oOreVenOo
Niemy
Reputacja: -4
|
 |
« Odpowiedz #45 : Sierpień 30, 2008, 16:38:19 » |
|
Kolejne pytanie z mojej strony. Widzę, że w WAR jest coś takiego jak talenty w WoWie. Tzn punkty, które się rozmieszcza aby ulepszyć skille, odblokować nowe itp, chyba że się mylę ? Proszę mi powiedzieć czy raz rozłożone owe talenty będą mogły zostać zmienione itp ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rashan
Milczący
Reputacja: 1
Imię w grze: Rashan/Ostrze
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpień 30, 2008, 16:50:02 » |
|
Tak bedzie mozna sie ich oduczyc w miescie za odpowiednia oplata. Gdzies na forum juz bylo poruszany ten temat. Na www.wardb.com znajdziesz rozklad "talentow" dla wszystkich class
|
|
|
|
|
|
If u are alive...I was afk.
|
|
|
zaxis
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 09, 2008, 14:13:53 » |
|
czy SH ma jakies cc??? jesli tak to jakie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Warchoł
Rozmówca
Reputacja: 5
|
 |
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 09, 2008, 17:09:25 » |
|
Klasycznego cc nie ma chyba zadna z klas. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1825 to snare i max tego, jak mozna wplywac na innych.
|
|
|
|
|
|
Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 09, 2008, 18:03:16 » |
|
no wlasnie szkoda ze sh nie ma czegos na styl trapow czy cos w tym stylu zawsze by zwiekszalo jego przezywalnosc bo przeciez ma slaby armor (chyba taki sam jak magus) troche mnie to zniecheca bo 1v1 tez bedzie sie zdarzac i melee postoac pewnie mnie skopie ale coz najwazniejsze ze wyglada kozacko xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caspion
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 09, 2008, 19:21:09 » |
|
jak na razie zauwazylem ze w tej grze tak na prawde 1v1 to nie za dluzo uswiadczysz , natomiast grupavgrupa ooo tego bezdie duzo wiec, nie wiem czy jest sens zastanawiac sie nad postaciami typowymi pod pvp, ja sam spaczony zawsze bylem robieniem postaci pod jak najlepsze pvp, a tutaj wrecz odwrotnie, robisz questy grupowe i wcale najwiecej punktow nie dotsaja dps, tak ze jest to zupelnie inny styl gry, po co ci pulapki jak przed toba stoi 2 black orkow zakotych w ciezkie plytowki, jak po nich ktos przejedzie to ci pulapki nie pomoga:>:>:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Warchoł
Rozmówca
Reputacja: 5
|
 |
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 10, 2008, 00:44:50 » |
|
SH wymiata na questach solo (jak prawie kazdy).I tyle. Ma bardzo niski DPS, chyba tylko Magus ma gorszy(ale rola Magusa jest inna) Brak skilli do nukowania.(No, moze w Big Shootin kilka jest) Zbugowany pet, czesto znikajacy jesli odleglosc od SH jest duza.(a przywolanie nowego to 30sec cooldown) Malo HPekow. Jest dosc mobilny, kilka skili mozna uzywac podczas ruchu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 12, 2008, 10:40:47 wysłane przez Lakon »
|
|
Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 16, 2008, 17:59:34 » |
|
najlepszy dps sh ma w big shooting??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waaaghed!
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 17, 2008, 11:17:46 » |
|
tak, do tego każdy squig po za podstawowym daje bonusy: +crit / +range itp
jest też chyba taktyka bez squiga, któa dodaje 25% do dmg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krizigu
Niemy
Imię w grze: Krizigu
|
 |
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 19, 2008, 08:51:25 » |
|
Czy ktoś się może orientuje jak squigowi wyłączyć automatycznego taunta? Czasem przydałoby się żeby nie agrował wszystkiego co się rusza, a niestety zwykłe klikanie w ikonkę skilla niewiele daje.
Pozdrawiam, Krzysiek
|
|
|
|
|
|
Zielooono mi 
|
|
|
johnnybravo15
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #55 : Wrzesień 19, 2008, 10:42:06 » |
|
Czy dps SH jest na tyle mały, ze utrudnia to gre? Kierowanie tą postacią staje się uciążliwe? Czy moze jednak nie ma to tak duzego znaczenia, a problem jest wyolbrzymiany?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaxis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 19, 2008, 11:08:06 » |
|
Czy dps SH jest na tyle mały, ze utrudnia to gre? Kierowanie tą postacią staje się uciążliwe? Czy moze jednak nie ma to tak duzego znaczenia, a problem jest wyolbrzymiany?
co to reklama jakiegos banku  dps sh wcale nie jest taki zly porownaj go np. z dps magusa..... albo doka na pozniejszych lvl sh jest naprawde dobra klasa szczegolnie w walkach przeciw magom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorngrimm
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 19, 2008, 13:04:52 » |
|
Czy ktoś się może orientuje jak squigowi wyłączyć automatycznego taunta? Czasem przydałoby się żeby nie agrował wszystkiego co się rusza, a niestety zwykłe klikanie w ikonkę skilla niewiele daje.
Pozdrawiam, Krzysiek
Jak w wow masz okienka peta, pierwsze z lewej, robisz click okienko się nie świeci = nie ma taunta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darku
Małomówny
WarCry Member
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #58 : Wrzesień 19, 2008, 15:16:44 » |
|
Czy u Was Squigi też są takie zbugowane? czasami znikaja mi okienka jego skilli i akcji - wszystkich naraz albo pojedynczych - chyba, ze sam to wyłączam i nie wiem jak to robie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krizigu
Niemy
Imię w grze: Krizigu
|
 |
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 20, 2008, 23:45:36 » |
|
Jak w wow masz okienka peta, pierwsze z lewej, robisz click okienko się nie świeci = nie ma taunta
No właśnie tak mi nie działa :/. W takim razie wiem że to bug i powinno działać, dzięki za odpowiedź:). A jeśli chodzi o znikające skille to mam to samo. Resummon peta pomaga.
|
|
|
|
|
|
Zielooono mi 
|
|
|
|