Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #300 : Październik 19, 2009, 15:54:48 » |
|
wyyyypasior 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lookash
Małomówny
Reputacja: 2
Imię w grze: Lookash
|
 |
« Odpowiedz #301 : Grudzień 13, 2009, 12:09:32 » |
|
Po wbiciu 80rr postanowilem sprobowac czegos noweg i zrobilem malego respeca na havoc-wyekwipowalem sobie taktyki na leczenie z surge'a (swoja droga nie da sie wyekwipowac wszystkich 5-6 taktyk by skill byl efektywny) poleczylem sie za 300.. po czym szybko wrocilem do change'a-nawet mimo zbugowanego gleanmagic (nacisnij-x razy by sie odpalilo--o ile jeszcze zostaly Ci jakies AP-bo kazda proba kosztuje) Gryzie mnie jedna rzecz-nasza taktyka na "undefendable" winds&sovf- -czy majac ja wyekwipowana z mojego combat loga nie powinny przypadkiem znknac disrupt,blocked,parried,absorbed i inne "defended" na tych skillach..? chyba jedynym prawdziwie "undefendable" pozostaja moralki ciekawe czy Mythicowcy beda jeszcze cos dlubac przy magusie
|
|
|
|
|
|
Lookash - Magus rr80 Lucja - Zealot rr80 Karak-Azgal
|
|
|
Jaskier
Mówca
Reputacja: 22
Imię w grze: Emnelrith
|
 |
« Odpowiedz #302 : Grudzień 13, 2009, 14:47:19 » |
|
Żeby grać havokiem rzeczywiście trzeba minimum 6 slotów na taktyki... Co do tych undefendable to jakiś miesiąc temu skutecznie obijałem tym WH z 7sec 100% disrupt więc musieli to jakoś niedawno zepsuć. BoC też działał ostatnio jak sprawdzałem. Gratuluję 80-tki  Mnie jeszcze 9 poziomów zostało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
|
 |
« Odpowiedz #303 : Grudzień 13, 2009, 15:42:10 » |
|
graty graty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #304 : Grudzień 14, 2009, 09:25:19 » |
|
damn.. Gdybym miał przez ostatnie 2 tygodnie więcej czasu na granie (czyt. gdybym grał) to wbiłbym 80 przed Tobą  gratki. Na havocu nie ma co grać. Ja ostatnio ciesze się buildem demo/changing z duuuużą szansą na kryta (42% z ciaskiem, 57% na skille z changing). Trochę na tym moje tough ucierpiało, ale ogólnie szybciej przegryzam się przez szlafroki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lookash
Małomówny
Reputacja: 2
Imię w grze: Lookash
|
 |
« Odpowiedz #305 : Luty 14, 2010, 13:54:54 » |
|
Jeszcze dziecko a juz wie o co kaman i tak to powinno wygladacchociaz ja zamiast zwiewac wole zwalic wine na heala 
|
|
|
|
|
|
Lookash - Magus rr80 Lucja - Zealot rr80 Karak-Azgal
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #306 : Luty 15, 2010, 10:08:46 » |
|
Odjira jest zbędna. Mamy roota, knockdowna, staggera, knockbacka, detaunta, snare. Jeśli jakiś magus ginie często od mdpsów to coś zdecydowanie nie tak robi. Codziennie gram solo scenaria, często nie ma żadnego hila, a i tak ginę najrzadziej, mimo że niby squishy klasa.
No i najważniejsze to ciągle w ruchu być. magus i tak już jest największą postacią, więc po co ułatwiać targetowanie przeciwnikowi stojąc ciągle w miejscu? Dlatego też uważam że Havoc jest do bani. Długie casty = mała mobilność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
Reputacja: 6
Imię w grze: Kiroy/Scyroy
|
 |
« Odpowiedz #307 : Luty 15, 2010, 11:44:34 » |
|
Codziennie gram solo scenaria, często nie ma żadnego hila, a i tak ginę najrzadziej, mimo że niby squishy klasa.
Jakoś mnie to nie dziwi  I chyba wiesz co mam na myśli
|
|
|
|
|
|
KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII "Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #308 : Luty 15, 2010, 11:56:42 » |
|
Nie wiem. Ostatnio jak się na sc spotkaliśmy to moje party wyglądało następująco: - me - dps dok - dps dok - heal dok Nie dało się mnie zabić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
Reputacja: 6
Imię w grze: Kiroy/Scyroy
|
 |
« Odpowiedz #309 : Luty 15, 2010, 12:03:14 » |
|
Nie wiem. Ostatnio jak się na sc spotkaliśmy to moje party wyglądało następująco: - me - dps dok - dps dok - heal dok Nie dało się mnie zabić  To to ja wiem. Swoją drogą, nieźle się wkurzyłem na tym sc  Ale wspomnij sobie poprzednie sc na których się ostatnio spotkaliśmy... Reikland hills, gdzie nawet nie zeszłeś na dół powalczyć. Wcześniej Lorgins Forge, gdzie po 1 dedzie wyszłeś z gry narzekając na low lvlowe destro i brak healera 
|
|
|
|
|
|
KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII "Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #310 : Luty 15, 2010, 12:15:01 » |
|
Bo trzeba umieć odróżnić sc na którym mimo przeciwności można powalczyć od sc na którym wychodząc z campu ma się już 1/3 hp. To że wybrałem magusa na swojego maina nie oznacza jeszcze że jestem na tyle głupi żeby dać się mordować non stop. A z RH nie schodziłem na dół, bo jak wszedłem na to sc to na górze już wszystkie nasze tanki afkowały  Co nie zmienia faktu, że magus przeżywalność ma wysoką i wiele osób nie wykorzystuje potencjału własnego cc. Ile to razy biegł na mnie jakiś Slayer, dostał kilka dotów po drodze, potem knockback, kolejne doty, knockdown, dd i dead. Biedactwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
|
 |
« Odpowiedz #311 : Luty 15, 2010, 12:59:15 » |
|
nie miał immuna ani na jedno, ani na drugie farciażu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #312 : Luty 15, 2010, 13:01:59 » |
|
Gdyby miał immuna to by dostał snare'a  To skill a nie fart. Magus > dowolny Slayer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #313 : Marzec 02, 2010, 19:10:06 » |
|
Jak Ci wskoczy na plecy to już mniej. ;p
|
|
|
|
|
|
The Camper.
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #314 : Marzec 03, 2010, 06:44:14 » |
|
A jak dodatkowo będę miał wtedy tylko 100 hp to już w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|