Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 27, 2007, 22:51:20 » |
|
Offtopic/ o kurde, rozwaliłeś mnie właśnie  i przypomniała mi się sytuacja gdy u nas w warhammerze jak moj kolega prowadził jedną kampanie dał BG (wojownik chaosu był) zbroje która gada, jakie teksty szły o kurde, można było czołgać się po ziemi (w sumie to taka gra z nudów na dworze była wówczas, ale nadal miło wspominam  )
|
|
|
|
|
|
Dlaczego najeżdżamy wasze ziemie? Dlaczego palimy wasze domy? Dlaczego rozrywamy wasze cielska?
Ponieważ służymy Panu Przemian i jego niewyobrażalnym planom.
|
|
|
Graf Zero
Małomówny
Chaos Sorcerer
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 19, 2007, 09:06:34 » |
|
Ja zdecydowanie zamierzam gać Chaos Magusem. Przedewszystkim zawsze chcialem pograc chaosem w papierowego WFRP ale nie bylo chetnych zeby poprowadzic a tu sie taka okazja nadarza. Bardzo podoba mi sie idea demoncznego dysku. Po kilkumiesiecznej przygodzie w WoW'a mam dość wszelkiej dobrej strony mocy (tam Aliance, tu Order a pewnie zwlaszcza imperium i setki Wich Hunterów) zdominowanej przez dzieci (12 latki). Dawno tez nie gralem damage delerem z krwi i kosci.
|
|
|
|
|
|
 Death is simply part of the process Every death even the cruellest death drowns in the total indifference of Nature Nature herself would watch unmoved If we destroyed the entire human race
|
|
|
Raziel
Małomówny
Chaos Magus
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 19, 2007, 13:59:48 » |
|
Jak to nie trafia się okazja do WFRP grania Chaosem? A czy reszta drużyna musi być też Chaośnikami? Nie, ja ostatnio grałem sekciarzem Nurgla - cyrulikiem, nikt w drużynie przez bardzo długi czas nie znał prawdy o mojej postaci i było bardzo fajnie.
|
|
|
|
|
|
Czy możesz powstrzymać powietrze przed opływaniem tego świata? Czy możesz zatrzymać szarżę bretońskich rycerzy? Czy możesz powrócić zza grobu? Nie. Tak samo nie można powstrzymać sił sług Mrocznych Bogów Chaosu. Jesteśmy ostatecznymi zwycięzcami.
|
|
|
Niedzwiedz
Zasłużony
Gawędziarz
Swordmaster
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 19, 2007, 14:48:51 » |
|
Jak to nie trafia się okazja do WFRP grania Chaosem? A czy reszta drużyna musi być też Chaośnikami?
nie bylo chetnych zeby poprowadzic
Jak MG sie nie zgadza, to chyba nie ma okazji. Polecam uwazniejsze czytanie :> Dyskusje o WFRP prosze tutaj: http://forum.warhammer-online.pl/index.php/board,6.0.html
|
|
|
|
|
|
"I am not bound to please thee with my answers" Shylock [The Arden Shakespeare The Marchant Of Venice]
|
|
|
Deckard
Mówca
Reputacja: 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 26, 2007, 19:50:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
|
|
|
Asshilis
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 02, 2007, 09:38:05 » |
|
Jak to nie trafia się okazja do WFRP grania Chaosem? A czy reszta drużyna musi być też Chaośnikami? Nie, ja ostatnio grałem sekciarzem Nurgla - cyrulikiem, nikt w drużynie przez bardzo długi czas nie znał prawdy o mojej postaci i było bardzo fajnie.
A na mojej sesji powstała sytuacja całkowicie odmienna. Jeden z graczy był łowcą czarownic, a reszta: mag Chaosu (Tzeentch'a), wojownik Chaosu (Khorne'a) i fanatyk Khorne'a... Grupa liczniejsza dowodziła buszującymi w lasach oddziałami zwierzoludzi, natomiast łowca czarownic wszelkimi sposobami starał sięich unieszkodliwić  . W sumie nawet ciekawie było... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raven
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 28, 2007, 16:20:43 » |
|
Ciekawi mnie jedna sprawa czy z dysku będzie można czasem zejść  jest to świetny patent wprowadzony do gry ale takie przyspawanie postaci do dysku troszeczke mi przeszkadza i dla odmiany chciałbym czasem skorzystać z własnych nóg ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deckard
Mówca
Reputacja: 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 28, 2007, 16:47:47 » |
|
Prawdopodobnie nie. Dysk jest darem od pana zmian, wiec ...
|
|
|
|
|
|
Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 28, 2007, 23:04:34 » |
|
przecież na filmikach widać jak postać wskakuje i zsiada z dysku, spokojnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 30, 2007, 21:47:09 » |
|
NIE DA SIĘ ZEJŚĆ Z DYSKU. Rzecz pierwsza: gdybyś dostał taki "gift" od pana zmian, na pewno nie byłoby łatwo (i bezpiecznie, Pan Zmian nie lubi sprzeciwów) sie go pozbyć. Rzecz druga: Dysk to żywa i bardzo niebezpieczna istota, która po prostu by zeżarła magusa, który z niej zejdzie. Rzecz trzecia: ... hmmm... ... ...wygoda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gold
Mówca
Reputacja: 33
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 30, 2007, 22:00:03 » |
|
Ad1. Pan Zmian jak sama nazwa wskazuje lubi zmiany - a jakby nie patrzeć wskakiwanie i zeskakiwanie z dysku zmianami są  Ad2. Zeżreć to może próbować przy przywoływaniu. Skoro już raz przegrała z magusem, który sobie teraz na niej bryka pewno przegra i drugi raz  Ad3. Taaa zwłaszcza jak się magus uwala do łoża 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2007, 01:37:07 wysłane przez Gold »
|
|
 Napluję w twarz każdemu, który nazwie mnie niekulturalnym.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 30, 2007, 22:01:59 » |
|
to jak łóżko wodne , bajera ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serafin
Małomówny
Wiatr Zmiany
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 31, 2007, 01:16:53 » |
|
to jak łóżko wodne , bajera !  A jak się ładnie poprosi to i kołysankę wymruczy 
|
|
|
|
|
|
 •conceit• •neglect• •scorn•
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 31, 2007, 10:08:04 » |
|
Magus nie przywołuje dysku. I nie śpi. Nigdy nie śpi. Na prawdę nie śpi. Serio, nie śpi. Tak jak Chosen nie myje zębów ;p Poza tym, gdybym miał wybór jeżdzić codziennie do sklepu po jajka na dysku czy nie, to wiadomo co bym wybrał :] No ale whatever, zacytuję jeszcze raz Josha: Disk + Magus = Always.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serafin
Małomówny
Wiatr Zmiany
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 31, 2007, 15:59:55 » |
|
Magus nie przywołuje dysku. I nie śpi. Nigdy nie śpi. Na prawdę nie śpi. Serio, nie śpi. Tak jak Chosen nie myje zębów ;p Poza tym, gdybym miał wybór jeżdzić codziennie do sklepu po jajka na dysku czy nie, to wiadomo co bym wybrał :] No ale whatever, zacytuję jeszcze raz Josha: Disk + Magus = Always.
No tak, fajnie. Ale przecież zostało już powiedziane (pokazane), że magus może schodzić ze swojego wierzchowca.
|
|
|
|
|
|
 •conceit• •neglect• •scorn•
|
|
|
|