Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 06:14:04 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1] 2 3 ... 8   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Squig Herder  (Przeczytany 18707 razy)
Deckard
Mówca

Reputacja: 9

« : Kwiecień 23, 2007, 20:22:55 »

http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=29&page=inline&id=852&catid=17&limitstart=56
http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=29&page=inline&id=842&catid=17&limitstart=46
Wyglada na to ze Herder bedzie odpowiednikiem Huntera z WoWa, przynajmniej w kwesti deadzone :/
MAm nadzieje ze balans miedzy pozostalymi Ranged DPS zostanie zachowany.Niby jest pet,ale szkoda by bylo jakby taki magik imperialny byl lepszy...

Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
Master of Change
Rozmówca

Chaos Marauder

Reputacja: 0

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 23, 2007, 20:59:53 »

Ja także mam nadzieje że wsyztskie profesje będą jak najbardziej zbalansowane. a podobno SH będzie miał masę umiejętności z swoim petem. A po 2 zapewne będzie przy zawansach wybór czy obrażenia ranged czy pakowanie squiga, a wiec wsyztsko zależy od taktyki awansowania Mrugnięcie

Dlaczego najeżdżamy wasze ziemie?
Dlaczego palimy wasze domy?
Dlaczego rozrywamy wasze cielska?

Ponieważ służymy Panu Przemian i jego niewyobrażalnym planom.
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #2 : Maj 10, 2007, 08:55:38 »

Na GamesDay Toronto Squig Herder miał dwa razy więcej życia niż Black Orc (albo Choppa... nie pamiętam). Uśmiech

Dosyć ciekawa klasa... miejmy nadzieję, że zrobią ją tak jak Jeff obiecał (czyli nie nudną jak WoW hunter)
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2007, 08:59:03 wysłane przez Bourne » Zapisane
osq
Rozmówca

Reputacja: 3

Imię w grze: Retired

« Odpowiedz #3 : Maj 10, 2007, 10:32:48 »

Hunter w Wow jest nudny? Grałem huntem od wyjścia Wow do wyjścia TBC i nigdy się nie znudziłem ... rzecz gustu.

edit: z filmików wynika że to raczej SH będzie nudniejszy niż hunt z Wow niestety.

Co do filmików ze SH to widzę że na razie jest cieniutki jako klasa, każdy go pierze, no ale to raczej wynika jeszcze z braku skilli  ... wygląda i porusza się za to bombowo imo.
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #4 : Maj 10, 2007, 10:58:27 »

rzecz gustu.
Widocznie tak.

edit: z filmików wynika że to raczej SH będzie nudniejszy niż hunt z Wow niestety.
Śmiem się nie zgodzić.
Po pierwsze, oglądamy na razie filmy z bardzo wczesnej wersji closed bety. Po drugie, klasa nie wygląda na EZmode z WoWa, wymaga większej kontroli swojego peta i tego, co się dzieje na polu walki.

Co do filmików ze SH to widzę że na razie jest cieniutki jako klasa, każdy go pierze, no ale to raczej wynika jeszcze z braku skilli  ... wygląda i porusza się za to bombowo imo.
To obejrzyj te z GamesDay Toronto - na prawdę sytuacja się znacznie zmieniła, chociaż nadal Zieloni dostają po tyłku od Dwarfów :/

Parę umiejętności:
Actions - Tier 1

* Shoot
    * A basic ranged attack.
    * 50 AP
    * 30-100 feet

* Poisoned Arrer
    * A bow ranged attack that inflicts additional damage over time for 5 seconds.
    * 130 AP
    * 30-100 feet

* Paralyzing Arrer
    * A bow ranged attack that roots the target for 5 seconds.
    * 60 AP
    * 30-100 feet

* Triple Shot
    * A ranged attack that can inflict damage up to three times.
    * 100 AP
    * 30-100 feet

* Horned Squig (Summon)
    * Summons a Horned Squig pet that obeys your orders. This squig is not very robust, but can inflict significant damage with his horn.
    * 150 AP
    * Self

* Spiked Squig
    * Summons a Spiked Squig pet that obeys your orders. This squig prefers to stay near the back and attack your enemies by shooting his spikes at them.
    * 150 AP
    * Self

* Biting
    * Requires a pet. Order your squig to bite the target, inflicting significant damage.
    * 90 AP
    * 0-166 feet
Graf Zero
Małomówny

Chaos Sorcerer

« Odpowiedz #5 : Maj 10, 2007, 11:22:41 »

Z tego co widzialem na filmikach to SH mial problem z utrzymaniem dystansu. Uciekal, uciekal a kurdupel w zbroi plytowej deptal mu po pietach no i go dopadl. Powinien miec wiecej skili dajacych mu mozliwosc ucieczki i zachowania odleglosci. Hunter w WoWie mial tego w pip od aspektow, ogluszajacych strzalow po pulapki zwalniajace czy zamrazajace. Wiadomo ze Mythic pracuje nad gra pelna para i wierze ze finalnie wszystko bedzie dobrze.

