Bourne
Małomówny
That's the spirit.
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #45 : Luty 04, 2008, 23:36:35 » |
|
Ja mysle, ze bedzie sytuacja w grze, w ktorej Magus zejdzie z dysku..
Może wtedy, kiedy szanowny dysk postanowi zeżreć Magusa żywcem. Tak, to chyba dobry moment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vit
Zasłużony
Rozmówca
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #46 : Luty 05, 2008, 16:28:36 » |
|
Nieeeee  Jak Magus zamieni sie w czikena  Bo chyba nie myslisz, ze dostanie wtedy miniaturowy dysk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #47 : Luty 05, 2008, 22:53:45 » |
|
Nieeeee  Jak Magus zamieni sie w czikena  Bo chyba nie myslisz, ze dostanie wtedy miniaturowy dysk  Sam kurczak jest już wystarczająco ridiculous, więc kurczak na dysku w cale mnie już nie zaskoczy. Chociaż racja, jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iniside
Gawędziarz
Reputacja: -6
|
 |
« Odpowiedz #48 : Luty 08, 2008, 09:10:52 » |
|
Nieeeee  Jak Magus zamieni sie w czikena  Bo chyba nie myslisz, ze dostanie wtedy miniaturowy dysk  Sam kurczak jest już wystarczająco ridiculous, więc kurczak na dysku w cale mnie już nie zaskoczy. Chociaż racja, jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Potrnuja nad wyobraznia. Ja tam widze kurczaka na dysku ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark-Storm
Rozmówca
Grommi - Heal the Killers !!
Reputacja: 2
Imię w grze: Grommi
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marzec 31, 2008, 13:35:30 » |
|
 jak mi sie zdazy zagrac magusem to nazwe go Marty McFly  pzdr hehe
|
|
|
|
|
|
Grommi - SnooB IB
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marzec 31, 2008, 14:16:53 » |
|
Baaaardzo klimatycznie........
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Dark-Storm
Rozmówca
Grommi - Heal the Killers !!
Imię w grze: Grommi
|
 |
« Odpowiedz #51 : Marzec 31, 2008, 16:04:43 » |
|
Taaa ale raczej nie zagram magusem McFlyjem  ( a no i nazwa Gildii dla takich "Lords of the Boards" hehe pzdr
|
|
|
|
|
|
Grommi - SnooB IB
|
|
|
Imen260
Niemy
Chaos Magus :)
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maj 16, 2008, 18:24:35 » |
|
Tym magusem będę zapierniczał jak Chuck Norris na deskorolce lub Speed(nasz ksiądz - człowiek prędkości) 
|
|
|
|
|
|
Mądry ten kto zna swe ograniczenia. Tylko Bóg ich nie ma.
|
|
|
Alhazred
Niemy
Owner of the demonic disc
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 24, 2008, 16:31:35 » |
|
Witam Wildze ze dyskusja jałowa w tym temacie wiec postanowiłem się z wami podzielić informacjami które znalazłem czytając forum Warhammer Aliance na temat Magusa. W chwili obecnej nie jest grywalny w becie ponieważ klasa przechodzi jest przebudowywana. Wcześniej był to direc dmg/nuker bez możliwości przyzywania demonów. Po przeróbce będzie to klasa w pewien sposób zbliżona do inżyniera. Bedzie posiadał możliwość przyzywania horrorów tzeencha z summoning circles podobnie jak inż stawia swoje wieżyczki strzelnicze. Rozne rodzaje demonow beda dzialaly w inny sposób np. różowe horrory będą ziały ogniem na krótki dystans (jak flame turet) niebieskie dmg dystansowy ale nie beda mogy wyjsc poza obszar summoning circle. W ten sposób magus staje się świetną klasą do obrony pozycji przed wrogiem. Na przyzywa demonów i moze czekac az wrog sam do niego podejdzie (podobnie jak totemy shamana w WoWie). Do tego dochodzi dysk ze swoimi czarami AoE i bezposrednie zaklecia Magusa. Nie wiem jak wam ale mi sie taka wizja tej klasy podoba. Co do mounta to na 40 lvl gdy inne klasy bedą mogły go zakupic dla Magusa bedzie to nowy dysk do szybkeigo przemieszczania się.
|
|
|
|
|
|
The Endtime is Inevitable!
|
|
|
Anariel
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 24, 2008, 21:24:51 » |
|
Oby tak było Alhazred. Bardzo by mnie ucieszyło takie rozwiązanie ale mam nadzieję, że nie będzie to kopia enginera.
|
|
|
|
|
|
Marzenie które się spełnia, Nie jest prawdziwym marzeniem.
Przywiązanie jest ograniczaniem samego Siebie.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwiec 24, 2008, 21:57:58 » |
|
będzie, ponieważ każda klasa po jednej stronie będzie miała swój odpowiednik po stronie drugiej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alhazred
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 25, 2008, 07:54:04 » |
|
Ma to być tzw lustrzana klasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganggreen
Małomówny
Imię w grze: Errorion
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 25, 2008, 10:02:21 » |
|
Z jednej strony wprowadzenie takich lustrzantch klas sprawi, że tworcy będą mieli mniej problemów z balancem postaci i może wyrobią się do końca roku z finalnym produktem. Z drugiej strony jednak troche szkoda takich kompromisów, w moich oczach gierka troche traci z tego powodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRuBshy
Rozmówca
Chlod Mego Serca
Reputacja: 7
Imię w grze: Zorgan Zarth
|
 |
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 25, 2008, 14:22:23 » |
|
Czy ja wiem, czy to zle? Wg. mnie gorzej by bylo, gdyby komus odpowiadala ogolna koncepcja postaci a nie mogl nia grac bo jest po drugiej stronie konfliktu.
Zreszta przeciez klasy beda lustrzane tylko w ogolnym zalozeniu - roznic sie beda nie tylko wygladem, ale tez i poszczegolnymi skillami np. Inzynier moze miec wiezyczki zadajace obrazenia, a twory Magusa moga sie koncentrowac glownie na oslabieniu przeciwnikow.
|
|
|
|
|
|
We are the Dwarfs. You will be decapitated. Resistance is futile. 
|
|
|
Alhazred
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #59 : Czerwiec 25, 2008, 23:43:17 » |
|
Dokładnie. Wspólne są założenia co do stylu gry ale zapewne klasy będą się różnic w szczegółach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|