a może nie tanka ale zapewne będzie siał postrach, szczególnie wśród leczących magów itp..

Co do samej walki, nie możesz iść w lini z tankami, raczej działać znienacka, latać i wyszukiwać cele podbiegać i miażdżyć Uśmiech Gas Squig ładnie wspomoże armor i atak, moim zdaniem - choć nie idę w Stabbin' to gas squig ładnie miesza w tyłach wroga, zadając obszarowo nie duże obrażenia ale na tyle skuteczne, że helerzy mają co robić.. squig może być też dobrym elementem odwrócenia uwagi, wszystko zależy od sytuacji i umiejętności.
Amuntsen
Małomówny

« Odpowiedz #102 : Grudzień 21, 2008, 19:54:34 »

Co sądzicie o takim buildzie: http://www.wardb.com/renown.aspx?id=8#::f4bfef13dfcf17df9:

Dreed
Milczący

« Odpowiedz #103 : Grudzień 27, 2008, 05:06:07 »

wielcy tego świata .. ratujcie..

jak się ma weapon skill do balityki i ogólnie do rpdsu? bo ja już wariuje.. czy opłaca się to pakować czy nie warto tracić setek balistyki ...
Civrill
Gawędziarz

Silent Warrior

Reputacja: 20

Imię w grze: Yavimaya Wolfheart

« Odpowiedz #104 : Grudzień 28, 2008, 05:02:21 »

wielcy tego świata .. ratujcie..

jak się ma weapon skill do balityki i ogólnie do rpdsu? bo ja już wariuje.. czy opłaca się to pakować czy nie warto tracić setek balistyki ...
Armor Penetration wynikający z Weapon Skilla, liczy się przy ranged skillach.
Bardzo opłaca się brać, jeśli zamierzamy walczyć z tankami.
Jeżeli nie to BS > WS.

Yavimaya Wolfheart
The Peculiar
<Radiant Knights>
"Rock is overpowered, please nerf it... Paper is fine, thank you." - Scissors
"Male elves are a lie."
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Listopad 29, 2011, 12:32:25