Death is simply part of the process
Every death even the cruellest death
drowns in the total indifference of Nature
Nature herself would watch unmoved
If we destroyed the entire human race
osq
Rozmówca

Reputacja: 3

Imię w grze: Retired

« Odpowiedz #6 : Maj 10, 2007, 11:30:11 »

nie wiem nic o pecie ... mowie to co na razie widzę (z filmika z Torronto gameday)... a widzę pet bar nie większy niż w Wow, i szamotającego się peta który nie widać aby miał jakieś wielkie znaczenie w grze, a przynajmniej nie większe niż ten w Wow.

Też nie wiem co masz na myśli mówiąc o huncie EZmode, a jest jakaś klasa która nie jest EZmode w Wow? Jesteś w stanie się nauczyć grania każdą klasą w niedługim czasie i tak samo będzie w Warze, nie spodziewam się tu jakiś rewolucji bo sterowanie i combat też jest oparty na buttonach.

Z tego co widzialem na filmikach to SH mial problem z utrzymaniem dystansu. Uciekal, uciekal a kurdupel w zbroi plytowej deptal mu po pietach no i go dopadl. Powinien miec wiecej skili dajacych mu mozliwosc ucieczki i zachowania odleglosci. Hunter w WoWie mial tego w pip od aspektow, ogluszajacych strzalow po pulapki zwalniajace czy zamrazajace. Wiadomo ze Mythic pracuje nad gra pelna para i wierze ze finalnie wszystko bedzie dobrze.
też mi się to rzuciło w oczy. Fajnie SH wali z dystansu ale do czasu jak ktoś na niego nie poleci, wtedy było łupanie po plecach i SH leżał.
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2007, 11:32:22 wysłane przez osq » Zapisane
Niedzwiedz
Zasłużony
Gawędziarz

Swordmaster

Reputacja: 1

« Odpowiedz #7 : Maj 10, 2007, 11:38:51 »

Z tego co widzialem na filmikach to SH mial problem z utrzymaniem dystansu. Uciekal, uciekal a kurdupel w zbroi plytowej deptal mu po pietach no i go dopadl.

Mozliwe, ze w 1v1 sytuacja generalnie bedize wygladac tak, jak opisujesz - nie zapominajmy, ze Mythic nastawia sie na RvR, liczy sie gra grupowa. A wtedy wyglada to juz nieco inaczej, bo uciekajacy moze dostac czasem jakiegos heala, do tego obie strony moga jakies stuny/knockdowny zlapac (widzialem chyba takie skille) od innych graczy. Plus collision detection, ktore ma byc i ktore to pozwoli tankom na pomoc uciekajacym light armored klasom. No i dmg dlr uganiajacy sie za kims, to dmg dlr, ktory wiecej czasu traci na bieganie niz na klepanie - kto wie jak to bedzie wychodzic taktycznie w zorganizowanym teamowym PvP. To juz co innego niz chaotyczna zabawa na Games Day, gdzie nikt nie zna za bardzo gry Uśmiech

"I am not bound to please thee with my answers"
Shylock [The Arden Shakespeare The Marchant Of Venice]
Bourne
Małomówny

That's the spirit.

« Odpowiedz #8 : Maj 10, 2007, 11:40:19 »

Też nie wiem co masz na myśli mówiąc o huncie EZmode, a jest jakaś klasa która nie jest EZmode w Wow? Jesteś w stanie się nauczyć grania każdą klasą w niedługim czasie i tak samo będzie w Warze, nie spodziewam się tu jakiś rewolucji bo sterowanie i combat też jest oparty na buttonach.
Eh... możesz posadzić przed komputerem małpę i kazać jej walić głową o klawiaturę, i tak sobie poradzi. Ale hunterowi do efektywnego grania wystarczą nawet trzy przyciski - Freezing Trap, Autoshot, pet attack.

