Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
Reputacja: 0
|
 |
« : Marzec 25, 2007, 22:04:48 » |
|
Pomyślałem że dla wsyztskich niezorientowanych ukaże jak wyglądają te tajemnicze "dyski Tzeentcha": I jednocześnie tym akcentem rozpocząć dyskusję o klasie Magus, osobiście nie będe nim pogrywał, ale sam pomysł z dyskiem jest bardzo dobry. Gra pokazuje pełną parą że to dalej świat warhammera  jedyne co, to mógłby wyglądać troche groźniej.. no ale za dużo wymagać niebęde EDIT: oczywiście groźniej magus powinien wyglądac nie dysk 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2007, 22:23:05 wysłane przez Master of Change »
|
|
Dlaczego najeżdżamy wasze ziemie? Dlaczego palimy wasze domy? Dlaczego rozrywamy wasze cielska?
Ponieważ służymy Panu Przemian i jego niewyobrażalnym planom.
|
|
|
Raziel
Małomówny
Chaos Magus
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2007, 14:46:22 » |
|
Dałeś dosyć starą grafikę, pokażę wam nową figurkę z Czarnoksiężnikiem na Dysku.  Dla przypomnienia warto dodać że Dyski Tzeentcha do demony.
|
|
|
|
|
|
Czy możesz powstrzymać powietrze przed opływaniem tego świata? Czy możesz zatrzymać szarżę bretońskich rycerzy? Czy możesz powrócić zza grobu? Nie. Tak samo nie można powstrzymać sił sług Mrocznych Bogów Chaosu. Jesteśmy ostatecznymi zwycięzcami.
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2007, 15:08:02 » |
|
Calkiem podobny do tego renderowanego w WAR, dysk pewnie bedzie podobnie wygladal 
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
PaK
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Hameled
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 26, 2007, 15:15:53 » |
|
A pokazcie render ? :]
|
|
|
|
|
|
„Ostatni raz Ci powtarzam – runy to NIE magia! Magia jest dla głupkowatych ludzików w spiczastych kapeluszach! A widzisz abym nosił jakiś spiczasty kapelusz?” - Grumhilde, Czcigodny Mędrzec Runiczny
|
|
|
Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 26, 2007, 15:37:07 » |
|
Wiem Raziel, ale nie dałem fotki figurki bo to jest czempion i nie wiem czy w WARze wyglądać inaczej to niebędzie, a ta z Realm of Chaos może pobudzić wyobraźnie  Też chciałbym rendery zobaczyć
|
|
|
|
|
|
Dlaczego najeżdżamy wasze ziemie? Dlaczego palimy wasze domy? Dlaczego rozrywamy wasze cielska?
|
|
|
Benq
Niemy
Heretyk
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 26, 2007, 18:36:46 » |
|
 z oficjalnej strony, bardzo towarzyski ^^ (sorka za wielkość ale mniejszej nie umiałem zrobić  ) ale art worki, z oficjalnej, bardziej mi do gust przypadły 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2007, 18:38:34 wysłane przez Benq »
|
|
FAVOURED OF THE DARK GODS
|
|
|
Thaard Boft
Administrator
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 26, 2007, 18:44:12 » |
|
To nie ten, jest taki z rogami identyczny jak na dysku - w wyzszym tier jest ale chyba jako concept art jeszcze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2007, 18:50:40 wysłane przez Thaard Boft »
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Destroyer
Mówca
Warcrimer (Chosen)-Royal Legio
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 26, 2007, 21:38:14 » |
|
ten magus w najwyzszym tierze wyglada bosko ale i tak wole chosena:P
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 26, 2007, 22:32:15 » |
|
jejku a ja myśłałem że macie rendery dysku  Jak dla mnie zarówno Zealot jak i Magus są zrobieni super (Magus ten z art worków i Zealot z filmiku) i mimo że bez mutacji są oni klimatyczni. Ale jednak najbardziej czekam na image Chosena i Maraudera. Zbroje Chosena jak niebędą za***** to chyba się ostro wkurze na Mythic, a poza tym Mutacje Maraudera to super mega gigant sprawa (mimo że są przewidziane tylko mutacje głowy i rąk, zapowiada się super smaczek). Magus to typowa taka Tzeentchowa sprawa, jak dla mnie powinni troche włożyć więcej wysiłku w tworzenie zbroi (mam na myśli screeny) bo jakoś art łorki do nich niepasują, a w kwestii magusa można uzyskać super efekt niemęcząć się za natto, bo wystarczy zrobić różne hełmy i naramienniki reszte zostawić bez zmian a już mamy niezły wynik. Czekamy na nowe Screeny, a właśnie kto z forumowiczów by chciał zagrać potężnym magiem chaosu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel
Małomówny
Chaos Magus
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 27, 2007, 16:12:28 » |
|
Już gdzieś pisałem że będę grał czarnoksiężnikiem na usługach Boga Przemian :] ciekawe czy będzie można przyzywać demony?
|
|
|
|
|
|
Czy możesz powstrzymać powietrze przed opływaniem tego świata? Czy możesz zatrzymać szarżę bretońskich rycerzy? Czy możesz powrócić zza grobu? Nie. Tak samo nie można powstrzymać sił sług Mrocznych Bogów Chaosu. Jesteśmy ostatecznymi zwycięzcami.
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 27, 2007, 18:21:42 » |
|
nie bedzie mozna
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 27, 2007, 19:34:15 » |
|
Mógłbyś powiedzieć z kąd masz info? chętnie bym sprawdził sam. Ale szkoda, fajnie jakby przywołania były
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 27, 2007, 20:13:50 » |
|
kurde nie pamietam ale w jakims wywiadzie mowili ze to nie jest pet klasa ....chociaz maja ten dysk w koncu a on tez bedzie mial swoje wlasne skille (chyba)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Master of Change
Rozmówca
Chaos Marauder
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 27, 2007, 20:29:31 » |
|
ahh, już myslałem że nikt niebedzie mógł przywoływać  a tak zealot ma szanse. Dysk to demon, więc możliwe że skille będzie miał, mam tylko nadzieję że niebędzie to tylko taki mount jak każdy inny, i będzie odgrywał ważną role kliamtyczną lub bojową, swoją drogą czekam na 1 skriny tegoż stwora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 27, 2007, 21:23:54 » |
|
bedzie mial skille i bedzie cie mogl zjesc jak zle go bedziesz traktowal:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|