Ale ok, mogę się zgodzić, że w PvP łowca to ciut inna sprawa.
Niedzwiedz
Zasłużony
Gawędziarz

Swordmaster

« Odpowiedz #9 : Maj 10, 2007, 11:40:32 »

A co do petow - mamy bete. Pojawi sie pewnie wiecej atakow w styly tego "Biting", gdzie pet bedzie mogl zatrzymac goniacego i sytuacja tez sie nieco zmieni Uśmiech

Nie zebym sie uczepil tego GW, ale gralem w nie, wiec po prostu wiem jak to wygaldalo - tak wiec pare przykladow stamtad:

Disrupting Lunge
Pet Attack. Your animal companion attempts a Disrupting Lunge that deals +1..12 damage. If that attack strikes a foe using a skill that skill is interrupted and is disabled for an additional 20 seconds.

Maiming Strike
Pet Attack. Your animal companion attempts a Maiming Strike that deals +5..20 damage. If that attack hits a moving foe that foe becomes Crippled for 3..15 seconds.

Pounce
Pet Attack. Your animal companion's next attack is a Pounce that deals +5..20 damage. If the attack strikes a moving foe, that foe is knocked down.

itd
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2007, 11:45:20 wysłane przez Niedzwiedz » Zapisane

"I am not bound to please thee with my answers"
Shylock [The Arden Shakespeare The Marchant Of Venice]
Deckard
Mówca

Reputacja: 9

« Odpowiedz #10 : Maj 15, 2007, 18:02:16 »

Wydaje mi sie ze skille zielonych nie sa jeszcze do konca opracowane i wielu brakuje, przynajmniej w porownaniu do kurdupli.Moze wiec dlatego knypki wygrywaja na filmikach  Mrugnięcie bo przewage liczebna pomijam wznioslym milczeniem. Ale...zakladajac ze Engineer ma byc odpowiednikiem SH, tyle ze z granatami to troche snare'ow sie uzbiera. http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=637.0- link do skilli
W sumie malo jest info o samych squigach.Jakie, ile, czy beda mialy jakies skile itd.
Trza poczekac.

Edit Nowy filmik http://files.filefront.com/OWSA_SquigHerderwmv/;7511378;/fileinfo.html. W sumie niewiele widac, ale na bezrybiu...
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2007, 19:54:32 wysłane przez Deckard » Zapisane

Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
Gurjel
Małomówny

Squig Herder

« Odpowiedz #11 : Lipiec 31, 2007, 11:18:42 »

Mojim zdanie SH jest zaje***** klasa widac na nie ktorych filmikach ze ladnie kosi z luku i dodac jescze DMG peta to juz wogle na pewno bedzie to jedna z najbardziej klimatycznych klas.
Mudlmy sie tylko zeby tak orkowie nie byli nudi w walce bo jak patrze to widze tylko muchy w smole Ale To BEdzie na 100% zrobione!

Pozdrownienia dla wielbicieli goblinow!

Nie liczy się ilość tylko jakość.
Ja widzę dużego Orka on jest duży i ja mu pomagam i robimy duże TRACHU.
Gold
Mówca

Reputacja: 33

« Odpowiedz #12 : Lipiec 31, 2007, 11:35:03 »

Ja mam tylko nadzieję, że z huntera znowu nie powstanie bot do farmienia kasy i przedmiotów.

Napluję w twarz każdemu, który nazwie mnie niekulturalnym.
Gurjel
Małomówny

Squig Herder

« Odpowiedz #13 : Lipiec 31, 2007, 11:41:24 »

No dokladnie i ja prosze tylkoo o 2, rzeczy .

1.To bedzie ze by nie bylo botow do WAR
2.Zeby bylo 2 lub 3 lucznikow w calej grze bo lubiace osoby lucznikow robily by tylko jedynych lucznikow SH i chcialbym zeby byli unikani SH zeby bylo ich malo.  Język
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2007, 11:58:42 wysłane przez Gurjel » Zapisane

Nie liczy się ilość tylko jakość.
Ja widzę dużego Orka on jest duży i ja mu pomagam i robimy duże TRACHU.
Darku
Małomówny

WarCry Member

« Odpowiedz #14 : Lipiec 31, 2007, 15:15:55 »

A Ja proszę tylko o jedno.
Abyś nauczył sie polskiego i zaczął stosować znaki interpunkcyjne lub chociaż oddzielaj od siebie nowe zdania ;/

Wracając do tematu.
Watpie czy SH bedzie mało.
To raczej na 99% bedzie takze i moja poczatkowa postać.
No ale Ja mam manie na punkcie postaci "range" biegających z łukami, strzelbami itp Uśmiech

Nick: Daurur
Guild: WarCry
Server: Axe Bite Pass
Strony: [1] 2 3 ... 8   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 22, 2012, 15:26:34